PlayStation 4 (PS4) akciójátékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(200)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(187)
PlayStation 4
(209)
Műfaj
Akció
(209)
RPG
(43)
Lövöldözős
(35)
Árkád
(27)
Gyerekeknek
(19)
Szöveg
CS
(32)
EN
(209)
DE
(192)
HU
(10)
RU
(34)
PL
(34)
FR
(67)
ES
(52)
IT
(53)
Zh
(6)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(209)
DE
(119)
RU
(10)
PL
(6)
FR
(32)
ES
(29)
IT
(28)
Zh
(1)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 4 (ps4) akciójátékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 4 (PS4) akciójátékok – teszt eredménye

A playstation 4 (ps4) akciójátékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 4 (ps4) akciójátékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 4 (ps4) akciójátékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

209 termék
4,9
Worms Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz a klasszikus Worms játékkal, csak több Wormsszal, nagyobb környezetben és több fegyverrel, 65 fegyverrel, ebből tíz teljesen új, amelyek tökéletesek az offline és online többszemélyes játékhoz.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX092
4,8
Lego DC Super Villains - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád - Rossznak lenni jó. Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként. Hozz létre egy teljesen új szuper gonosztevőt, majd játssz az ő szerepébe bújva. Okozz rémületet és válts ki borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben.
7 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX526
4,7 13×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
Mortal Kombat X - PS4, PS5 - Konzol játék Típusok
4,6 49×
Mortal Kombat X - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tapasztald meg a történelem eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat játékát, vegye kezdetét a jó és a rossz között dúló szüntelen harc, valamint találkozz a már jól ismert karakterekkel, mint Sub-zero, Scorpion a játék újonnan fejlesztett online részében.
Szuper ár
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX129
4,6 53×
Assassins Creed IV: Black Flag - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Felejtsd el a hősöket, a múlt eseményeit, ismerj meg új perspektívákat, új hősöket és új környezeteket, hajózz a fekete zászlóval és tapasztald meg a tenger és a szél erejét! Vezesd a hajót, és légy fenyegetés a kereskedők számára. Új korszak jön, és itt az ideje a változásnak!
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX050
4,6 38×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
2 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX504
4,8
Immortals Fenyx Rising Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban. A Gold Edition tartalmazza az alapjátékot és a Season Pass-t.
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX726g
4,8
Far Cry 6 Ultimate Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért harcolsz a kitalált Yara-szigeten, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít. Az Ultimate Edition tartalmaz egy Season Pass-t (hozzáférést a játék megjelenése utáni 3 fő DLC-hez) és egy Ultimate Pack-ot (3 további felszereléscsomagot tartalmaz: Vice Pack, Croc Hunter Pack és o Jungle Expedition Pack).
11 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX869u
4,8
The Callisto Protocol - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1330std
4,8
Dark Souls Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - amelyben felfedezed Lordran eltorzult ősi világát. A kritikusok által elismert akció-RPG-sorozat, mint még eddig soha. Engedd, hogy a dinamikus 4K felbontás segítségével magával ragadjon a Dark Souls gazdag világa. Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezz fel hátborzongató helyszíneket, gyűjtsd össze és sajátítsd el a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, majd hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX466
5,0
Final Fantasy VIII Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX947
5,0
Chernobylite - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Vedd át Igor, a fizikus és a csernobili erőmű egykori alkalmazottjának szerepét, aki visszatér Pripjatba, hogy kivizsgálja menyasszonya harminc évvel ezelőtti rejtélyes eltűnését. Fedezd fel a nem lineáris történetet, és fedezd fel az igazságot a gyötrő múltaddal kapcsolatban!
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1170
4,8
DOOM Slayers Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - a legendás sorozat teljes kiadása - a csomag a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és a DOOM (2016) számítógépes játékokat tartalmazza.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX740
4,6 21×
Middle-earth: Shadow Of Mordor - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Indulj bosszúhadjáratra Középföldén a bátor harcos, Talion szerepében, aki a bosszú szellemében kelt életre, hogy felfedezze a Gyűrűk és más titkok eredetét!
Szuper ár
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX105
4,6 22×
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival,nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos egyéb dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek e népszerű világokba.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1229
4,7
Injustice 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - verekedős játék, a népszerű DC Univerzumra épülő játék méltó folytatása
5 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX377
4,8
Dead Island 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
Szuper ár
11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX158
4,8
Dying Light 2: Stay Human Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
29 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541de
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX765
4,6 14×
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Harcolj Batmannal és szuperhős barátaival hősies csatában a Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Lámpás gyűrűit, válj minden idők legerősebb szuperhősévé az edzésmodulokkal, játssz több mint 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligáját, fedezd fel új képességeiket és fegyvereiket.
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX110
4,6 12×
Watch Dogs Legion Resistance Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, -a Resistance Edition tartalma: Teljes játék és digitális tartalom Resistant Pack (Lynx figura + 1 hét VIP státus)
Leárazás -20 %
3 990 Ft 4 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX642r
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Szuper ár
8 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
5,0
Sniper Elite 5 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Franciaország, 1944. Az amerikai őrök titkos hadműveletének részeként, amelynek célja az Atlanti-óceán falának meggyengítése Bretagne partjai mentén, Karl Fairburne elit lövész kapcsolatba lép a francia ellenállással.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1264
5,0
DOOM 3: VR Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Élvezd a legendás játékot virtuális valóságban, köztük a Resurrection of Evil és a The Lost Mission kiegészítőket is!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX967
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) akciójátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) akciójátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) akciójátékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ