Olcsó versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(263)
DLC tartalom
(11)
Játékkredit
(5)
Platform
PC
(122)
PlayStation 5
(65)
PlayStation 4
(40)
Xbox Series X
(68)
Xbox Series S
(28)
Licenc
Doboz
(151)
Letölthető
(137)
Kulcs
Steam
(98)
Xbox Live
(25)
Origin
(6)
Uplay
(6)
Microsoft Store
(10)
Nintendo eShop
(5)
Műfaj
Versenyzős
(288)
Szimulátor
(68)
Árkád
(39)
Akció
(37)
Stratégiai
(28)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(53)
PlayStation 5 optimalizálás
(35)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(22)
Szöveg
CS
(22)
EN
(285)
DE
(194)
HU
(7)
RU
(28)
PL
(24)
FR
(66)
ES
(37)
IT
(48)
Zh
(5)
Szinkron
EN
(270)
DE
(117)
RU
(3)
PL
(5)
FR
(21)
ES
(16)
IT
(19)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi versenyzős játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó versenyzős játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó versenyzős játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú WRC Generations - Livery Editior Extra Items - PC DIGITAL, amelynek bruttó ára 270 Ft. Az olcsó versenyzős játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
288 termék
DiRT 5 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Tegyél egy utazást a világ körül, és versenyezz több mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, csodálatos környezetben, amelyet kiegészít az időjárást és a napszakok dinamikus változása. A versenyektől a befagyott New York-i East River-ig, a brazíliai Megváltó Krisztus szobor alatti útvonalon át a norvég sarki fényig.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO727se
4,5
Assetto Corsa Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Teljes mértékben kiérdemelte a "saját versenyszimulátor" becenevet, mivel a verseny tiszta realizmusát ötvözi a tökéletes pontossággal, ami minden pályán tapasztalható, amely valaha is szerepelt ebben a játékban. Az Assetto Corsa legújabb, frissített verzióján kívül DLC csomagokat is kapsz: Prestige csomag, három Porsche csomag, Red csomag, ReadyToRace és Japanese, valamint a Ferrari 70th Anniversary DLC. Élvezd ki maximálisan ezt az áttörést jelentő versenyszimulátort!
8 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX490
5,0
Forza Horizon 5: VIP Membership - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1802
4,3 12×
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Népszerű versenyzős játék továbbfejlesztett változatban, nagyobb felbontással, részletesebb textúrákkal és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott bővítményt is.
Leárazás -15 %
8 390 Ft 9 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX926
5,0
Need For Speed Hot Pursuit Remastered - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A népszerű versenyjáték továbbfejlesztett változata, még nagyobb felbontással, részletesebb textúrával és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott kiterjesztést is.
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO809
4,9
Need For Speed: Hot Pursuit Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A népszerű versenyzős játék továbbfejlesztett változata, nagyobb felbontással, részletesebb textúrával és több tárggyal a jelenetekben. Tartalmazza az összes korábban kiadott kiterjesztést is.
Leárazás -20 %
8 390 Ft 10 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW741
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005392
5,0
Paw Patrol: Grand Prix - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - 11 pálya vár rád nappali és éjszakai üzemmóddal, rengeteg testreszabható járművel és egyszerű stratégiával a pályán, ahol finomságokat gyűjthetsz amelyekkel feltöltheted különleges képességedet, hogy legyőzd riválisaidat.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0255
Paw Patrol: Grand Prix - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - 11 pálya van nappali és éjszakai üzemmóddal, rengeteg testreszabható járművel és egyszerű stratégiával a pályán, ahol finomságokat gyűjthetsz, hogy feltöltsd a különleges képességedet, hogy legyőzd a riválisaidat.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1359
4,1 11×
Hitman 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszínekre, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig. Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX530
3,0
Trackmania Turbo - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Trackmania Turbo nem csak a versenyzésről szól, hanem a kreativitásról is. Talán néhányan emlékeznek még a régi számítógépes játékra, a Stuntsra, ahol saját pályát építhettél, majd megnézhetted, hogy alkotásod végigjárható-e a célvonalig, és ha igen, milyen körülmények között. És tulajdonképpen ez a játék is ugyanezen az elven alapul. Szóval ne csak a versenyautó motorját, hanem a fantáziádat is indítsd be, és vágj bele minden idők legkreatívabb versenyjátékába.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO259
5,0
Burnout Paradise Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - A legendás Burnout Paradise olyan formában tér vissza, amelyet minden árkád verseny rajongónak ki kell próbálnia. A játék nyitott világot, számos kihívást, gazdag gépkocsiparkot, de mindenekelőtt végtelen szórakozást kínál. Az alapjáték mellett mind a hat kiegészítőt megkapod, beleértve egy nagyot is, amely egy új világgal, a Big Surf Islanddal bővíti a játékot.
Leárazás -14 %
8 490 Ft 9 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW658
4,8
WRC 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Autóversenyzős játék hivatalos autókkal, lenyűgöző fizikával, osztott-képernyős multiplayer, eSports WRC.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX420
4,5 21×
Need For Speed Unbound - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0354
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
4,9
Wreckfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Számíthatsz epikus ütközésekre, szoros csatákra a célegyenesben és a fém újszerű hajlítási módjaira. Ezeket a különleges pillanatokat csak a Wreckfestben találhatod meg a legendás fejlesztő, Bugbear valósághű fizikai szimulációjának köszönhetően, aki a FlatOut 1 & 2-t is elhozta!
8 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0073
5,0
Team Sonic Racing - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb funkcióit. Mérjétek össze képességeiteket barátaiddal az intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt csapatként, és osszátok meg a power-up-okat és a sebességi bónuszokat. Válaszd ki saját versenystílusodat. Válassz a 3 különböző karakter közül és nyisd meg a fejlesztéseket, amelyek a leginkább megfelelnek a versenystílusodnak.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO504
4,9 14×
Team Sonic Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti a legjobb árkád és versenyzős játékelemeket. Mérd össze az erődet barátaidéval az intenzív versenyeken vagy működjetek egy csapatként és osztozzatok a power-upokon és gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül és tegyél szert olyan különféle fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX527
4,4 46×
Need for Speed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Állandó internet-kapcsolat szükséges.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX181
You Suck at Parking: Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős
8 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1113
Trackmania Turbo - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja versenyzős
8 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005389
4,0
Gigantosaurus: Dino Kart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0376
4,6
Need For Speed – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja versenyzős
9 450 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003537
One Piece Pirate Warriors 3 - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és versenyzős
9 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001079

Olcsó versenyzős játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó versenyzős játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább versenyzős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: versenyzős játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ