PC multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(632)
DLC tartalom
(198)
Játékkredit
(4)
Platform
PC
(859)
PlayStation 5
(1)
Xbox Series X
(25)
Xbox Series S
(24)
Xbox One
(15)
Play Anywhere
(1)
Licenc
Doboz
(45)
Letölthető
(813)
Kulcs
Steam
(687)
Xbox Live
(21)
Origin
(41)
Uplay
(24)
The Sims 3
(2)
Műfaj
Akció
(480)
Stratégiai
(234)
RPG
(134)
Szimulátor
(130)
Versenyzős
(127)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(100)
SK
(4)
EN
(846)
DE
(613)
HU
(18)
RU
(337)
UK
(2)
PL
(261)
FR
(498)
ES
(459)
IT
(457)
Zh
(138)
KR
(6)
JP
(6)
Szinkron
CS
(5)
SK
(3)
EN
(770)
DE
(268)
HU
(1)
RU
(68)
UK
(2)
PL
(44)
FR
(202)
ES
(161)
IT
(164)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(33)
KR
(4)
JP
(4)
Szűrés

Amennyiben az általad választott PC multiplayer játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PC multiplayer játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PC multiplayer játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PC multiplayer játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PC multiplayer játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PC multiplayer játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi PC multiplayer játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PC multiplayer játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PC multiplayer játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

PC multiplayer játékok – típusaik

A leírás elrejtése
859 termék
5,0
Farming Simulator 22: Premium Expansion
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Elevenítsd fel a Farming Simulator 22 játékélményt a Premium Expansion kiegészítéssel, és termessz friss zöldségeket egy vadonatúj térképen! Használd ki a speciális eszközöket a vetéshez, betakarításhoz és szállításhoz – és örülj az új márkáknak, gyártási láncoknak és még sok másnak.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1422prE
4,0
Star Wars: Squadrons - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Foglalj helyet az Új Köztársaság és a Birodalom arzenáljának különböző vadászkategóriáinak pilótafülkéiben, beleértve a fürge A-szárnyú és a pusztító TIE bombázót is.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1257
5,0
X-Plane 12
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
26 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1399
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy
PC játék - dobozos változat, műfaja logikai - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1408
4,4 13×
Need For Speed Heat
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció és versenyzős - Vegyél részt a hivatalos versenyekben a nap folyamán, szegd meg a törvényeket, üldözd a rendőrséget és küzdj az utcai tiszteletért.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1173
5,0
Blitzkrieg 3 Deluxe Edition
PC játék , műfaja stratégiai Egy igazi online stratégiai játék a taktikázást kedvelőknek! Teszteld le taktikai készségeidet a történelmi kampányban és győzz le más játékosokat, vagy a rendkívül fejlett mesterséges intelligenciát.
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG678
4,0
Football Manager 2023
PC játék - elektronikus licenc, Steam, Microsoft Store és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Tapasztald meg, milyen érzés futballmenedzsernek lenni. Gondoskodj a klub átigazolásairól és pénzügyeiről, válaszd ki a vezetőséget ésa játékoskeretet, majd nyerj trófeákat. A Football Manager 2023 emellett a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga licencével is rendelkezik.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1385
5,0
Farming Simulator 17 - Hivatalos bővítmény 2
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a farmhoz most 37 új járművet, mezőgazdasági gépet és 10 új márkát kapsz. Új traktorok, fűnyírók, kombájnok és más gépek segítségével fejlesztheted tökélyre a gazdaságot. Ülj be Big Bud legnagyobb traktorába, és fedezd fel az olyan gyártók mezőgazdasági gépeit, mint a KUHN, az AGRISEM, a BEDNAR és a Seed Hawk. Próbáld ki a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító és a ROPA Keller 2 krumpliszedő gépet.
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1047
Endless Dungeon: Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Roguelike játék, amelyben minden erőre szükséged van, amit csak ki tudsz hozni ebből az isten háta mögötti űrállomásból.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1401
3,7
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1177
The Sims 4: Island Living - PC
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - menekülj el a mindennapi élet elől, és élvezd a strandokkal teli nyugalmas életet a The Sims 4: Island Living kiegészítőben. Fedezd fel a napsütésben, homokban és felhőtlen vidámságban úszó világot, amelyben simjeid létrehozhatják a saját paradicsomukat.
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449nhu
Pro Cycling Manager 2018
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja stratégiai, sport és versenyzős - Légy egy profi kerékpáros csapat vezetője és versenyez a legjobb versenyzőkkel végig az egész világon, beleértve az olyan ikonikus versenyeket, mint a La Vuelta és a Tour de France.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1052
Flashing Lights: Police - Fire - EMS
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Csatlakozz a rendőrséghez, a tűzoltókhoz és a mentősökhöz a nyílt világban zajló szolgálatspecifikus küldetéseken ebben a magával ragadó szimulátorban, amely egyjátékos vagy akár 10 fős kooperatív játékban játszható. Oldj meg kétségbeejtő autóbaleseteket, vadássz halálos tüzekre és diagnosztizálj súlyos sérüléseket.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1404
5,0
Cityconomy
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG566
4,0
TransOcean - The Shipping Company
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - 55 kikötő, 22 típusú árucikk, 20 féle realisztikus hajótípus- Váljon a modern idől Onassis-ává!
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG481
TransOcean 2 - Rivals
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai
5 010 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG572
DayZ: Frostline - PC Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához Irány a hófödte Szahalin-szigetcsoport, amely lenyűgöző, 83 km²-es területet foglal el (a gleccsereket nem számítva). A lélegzetelállító téli vadon új kihívásokat és túlélési lehetőségeket kínál. Ebben az izgalmas kalandban maga a természet is ugyanolyan veszélyes ellenféllé válik, mint a többi túlélő és a fertőzés.
Ár hamarosan
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DGA0161
4,0
Gray Zone Warfare - Steam Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
Leárazás -3 %
13 490 Ft 13 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WG1455d
AEW: Fight Forever
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és sport - A játék kombinálja a nosztalgikus árkád wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
3 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: WG1388

PC multiplayer játékok

PC multiplayer játékok

A PC multiplayer játékok kategóriában összesen 859 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ