Olcsó PS5 optimalizált játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(428)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(421)
PlayStation 4
(96)
Xbox Series X
(5)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(276)
RPG
(72)
Lövöldözős
(60)
Szimulátor
(58)
Kaland
(36)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(2)
PlayStation 5 optimalizálás
(429)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(84)
SK
(2)
EN
(429)
DE
(316)
HU
(27)
RU
(7)
PL
(10)
FR
(33)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(1)
KR
(2)
Szinkron
CS
(1)
EN
(426)
DE
(247)
RU
(5)
PL
(5)
FR
(13)
ES
(10)
IT
(8)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi PS5 optimalizált játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó PS5 optimalizált játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó PS5 optimalizált játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú F1 2021 - PS4, PS5, amelynek bruttó ára 2 590 Ft. Az olcsó PS5 optimalizált játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
429 termék
5,0 12×
Subnautica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A játék egy idegen világ óceánjának mélyén zajlik. Lényege a feltárás, az alkotás és a felfedezés. Tudósként, aki egy ismeretlen világba csöppent, lehetőséged lesz arra, hogy megismerd a körülötted lévő világot, és befolyásold azt. Fedezz fel új helyszíneket az óceánban, gyűjts információkat és ismerd meg a különféle víz alatti szörnyeket és halakat. Mindezt úgy, hogy éppen a túléléssel próbálkozol.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX581
4,7 39×
Mortal Kombat 11 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Növeli a játékélményt az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabott karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok felhasználásával. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres saga folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látott napvilágot.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX590
5,0
Overcooked! All You Can Eat - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A definitív kiadás a remasterelt Overcooked!, Overcooked! 2 játékokat és az összes kiegészítőt tartalmazza. Térj vissza a Hagyma Királyságba egy óriási lakomára és élvezd a kooperatív főzési káosz több száz szintjét az egyre veszélyesebb és zavarosabb konyhákban.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX976
4,5 29×
Nioh 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Utazz el Japánba 1555-ben, amikor az országot végtelen háború sújtja, és démonok járják a földet. Túl tudod élni a halálos Sötét Birodalom csapdáit a zord Sengoku korszakban?
8 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MSX735
4,5 21×
Need For Speed Unbound - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0354
4,9
Wreckfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Számíthatsz epikus ütközésekre, szoros csatákra a célegyenesben és a fém újszerű hajlítási módjaira. Ezeket a különleges pillanatokat csak a Wreckfestben találhatod meg a legendás fejlesztő, Bugbear valósághű fizikai szimulációjának köszönhetően, aki a FlatOut 1 & 2-t is elhozta!
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0073
4,7 21×
Mortal Kombat 11 Ultimate - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Díjnyertes harci játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen két történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX933
4,9 23×
Mortal Kombat 11 Ultimate - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0034
3,8
Battlefield 2042 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn.
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1134
5,0
Little Nightmares 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Csatlakozz Mono és Six karakterek kalandjaihoz, miközben vadonatúj "lakók" sora vár rád, akik minden mozdulatodat kísérteni fogják, és megzavarják az alvásodat.
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX767
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
Leárazás -5 %
9 190 Ft 9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0556
4,0
Cobra Kai 2: Dojos Rising - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Toborozz újoncokat... gyakorlatozz... harcolj! Az "All Valley Karate Tournament" bajnokság már vár!
9 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0325
4,0
Way of the Hunter Hunting Season One - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0569
5,0 54×
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
9 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0092
4,8 35×
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
9 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0347
Lets Sing 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Szuper ár
9 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0559
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -3 %
9 390 Ft 9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
5,0
The House of the Dead: Remake Limidead Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A híres zombi lövöldözős játék visszatér egy teljesen átdolgozott formában. Dr. Roy Curien, az emberi genom elméletének szakértője, elveszíti az eszét, miközben egy olyan erő után kutat, amely lehetővé tenné számára a halottak feltámasztását. Miután végre megtalálja a megoldást, a kutatócsoport tagjának, Sophie Richardsnak sikerül kapcsolatba lépnie a barátaival segítségkérő kéréssel.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0517
5,0
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0507
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és az autentikus Ninja Turtles hangulatot, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és hátteret közvetlenül az 1987-es tévésorozat ihletett, így úgy érezheted, mintha kedvenc rajzfilmsorozatod részese lennél, tele gyilkos humor és akciódús kalandok mámorító keverékével.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0364
4,5
Way of the Hunter - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - Ezzel az autentikus vadászélménnyel felfedezheted és vadászhatsz a hatalmas nyitott természetben az Egyesült Államokban és Európában. Fedezd fel a gyönyörű természetben a hűen ábrázolt állatokat, és használj különböző, részletekben gazdag és rendkívül valósághű fegyvereket.
9 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0236
4,8
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás Tony Hawk visszatért! Élvezd az első két rész teljes remasterét az újragondolt eredeti pályákkal és az ikonikus zenével.
Leárazás -3 %
9 690 Ft 9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX822
5,0
You Suck at Parking: Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1382
5,0
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatér! Élvezd az első két részt teljes remastered változatban, amelyhez az eredeti pályák átdolgozott formában és ikonikus zene társul.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0087
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PS5 optimalizált játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PS5 optimalizált játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PS5 optimalizált játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ