Olcsó playStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(876)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(875)
PlayStation 4
(415)
Xbox Series X
(6)
Xbox One
(2)
Műfaj
Akció
(538)
RPG
(123)
Szimulátor
(106)
Lövöldözős
(98)
Kaland
(88)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(2)
PlayStation 5 optimalizálás
(430)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(74)
Szöveg
CS
(133)
SK
(3)
EN
(882)
DE
(627)
HU
(38)
RU
(41)
PL
(49)
FR
(111)
ES
(68)
IT
(72)
Zh
(7)
KR
(2)
JP
(1)
Szinkron
CS
(2)
EN
(876)
DE
(440)
RU
(16)
PL
(12)
FR
(48)
ES
(42)
IT
(40)
Zh
(1)
JP
(4)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi playStation 5 (PS5) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó playStation 5 (PS5) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó playStation 5 (PS5) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú F1 2021 - PS4, PS5, amelynek bruttó ára 2 590 Ft. Az olcsó playStation 5 (PS5) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
883 termék
Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0419
Asterix & Obelix XXL 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek
8 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0418
4,0
The Smurfs: Mission Vileaf - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Vállald fel a négy ismert törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy küldetés során öt különböző környezetben. Úton Hókuszpók vára felé hozd vissza az életet Aprajafalvára és gyógyítsd meg az összes fertőzött növényt a törpizáló segítségével.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0170
Arashi: Castles of Sin - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Látogass el a feudális Japánba, ahol egy sötét és alattomos összeesküvés borította el az országot. A Six Oni of Iga néven ismert banditák szerte az országban átvették az irányítást a várak felett, és a terror véres ösvényét hagyták maguk után.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1168
4,7
Zombie Army 4: Dead War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A zombi hordák visszatértek! Az 1940-es évek Európájában förtelmes okkult ellenségek, epikus fegyverek és új, felkavaró hadjárat vár 1-4 játékosra, amelyben az emberiség megmentéséért harcoltok.
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX758
4,8
WRC 8 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A 2019-es világbajnokságra és az eSportra hivatalosan licencelt WRC szimuláció-központú játékmenettel, dinamikus időjárási rendszerrel és teljesen újratervezett karriermóddal tér vissza.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX636
4,9 10×
Cars 3: Driven to Win - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Disney Pixar Cars 3 című filmje alapján, amely az egyedülálló akciódús kalandok és a népszerű karakterek egyedülálló kombinációját kínálja.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0801
3,0
Teardown Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0571
Eternights - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1549
5,0
Slime Rancher Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Slime Rancher Beatris LeBau történetét meséli el - egy bátor, fiatal farmer lányét, aki útra mert kelni egy több ezer fényévnyire található név nélküli idegen bolygóra, hogy a felfedezetlen új világban nyálkás lények tenyésztésével szerezze meg a betevőre valót.
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1274
5,0
World War Z: Aftermath - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1178
Untitled Goose Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Képzelj el egy békés reggelt valahol egy faluban, ám hirtelen... egy idegesítő liba bőrébe bújva találod magad. Látogasd meg a virtuális homokozót, amelyben szabadon mozoghatsz, mindenféle madárságot kipróbálhatsz és számos gonosz tréfát hajthatsz végre.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1113
5,0
Control Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Használd ki a környezet dinamikus rombolását az izgalmas harci lehetőségek érdekében, és sajátítsd el a komplex rituálékat, hogy megváltoztasd a környezeted. Az Ultimate Edition The Foundation és AWE kiterjesztéseket tartalmaz.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0054
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
Dragons: Dawn of New Riders - PS4 - Konzol játék Típusok
5,0
Dragons: Dawn of New Riders - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A híres filmeken alapuló új játékban a felhők közé indulsz a sárkányoddal, és megakadályozzátok, hogy a gonosz gazemberek elpusztítsák a sárkányok szentélyét.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX599
5,0
Carnival Games - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, árkád és party - Nagyszerű szórakozás az egész család számára. A játék a teljes sorozat legnépszerűbb minijátékai mellett vadonatújakat is tartalmaz. Akár három barátoddal együtt belevághatsz a kalandba, legyen szó baseballról, süteménytorony-építésről vagy lovaglásról. Válogass kedvedre a húsz különféle játék közül, amikért jegyeket kapsz, amelyeket a játékbeli avatárod ruháira fordíthatsz.
Leárazás -5 %
8 290 Ft 8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX585
5,0 12×
Subnautica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A játék egy idegen világ óceánjának mélyén zajlik. Lényege a feltárás, az alkotás és a felfedezés. Tudósként, aki egy ismeretlen világba csöppent, lehetőséged lesz arra, hogy megismerd a körülötted lévő világot, és befolyásold azt. Fedezz fel új helyszíneket az óceánban, gyűjts információkat és ismerd meg a különféle víz alatti szörnyeket és halakat. Mindezt úgy, hogy éppen a túléléssel próbálkozol.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX581
4,0
Assetto Corsa Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Teljes mértékben kiérdemelte a "saját versenyszimulátor" becenevet, mivel a verseny tiszta realizmusát ötvözi a tökéletes pontossággal, ami minden pályán tapasztalható, amely valaha is szerepelt ebben a játékban. Az Assetto Corsa legújabb, frissített verzióján kívül DLC csomagokat is kapsz: Prestige csomag, három Porsche csomag, Red csomag, ReadyToRace és Japanese, valamint a Ferrari 70th Anniversary DLC. Élvezd ki maximálisan ezt az áttörést jelentő versenyszimulátort!
8 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX490
4,8 17×
Middle Earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az új GOTY kiadás tartalmazza az eddig megjelent összes letölthető tartalmat, így rengeteg újdonságot ad a játékhoz, ezen felül pedig órákkal meghosszabbítja a játékmenetet a standard verzión felül.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX105b
Mortal Shell - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Dark Souls sorozat által inspirált akció-RPG. Miközben az emberiség maradéka hanyatlik és pusztul, fanatikus ellenségek szállják meg a romokat. Nem ismernek kegyelmet, így a túlélésed a precizitáson és az ösztönökön múlik.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1456
Lake - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1213
4,9 39×
It Takes Two - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akiket babává varázsoltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha át akarnak jutni rajtuk, akkor el kell kezdeniük együttműködni.
Leárazás -26 %
8 390 Ft 11 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX952
4,2 11×
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Népszerű versenyzős játék továbbfejlesztett változatban, nagyobb felbontással, részletesebb textúrákkal és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott bővítményt is.
Leárazás -15 %
8 390 Ft 9 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX926
5,0
Control Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Használd ki a dinamikus környezetrombolás előnyeit az izgalmas harci lehetőségekhez, és sajátíts el összetett rituálékat, hogy átalakítsd a környezetedet. Az Ultimate Edition a The Foundation és az AWE kiegészítőket is tartalmazza.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX916

Olcsó playStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ