Olcsó xbox One játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(274)
DLC tartalom
(4)
Játékkredit
(4)
Platform
PC
(9)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(263)
Xbox Series S
(31)
Xbox One
(261)
Play Anywhere
(1)
Licenc
Doboz
(259)
Letölthető
(29)
Kulcs
Xbox Live
(32)
Microsoft Store
(11)
Műfaj
Akció
(153)
Lövöldözős
(46)
Versenyzős
(44)
RPG
(40)
Árkád
(37)
Szöveg
CS
(51)
EN
(285)
DE
(226)
HU
(10)
RU
(32)
PL
(29)
FR
(55)
ES
(43)
IT
(40)
Zh
(2)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(284)
DE
(150)
RU
(10)
PL
(3)
FR
(27)
ES
(28)
IT
(20)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox One játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó xbox One játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó xbox One játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Immortals: Fenyx Rising - Xbox, amelynek bruttó ára 2 390 Ft. Az olcsó xbox One játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
288 termék
Moving Out 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0413
Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun Maverick Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Légy egy igazi ász pilóta és repülj a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok legújabb sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Semmi sem veri azt az érzést, amikor 360 fokos szabadsággal szárnyalsz a levegőben, és a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva bármilyen nehézségek között lelőheted az ellenséget.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0291
3,5
WRC 9 The Official Game - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - A WRC 9 folytatódik ott, ahol az előző epizód véget ért, és új tartalom- és játékmódot hoz a rajongókhoz. Összesen 100 szakaszon vezet, 14 országra osztva.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO714
4,9 13×
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
11 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MXO796
Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két kortalan platformjáték visszatér a jelenlegi konzolokra.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO668
5,0
Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
11 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2093
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
Paw Patrol: Adventure City Calls - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudja, hogy Humdinger polgármester átvette az irányítást a forgalmas nagyváros felett, meg kell mentenie a várost önző terveitől. A játékosok a kiskutyák szerepébe bújnak, beleértve Chase-t, Skye-t és egy vadonatúj kutyus barátot! Használd a szuper képességeiket a mentőakciókban.
Leárazás -3 %
11 890 Ft 12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0067
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
1,0
NBA 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0406
4,9
UFC 4 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Alkoss saját legendát, amelyet a harci stílusod, a személyiséged és a sikered formál. Nem számít, hogy hol vagy épp mikor játszol, az UFC 4-ben mindig a harc középpontjában leszel.
11 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO767
5,0
Fortnite: Anime Legends Bundle - Xbox
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges - Készülj fel a következő találkozóra a felszerelésed gazdagításával, amely három öltözéket, három hátizsákot, három csákányt és hangulatjelet tartalmaz.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0263
Star Trek: Resurgence - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0439
4,8
Wreckfest - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egy új és pusztító autóverseny játék a FlatOut sorozat alkotóitól.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO466
5,0
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO129hu
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0344
5,0
Jurassic World: Evolution - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A Jurassic World Evolution játékban létrehozhatod a saját dinoszaurusz-szigetedet úgy, ahogy megismerted a filmben. Megtervezheted az egyes dinoszaurusz-fajok kifutóit, valamint a látogatók sétaútvonalait, mégpedig úgy, hogy az emberek a lehető legtöbbet láthassák, de közben ne kerüljenek veszélybe. Kutass új fajok után és add át magad a dinoszauruszos szórakozásnak.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO490
Garfield Lasagna Party - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kitalált partijáték keretében, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0289
4,8
GRID Legends - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék izgalmas adrenalinlöketet és izgalmas akciókat kínál a világ versenypályáin. Készítsd el álmaid motorsportversenyét, csatlakozz az online versenyekhez, légy részese egy egyedi és magával ragadó történetnek, és élvezd a látványos akcióversenyzés érzését.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0101
5,0
Five Nights at Freddys Core Collection - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Bújócska. Éld túl az éjszakát, figyeld a kísérteties animatronikák gyanús tevékenységeit, akik sötétedés után életre kelnek. Lehet, hogy ők képesek futni, de te elbújhatsz.
12 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO842
Gigantosaurus: Dino Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0314
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0201
4,9 31×
Crash Bandicoot N Sane Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - A legendás, Crash Bandicoot-ra keresztelt rókáról szóló játéktrilógia remaster-je, a Naugthy Dog / The Uncharted sorozat, The Last Of Us/ neves fejlesztőitől, kód nélkül (csak PC-s verzióban).
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO476

Olcsó xbox One játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ