Olcsó xbox Series

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Az oldalon az alábbi xbox Series kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó xbox Series kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó xbox Series kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Feltölthető kártya Xbox Live Ajándékkártya 1200 Ft, amelynek bruttó ára 1 200 Ft. Az olcsó xbox Series oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
958 termék
4,6 446×
Feltölthető kártya Xbox Live Ajándékkártya 1200 Ft
Feltöltőkártya - ajándékkártya letöltéshez 1200 forint értékben
1 200 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz1
4,7 22×
Immortals: Fenyx Rising - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
Szuper ár
2 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO675
4,9
NHL 22 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A Frostbite motor drámai vizuális fejlesztéseket kínál, amelyek alapvetően fokozzák az élethű hatást. Az NHL szupersztárjai még soha nem tűntek ennyire elevennek - gyakorlatilag minden megváltozott. Bárhová nézel, mindenütt javításokat látsz. Mindent megváltoztató jégkorongra számíthatsz. A szupersztárokhoz méltó X-Factorsnak és a képességek teljesen új rendszerének köszönhetően, amely megnyitja az NHL szupersztárjainak egyedülálló képességeit, megismerheted a liga elit játékosainak személyiségét és erejét. Az NHL sztárjai hűen követik valódi példaképeik képességeit és stílusát, így jobban meglátszik a hozadékuk a jégen, mint eddig bármikor.
2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0115
3,8
Battlefield 2042 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - 2042-ben az extrém időjárási események és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen módosították a globális erőeloszlást. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén állnak, miközben a mindenféle származású, háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért az eddig nem látott harcmezőn!
Szuper ár
2 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO860
4,7
Titanfall 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Titanfall 2 új single-player kampányt kínál, amely a gép és az ember különleges kapcsolatát helyezi előtérbe, ugyanakkor természetesen lehetőséged van izgalmas multiplayer módban is játszani. Élvezd az új titánok megjelenését, a pilóták gazdag, továbbfejlesztett képességeit és a számos haladási és módosítási lehetőséget.
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO224
4,6
Middle-earth: Shadow of War - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
Szuper ár
2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO0175
2 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iPega83
4,6 446×
Xbox Live Gift Card 2990Ft
Feltöltőkártya - elektronikus letölthető ajándékkártya 2990 Ft értékben
2 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MX029gz2
3 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: iPega83
3 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iPega83
5,0
Wild Hearts - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Sajátítsd el az ősi technológiát, és vadászd le az óriás fenevadakat. A WILD HEARTS™ a vadászat műfajának egy változata, ahol a technológia segít a természet óriási fenevadjai ellen harcolni. Vadászhatsz egyedül vagy a barátaiddal.
Szuper ár
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0315
2,5
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO645
4,9 13×
XBOX - bögre
Bögre - anyaga: kerámia, Xbox motívummal, hőmérséklet szerint változtatja a színét, 300 ml, szín: fekete és zöld, 1 darabos készlet
3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ABSa75
4,2
Watch Dogs Legion - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
Szuper ár
3 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO600
2,3
EA Sports FC 24 - 1050 FUT POINTS - Xbox DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: sport,
3 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2157
4,0
Far Cry 6: Yara Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért fogsz harcolni Yara fiktív szigetén, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít
4 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO766je
4,8 11×
Far Cry 6 Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért harcolsz a kitalált Yara-szigeten, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít. A Limited Edition tartalmazza a Jungle Expedition Pack csomagot is (Jungle Expedition Outfit, SBS fegyver és Compass fegyver talizmán).
4 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO766
4,3
Xbox Logo - pohár
Pohár -
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb621
5,0 16×
Tom Clancys Ghost Recon: Breakpoint - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Katonai lövöldözős játék, amely egy monumentális és vizuálisan lélegzetelállító világban zajlik, ahol egyedül hajthatsz végre küldetéseket, vagy online kipróbálhatod a többjátékos módot legfeljebb 4 játékossal.
4 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO592
5,0 13×
VENOM VS2885 Xbox Series X Controller Rack
Kontroller állvány - kompatibilis az Xbox Series X konzollal, oldalra szerelhető, gumírozott védőtok a sérülések megelőzésére, akár két kontrollerhez, fekete színben
4 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VNM017a
3,8
Rabbids: Party of Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rabbids egy új partijátékkal tér vissza, amely legendás szintre emeli a többjátékos zűrzavart az egész család számára.
Leárazás -33 %
4 890 Ft 7 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO882
4,3
Far Cry 6: Gold Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojasként harcolni fogsz a szabadságért a kitalált Yara szigeten, amelyet Kuba ihlette, Anton Castillo diktátor határozott keze által irányítva. Az Arany Kiadás tartalmaz egy Season Pass-ot (hozzáférés 3 fő DLC-hez a játék kiadása után).
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO766g
5,0
Battlefield 2042 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-ben a szélsőséges időjárási események és az erőforrás-konfliktusok teljesen megváltoztatták az erők globális megoszlását. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélén áll, míg a mindenféle háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket Task Force egységekként ismerünk. Harcolj a jövőért ezen a soha nem látott harctéren.
4 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0065
3,5
Marvels Avengers - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az eredeti történetet az egyjátékos játszhatósággal vagy a kooperatív játékkal, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállókkal. Alkossatok négy-négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet az egyre inkább növekvő fenyegetésektől.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO598

Olcsó xbox Series

Minden, amit tudunk (speciális)Grand Theft Auto 6 – Minden, amit tudhatunk róla Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A...
Szerkesztőségünk folyamatosan válogatja a játékmezőny legjobbjait. Igaz, még csak az év első felében járunk, máris megjelent néhány több mint tisztességes cím, amelyek mindenképpen megérdemlik a figyelmet. Ha pedig az az aktuális top tíz számodra nem elég, olvass tovább...
A PC és Xbox Game Pass folyamatosan bővül az indie, valamint az AAA játékokkal, emellett a népszerű játékkönyvtár széles választékába nemrég a Riot Games legismertebb címei is bekerültek. Ebben a cikkben néhány háttérinformációt adunk a Game Pass-ról, továbbá a Riot...
Minden, amit tudunk (speciális)Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még...
Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
További cikkek Összes cikk
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ