PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(396)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(401)
PlayStation 4
(202)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(170)
Szimulátor
(84)
Gyerekeknek
(79)
Árkád
(67)
Versenyzős
(52)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(161)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(33)
Szöveg
CS
(45)
EN
(400)
DE
(266)
HU
(11)
RU
(17)
PL
(19)
FR
(53)
ES
(29)
IT
(31)
Zh
(3)
JP
(1)
Szinkron
EN
(397)
DE
(168)
RU
(4)
PL
(3)
FR
(20)
ES
(16)
IT
(17)
Zh
(1)
Korhatár
1 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek kategóriára

Segítünk választani az alábbi PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
401 termék
Gigantosaurus: Dino Sports - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party
16 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0673
Tour de France 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
18 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0653
1,0
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
16 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0649
Armored Core VI Fires Of Rubicon - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A játék rendkívül mozgékony és testre szabható mecha robotokat tartalmaz, amelyek a játékosokat gyors tempójú csatákba helyezik, ahol teljes mértékben kihasználhatják a támadó és védekező manővereket a földön és a levegőben, hogy legyőzzék az ellenséget.
14 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1471st
Spells & Secrets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Egy olyan világban és időben játszódó kalandjáték, amely nem tér el a miénktől. Üdvözöl a Greifenstein varázsló akadémia! Az első évfolyam diákjaként izgatottan várod, hogy együtt tanulj diáktársaiddal és egy fedél alatt élj professzoraiddal a jövő varázslóinak kiképzésére szolgáló impozáns várban.
13 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0583
GYLT - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
15 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0581
GYLT - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
15 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1558
Minekos Night Market - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Játssz Minekóként, egy kíváncsi lányként, aki épp most érkezett új otthonába, egy gyönyörű és Japán legjavát idéző szigetre, a magas Fugu-hegy lábánál.
12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0579
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
14 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1536
Sand Land - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1525
Dragon Ball FighterZ - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A DRAGON BALL FighterZ verekedős akció anime-játék minden elemet kihasznál, amely a DRAGON BALL sorozatot közkedveltté tesz: ultraerős harcosok véget nem érő fantasztikus küzdelmei.
11 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0481
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
15 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0454
Killer Frequency - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
12 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1473
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
22 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0559b
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
84 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PSV0439ce
Inspector Gadget: Mad Time Party Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Metro City a gonosz Claw doktor és a M.A.D. bűnszervezet ügynökei kezébe került. Inspektor Gadgetnek meg kell mentenie a várost, ehhez pedig egy időgépet használva vissza kell utaznia az időben. Sajnos a gép lerobban, és az inspektor néhány elődje váratlanul a jelenbe teleportálódik.
12 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0518
Astro Bot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja árkád - Ebben a vadonatúj játékban 6 galaxist és több mint 80 pályát fedezhetsz fel az Astra szétszóródott legénységének felkutatására. Kapaszkodj a Dual Speederedbe, és merülj el minden egyes egyedi bolygón, a buja erdők, homokos tengerpartok és izzó vulkánok mellett olyan meglepőbb helyeken, mint az óriási homokórák és az éneklő fák lombkoronái!
+Ajándék Elektronikus promo kód Astro Bot - Preorder bonus - 2x Skin + 2x Avatar - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
23 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0696
Farming Simulator 25 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 25 számos új gépet, játékmenetbeli funkciót, grafikai fejlesztést és még a rizstermesztéshez szükséges vizet is elhozza a földekre. Mindezek még több mélységet és változatosságot adnak a gazdálkodásnak ebben a családbarát játéksorozatban. Vágj bele egy globális mezőgazdasági kalandba, és építsd fel mezőgazdasági birodalmadat egy gyönyörű, rizsföldekkel teli kelet-ázsiai tájon, egy észak-amerikai környezetben, ahol rengeteg szabad terület van, vagy egy közép-európai helyszínen, zöld mezőkkel, tavakkal és folyókkal.
+Ajándék Ajándék Farming Simulator 25 - Klíčenka melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
21 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 12, 2024
Termékkód: PSV0713
Cities: Skylines II Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
19 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0479
Cities: Skylines II Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
35 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0479pe
Funko Fusion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
+2 ajándék melynek értéke 2 980 Ft
Előrendelési ár
24 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: PSV0678
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
23 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469de
CYGNI: All Guns Blazing - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469
Leo the Firefighter Cat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd.
Előrendelési ár
13 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0627

PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek

A PlayStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek kategóriában összesen 401 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ