Új játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Játék
(295)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(58)
PlayStation 5
(113)
PlayStation 4
(36)
Xbox Series X
(57)
Xbox Series S
(8)
Xbox One
(32)
Nintendo Switch
(54)
Licenc
Doboz
(246)
Letölthető
(52)
Kulcs
Steam
(44)
Xbox Live
(13)
Nintendo eShop
(7)
Műfaj
Akció
(158)
RPG
(57)
Szimulátor
(53)
Lövöldözős
(43)
Kaland
(33)
Szöveg
CS
(41)
EN
(298)
DE
(139)
HU
(3)
RU
(8)
PL
(7)
FR
(16)
ES
(13)
IT
(14)
Zh
(3)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(2)
EN
(294)
DE
(117)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(8)
ES
(6)
IT
(5)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a új játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Új játékok – teszt eredménye

A új játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a új játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A új játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

299 termék
Arma 2: Complete Collection - PC Digital
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja lövöldözős - A több mint 10 év tapasztalatára épülő Arma 2 a valaha kifejlesztett egyik legrealisztikusabb katonai harci szimuláció szívébe veti a játékosokat, a legmodernebb technológiával, kiterjedt, részletes környezettel és hitelesen modellezett egységekkel, fegyverekkel és járművekkel. A játékosok által irányított, elágazó kampányok szóló és kooperatív játékot is kínálnak, amelyet az egy- és többjátékos módok széles választéka kísér.
12 390 Ft
Letölthető
Termékkód: DGA0134
Leárazás -4 %
11 680 Ft 12 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005932
Jurassic Park Classic Games Collection - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1382
Still Wakes the Deep - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Egy tengeri olajfúrótorony munkása vagy, aki az életéért küzd a brutális viharban, a veszélyes környezetben és az Északi-tenger sötét, fagyos vizében. Minden kommunikációs vonal megszakadt. Minden kijárat megszűnt. Nem marad más hátra, mint szembenézni a fedélzeten megjelent, fel nem ismert borzalommal.
14 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0693
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0610
Sword and Fairy: Together Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1563
Smalland: Survive the Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Évszázados földalatti élet után a kisemberek előbújnak a föld alól, hogy az óriások távozása után ismét elfoglalják Hořejšeket. Légy részese a kivonulásuknak az előőrs tagjaként, és fedezd fel a környezetedet, gyűjts nyersanyagokat, készíts tárgyakat és építs épületeket egy aprócska méretű epikus kalandban, miközben megpróbálod megvetni a lábad ebben az ellenséges új világban.
Leárazás -10 %
13 390 Ft 14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0585
Duck, Quack, Shoot! Kit - Játék és kiegészítő készlet Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A Duck, Quack, Shoot! egy szórakoztató partijáték, amely egy retro mechanikus karneváli lőtérhez hasonlít. Élvezd az egyjátékos és a helyi többjátékos játékot. Le tudod győzni a kacsákat?
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1015sp17
Gigantosaurus: Dino Sports - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0673
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
Leárazás -18 %
9 890 Ft 12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
34 Sports Games - World Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0657
Tour de France 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
17 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1454
Pro Cycling Manager 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Legyél sportigazgató, vegyél részt a világ legnagyobb kerékpárversenyein, és vezesd győzelemre versenyzőidet. Állítsd fel a versenycélokat, tárgyalj a szerződésekről, találj új szponzorokat, és építsd fel a csapatodat szezonról szezonra.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1453
Granblue Fantasy: Rellink - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
Leárazás -39 %
14 790 Ft 24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0605se
Gearshifters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Gearshifters egy rogue-lite arcade akció lövöldözős játék. Vezess, driftelj, pörögj, zúzz és lőj át az ellenséges járművek hullámain. Indulj harcba az extrém gépek formáját öltő főnökök ellen. Állítsd össze és finomhangold a járműmódosításokból, védekezésből és fegyverekből álló taktikai felszerelésedet minden egyes alattomos szállítási küldetéshez. Vezess! Pusztíts! Vedd fel pénzt! Fejlessz!
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1360
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland
30 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1579
Classified: France '44 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
Leárazás -7 %
11 990 Ft 12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0477
Classified: France '44 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0611
Emergency Call - The Attack Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy tűzoltó szerepébe, és bizonyítsd be képességeidet egy sor izgalmas kihívásban. Legyen szó lakástűzről, égő autóról egy alagútban, emberek mentéséről egy liftből, vagy veszélyes tűzesetekről kereskedelmi épületekben, irodaházakban vagy mélygarázsban.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1566
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1440
House Flipper 2
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel lepusztult házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1439
Welcome to ParadiZe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Szeretnél egy saját zombitársat? Egy hűséges barátot, aki megvéd a társaidtól és elkísér a kalandjaid során? ParadiZe ezt valósítja meg. Nálunk a zombik végzik a piszkos munkát. Ez itt ParadiZe. Üdvözlünk.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0594
Garden Life: A Cozy Simulator - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Nintendo Switch melynek értéke 1 690 Ft
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1328
Garden Life: A Cozy Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0467

Új játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ