Videójátékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1606)
DLC tartalom
(292)
Játékkredit
(43)
Platform
PC
(912)
PlayStation 5
(406)
PlayStation 4
(241)
Xbox Series X
(247)
Xbox Series S
(129)
Xbox One
(281)
Nintendo Switch
(352)
Licenc
Doboz
(953)
Letölthető
(1014)
Kulcs
Steam
(742)
Xbox Live
(148)
Nintendo eShop
(73)
Origin
(42)
Microsoft Store
(35)
Műfaj
Akció
(690)
Szimulátor
(409)
Stratégiai
(320)
Árkád
(308)
Gyerekeknek
(247)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(119)
PlayStation 5 optimalizálás
(166)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(86)
Szöveg
CS
(215)
SK
(5)
EN
(1944)
DE
(1306)
HU
(64)
RU
(359)
UK
(4)
PL
(301)
FR
(619)
ES
(510)
IT
(506)
RO
(3)
Zh
(153)
KR
(1)
JP
(7)
Szinkron
CS
(16)
SK
(5)
EN
(1798)
DE
(590)
HU
(10)
RU
(78)
UK
(1)
PL
(52)
FR
(179)
ES
(145)
IT
(132)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(32)
JP
(5)
Korhatár
1 éves kortól
13 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a videójátékok gyerekeknek termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Videójátékok gyerekeknek – teszt eredménye

A videójátékok gyerekeknek teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a videójátékok gyerekeknek termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A videójátékok gyerekeknek termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

1 967 termék
5,0
The Smurfs: Mission Vileaf Smurftastic Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Vedd magadra négy híres törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy öt különböző környezeten átívelő utazás során. Útban Hókuszpók kastélya felé keltsd életre a törpök falvát, és a Törpölővel gyógyítsd meg az ogre által megfertőzött növényeket. A limitált Smurftastic Edition három litográfiát, egy Törpapa kulcstartót és két ív matricát is tartalmaz.
15 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW934
5,0
WRC 9 The Official Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A WRC 9 folytatódik ott, ahol az előző epizód véget ért, a rajongók számára ismét több tartalmat és játékmódot kínál. Összesen 100 szakaszon vezet, 14 országra osztva.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX804
5,0
Dragon Quest XI S: Echoes - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: rpg és kaland - Készen állsz egy nagyszerű kalandra, egy bájos történetre és a klasszikus RPG játékra, amelyet utazásra is magaddal vihetsz?
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW540
4,6 18×
Age Of Empires II: Definitive Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A 4K UHD grafika egyik legnépszerűbb stratégiai játékának 20. évfordulójára készült kiadás.
7 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1174
4,8
WRC Generations - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenet szempontjából új mechanikák léptek játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0249
4,6 19×
Riders Republic - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Pattanj biciklire, ugorj snowboardra vagy vedd fel a szárnyasruhádat, és lépj be egy hatalmas élő világba, ahol más játékosok is kószálnak. Látogass el ikonikus amerikai nemzeti parkokba, többek között a Bryce Canyon, a Yosemite-völgy, a Sequoia Park és a Mammoth Mountain.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0013
4,7 13×
Star Wars Jedi Survivor
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkozunk az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1365
4,6 22×
Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
20 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1043
4,7
Stronghold Crusader HD – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai
1 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001382
4,7 11×
Wreckfest - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A FlatOut sorozat szerzőinek új, versenyautó-pusztító műve.
6 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX495
4,7
Mario + Rabbids Sparks of Hope: Gold Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Állítsd össze álomcsapatodat három másik hőssel a kilenc játékosból álló névsorból. Győzd le az új főnököket és a galaxisban már megismert ellenségeket.
20 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW872ge
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
4,8
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Persze, az univerzumot összetartó anyag elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli Kívánságvilágba. Tehát semmi olyasmi, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1223
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX765
4,8
Lego DC Super Villains - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland és árkád - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW061
4,8
Wreckfest - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egy új és pusztító autóverseny játék a FlatOut sorozat alkotóitól.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO466
5,0
Burnout Paradise Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - A legendás Burnout Paradise olyan formában tér vissza, amelyet minden árkád verseny rajongónak ki kell próbálnia. A játék nyitott világot, számos kihívást, gazdag gépkocsiparkot, de mindenekelőtt végtelen szórakozást kínál. Az alapjáték mellett mind a hat kiegészítőt megkapod, beleértve egy nagyot is, amely egy új világgal, a Big Surf Islanddal bővíti a játékot.
Leárazás -14 %
8 490 Ft 9 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW658
5,0
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatér! Élvezd az első két részt teljes remastered változatban, amelyhez az eredeti pályák átdolgozott formában és ikonikus zene társul.
10 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0087
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Blancpain GT Series bajnokság hivatalos játéka. A tökéletesített vezetési szimulációnak köszönhetően a saját bőrödön is megtapasztalhatod a FIA GT3 bajnokság hangulatát.
10 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX819
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
11 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
5,0
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
16 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0566
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
11 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1468
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181

Videójátékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó videójátékok gyerekeknek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább videójátékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb videójátékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: videójátékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ