Új Xbox ONE játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
Xbox Series X
(32)
Xbox Series S
(8)
Xbox One
(34)
Licenc
Doboz
(20)
Letölthető
(14)
Műfaj
Akció
(19)
RPG
(3)
Sport
(6)
Szimulátor
(11)
Lövöldözős
(6)
Szöveg
CS
(7)
EN
(34)
DE
(26)
RU
(1)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(34)
DE
(24)
RU
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a új xbox one játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Új Xbox ONE játékok – teszt eredménye

A új xbox one játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a új xbox one játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A új xbox one játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

34 termék
Prince of Persia: The Lost Crown - Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció- és kaland, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
24 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2211
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaj: Akció- és kaland, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
20 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2210
Persona 3 Reload - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0458
Asterix and Obelix: Slap Them All! 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Asterix, Obelix és a többi falubeli lakos szerény vidéki élete váratlanul megszakad, amikor hirtelen felbukkan Justforkix, aki segítséget keres. Elárulja, hogy apját, Doublehelixet egy olyan lopás miatt börtönbe zárták, amit nem ő követett el...
Leárazás -6 %
12 190 Ft 12 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0417
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
16 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
Call of Duty: Modern Warfare III - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatásában Price kapitány és a Task Force 141 a végső fenyegetéssel néz szembe. Az ultranacionalista háborús bűnös Vladimir Makarov egyre nagyobb befolyást gyakorol a világban, és a Task Force 141-et olyan harcra kényszeríti, mint még soha.
16 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: XBSE0427se
Like a Dragon: Infinite Wealth - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
Leárazás -49 %
12 290 Ft 24 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0457
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0363
4,0
Far Cry 6: Yara Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért fogsz harcolni Yara fiktív szigetén, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít
4 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO766je
4,0
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
12
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új Xbox ONE játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új Xbox ONE játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új Xbox ONE játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ