Olcsó platform és mászkálós játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Játék
(389)
DLC tartalom
(27)
Platform
PC
(174)
PlayStation 5
(87)
PlayStation 4
(68)
Xbox Series X
(55)
Xbox Series S
(19)
Licenc
Doboz
(231)
Letölthető
(189)
Kulcs
Steam
(165)
Xbox Live
(20)
PS Store
(4)
Origin
(3)
Uplay
(2)
Nintendo eShop
(18)
Műfaj
Árkád
(420)
Akció
(201)
Gyerekeknek
(89)
Versenyzős
(47)
Sport
(32)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(27)
PlayStation 5 optimalizálás
(21)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(8)
Szöveg
CS
(27)
EN
(419)
DE
(303)
HU
(11)
RU
(93)
PL
(70)
FR
(158)
ES
(146)
IT
(142)
RO
(1)
Zh
(32)
KR
(1)
JP
(5)
Szinkron
CS
(2)
EN
(386)
DE
(139)
RU
(6)
PL
(20)
FR
(64)
ES
(55)
IT
(49)
Zh
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi platform és mászkálós játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó platform és mászkálós játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó platform és mászkálós játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú 3SwitcheD - PC DIGITAL, amelynek bruttó ára 220 Ft. Az olcsó platform és mászkálós játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
420 termék
PGA Tour 2K23 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható játékszakemberként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik pályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
20 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005820
PGA TOUR 2K21 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád
20 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005225
4,9 48×
Luigis Mansion 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland, árkád és kaland - Luigi álomnyaralásra indul Marioval és barátaival, miután meghívást kapott egy luxusszállodába. De a nyaralás rémálommá válik.
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW537
4,8
Crash Bandicoot 4: Its About Time - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Neo Cortex és Dr. Nefarious Tropy megszöktek interdimenzionális börtönükből, és közben áttörték az idő és a tér határait. A feladat ismét Crash-re és Coco-ra vár, hogy mindent megjavítsanak és megmentsék a világot.
21 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO757
Test Drive Unlimited: Solar Crown
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja versenyzős és árkád - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át őket a műhelyekben, és állítsd ki őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
22 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: WG1331
4,7 12×
Bayonetta 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - A boszorkány visszatért és erősebb, mint valaha. Bayonetta egy teljesen új akciójátékban járja be a különböző helyszíneket. A fő boszorkánynak, Umbrának, aki többek között a copfjairól ismert, egy titokzatos gonosszal kell szembenéznie, és hagyományos fegyvereit, valamint időlassító képességét, a Witch Time-ot kell használnia. Ezúttal Bayonetta egy Homunculi nevű biológiai fegyver célkeresztjében találja magát.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1000
Astro Bot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja árkád - Ebben a vadonatúj játékban 6 galaxist és több mint 80 pályát fedezhetsz fel az Astra szétszóródott legénységének felkutatására. Kapaszkodj a Dual Speederedbe, és merülj el minden egyes egyedi bolygón, a buja erdők, homokos tengerpartok és izzó vulkánok mellett olyan meglepőbb helyeken, mint az óriási homokórák és az éneklő fák lombkoronái!
+Ajándék Elektronikus promo kód Astro Bot - Preorder bonus - 2x Skin + 2x Avatar - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
23 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0696
Sonic Superstars - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja árkád és gyerekeknek - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus engedély, Xbox Live kulcs, Műfaj: árkád és gyermek
23 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2204
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
23 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384nad
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
23 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469de
PGA Tour 2K23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO892
PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád
23 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005226
4,3 10×
Fortnite: The Minty Legends Pack - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - A Minty Legends Pack új tartalmat hoz a népszerű, külső nézetű Fortnite akciójátékba. Ezzel a csomaggal minden ellenfelet hidegre teszel, a játékod pedig megőrzi állandó frissességét.
24 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1201
LEGO 2K Drive - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
25 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2101
THE KING OF FIGHTERS XV - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja árkád
25 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1885
LEGO® 2K Drive Awesome Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
25 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005889
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
26 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1739
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: XBSE0481
Sonic X Shadow Generations - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: NSW1341
Sonic X Shadow Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: MSX1574
Sonic x Shadow Generations - PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: PSV0618
PGA Tour 2K23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Előrendelési ár
28 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1108
PGA Tour 2K23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1990
LEGO 2K Drive: Cross-Gen Bundle - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
30 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2102
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó platform és mászkálós játékok
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ