RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(516)
DLC tartalom
(74)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(272)
PlayStation 5
(122)
PlayStation 4
(66)
Xbox Series X
(114)
Xbox Series S
(49)
Xbox One
(74)
Nintendo Switch
(96)
Licenc
Doboz
(295)
Letölthető
(306)
Kulcs
Steam
(224)
Xbox Live
(48)
Origin
(4)
Uplay
(5)
Battle.net
(1)
Műfaj
RPG
(601)
Akció
(451)
Lövöldözős
(52)
Stratégiai
(45)
Kaland
(32)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(65)
PlayStation 5 optimalizálás
(70)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(55)
Szöveg
CS
(48)
EN
(596)
DE
(439)
HU
(19)
RU
(138)
UK
(1)
PL
(86)
FR
(203)
ES
(192)
IT
(186)
Zh
(44)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(3)
EN
(567)
DE
(237)
HU
(2)
RU
(26)
UK
(1)
PL
(9)
FR
(84)
ES
(78)
IT
(74)
Zh
(7)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a rpg játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

RPG játékok – teszt eredménye

A rpg játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a rpg játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A rpg játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

601 termék
Eternights - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1549
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
24 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
Asterix & Obelix: Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0528
Asterix & Obelix: Heroes - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0425
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
17 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275
Lies of P: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fából faragott hős egy sötét és brutális, erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
26 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0336de
Bear and Breakfast - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - A Bear and Breakfast egy kedélyes hangulatú menedzserszimulátor és kalandjáték, amelyben egy jó szándékú medve bőrébe bújhatsz, aki szeretné sikerre vinni az erdő közepén nyitott panzióját. Hank és barátai egy elhagyatott kunyhóra lelnek az erdőben, és tinédzserkori találékonyságuknak köszönhetően egy különleges panzióvá alakítják a gyanútlan turisták számára.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1262
Persona 5 Tactica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utaznak, melynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A légiósok nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, amíg egy titokzatos légiós meg nem jelenik.
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1496
Elderand - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A sötétség és örültség ellenére megígért a rád várakozó dicsőség. Kutasd át a torz lovecrafti világot, amelyet sötétség és őrület övez.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1234
Loop Hero - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - A Lich időtlen hurokba vetette a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította. Használd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1228
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0452
Rune Factory 3 Special: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1127le
Dragon Ball Z: Kakarot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át újra a DRAGON BALL Z történetét, amely Raditz érkezésével kezdődik és a Buu elleni végső csatával ér véget. Élvezd az epikus pillanatokat és a szórakoztató mellékküldetéseket, beleértve az eddig soha nem látott történeti pillanatokat, amelyek választ adnak a Dragon Ball-univerzum néhány égető kérdésére.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0383
Monster Menu: The Scavengers Cookbook Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Amikor egy csapat kalandor beleveti magát egy feltáratlan börtön mélyére, hamar rájönnek, hogy túl nagy falat ez számunkra. Reménytelenül eltévedtek, ezért minden élelmet meg kell találniuk, miközben a kiutat keresik.
16 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1411
Persona 5 Royal - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el az RPG-élményben a Persona 5 Royal játékkal, amely a díjnyertes Persona-sorozat egyedülálló univerzumába kalauzol el; vedd fel a Joker-maszkot, és csatlakozz a Phantom Thieves of Hearts-hoz; rázd le magadról a modern társadalom láncait, és hatolj be a gonoszok elméjébe és kényszerítsd őket, hogy változtassanak magukon.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0293
Minecraft Legends Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0223
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dark Souls sorozat által ihletett akció-RPG. Miközben az emberiség maradványai hanyatlanak és pusztulnak, fanatikus ellenségek foglalják el a romokat. Nincs kegyelem, ezért az életben maradásod az első osztályú ösztönökön, a pontosságon és a megérzéseken múlik.
10 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1299
Vampire: The Masquerade Swansong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
+2 ajándék melynek értéke 3 390 Ft
16 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW990
Cupid Parasite Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Segíts a Prazit 5 csoportnak megtalálni az igaz szerelmet "gyakorló randevúk" segítségével, amelyek felkészítik őket jövőbeli partnereikre. Talán ezen az módon Te is megtalálod az igaz szerelmet?
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW948
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
31 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137cge
Tiny Tinas Wonderlands - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
21 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO866
Elex II - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, egy új fenyegetés száll alá az égből, felszabadítva a sötét Elex veszélyes erejét, és fenyegetve minden életet a bolygón. Jaxnek különleges küldetésre kell indulnia, hogy megvédje Magalan békéjét és saját családja biztonságát. A küldetés során meg kell győznie a frakciókat, hogy egyesüljenek a megszállók ellen.
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0082
Trollhunters: Defenders of Arcadia - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Indulj egy hősies és felejthetetlen utazásra Arcadia varázslatos világán át és állítsd meg a közelgő idő-apokalipszist.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO736
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - PC
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Az alapjáték mellett tartalmazza a Hearts of Stone és a Blood and Wine lemezeket, valamint 16 DLC-t és az összes eddig megjelent játékfrissítést is.
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG079hu

RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ