Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(443)
DLC tartalom
(4)
Játékkredit
(4)
Platform
PC
(14)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(448)
Xbox Series S
(39)
Xbox One
(268)
Play Anywhere
(1)
Licenc
Doboz
(420)
Letölthető
(33)
Kulcs
Xbox Live
(37)
Microsoft Store
(17)
Műfaj
Akció
(261)
RPG
(70)
Lövöldözős
(66)
Szimulátor
(56)
Versenyzős
(49)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(298)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(32)
Szöveg
CS
(66)
EN
(453)
DE
(335)
HU
(10)
RU
(32)
PL
(29)
FR
(56)
ES
(41)
IT
(39)
Zh
(2)
JP
(1)
Szinkron
CS
(2)
EN
(451)
DE
(247)
RU
(11)
PL
(3)
FR
(29)
ES
(28)
IT
(22)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Xbox Series logo

Játssz az Xbox Series X konzolon új generációs játékokkal - amelyeket pont erre a konzolra terveztek. Ezekben a játékokban teljes mértékben kiélvezheted a grafikai kidolgozást, az új konzol által nyújtott teljesítményt, mindezt 4K felbontásban, 60 fps mellett, ray tracing technológiával. Melyik next-gen játékkal kezded?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
453 termék
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
Leárazás -15 %
14 990 Ft 17 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1435hu
5,0
RIDE 5: Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
21 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: XBSE0351
5,0
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatér! Élvezd az első két részt teljes remastered változatban, amelyhez az eredeti pályák átdolgozott formában és ikonikus zene társul.
8 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0049
4,7
The Callisto Protocol - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szállj szembe a borzalmak véget nem érő áradatával: A The Callisto Protocol egy újgenerációs megközelítésű túlélő-horror játék Glen Schofieldtől, a Dead Space-sorozat alkotójától. A játék az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást ötvözi az emberség és a tehetetlenség rémisztő pillanataival. Merülj el egy hátborzongató történetben, ahol kimondhatatlan iszonyat lapul minden sarok mögött.
12 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0218std
WWE 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció
24 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0480
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és még sok más bónusz tartalmat
19 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0388
Alone in the Dark - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as évek déli részén Emily Hartwood nagybátyja eltűnt. Edward Carnby magánnyomozóval együtt elindul a Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog lappang. Különös lakókkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel találkoznak, és végül felfedezik a növekvő gonoszról szóló pletykákat.
21 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0264
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
18 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0501
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
18 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0497
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
5,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
12 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0344
5,0
Lies of P - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fahős egy sötét és brutális, erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
17 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0336
5,0
A Plague Tale Requiem - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Indulj el egy szívszorító utazásra egy természetfeletti erők által eltorzított, brutális, lélegzetelállító világba. Miután Amicia és Hugo elmenekülnek feldúlt hazájukból messze délre, új régiókba és nyüzsgő városokba merészkednek. Ott megpróbálnak új életet kezdeni, és Hugo átkát ellenőrzésük alá vonni.
Leárazás -43 %
11 890 Ft 20 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0080
5,0
NHL 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Az EA SPORTS™ NHL™ 23-at jobban lehet együtt játszani a HUT-ban a vegyes férfi és női csapatokkal, valamint a HUT és a WOC módban az azonos generációs platformok közötti játék lehetőségével, amely egy megjelenés utáni frissítéssel érkezik a játékhoz. Gyertek össze barátaiddal, és próbáld ki a Chel eddigi legösszefüggőbb változatát.
6 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0275
5,0
Call Of Duty: Black Ops 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - köszöntünk a Call of Duty: Black Ops 3 jövőjében - egy sötét, sőt romlott jövőben, ahol a Black Ops katonák új fajtája uralja a csatateret, ahol elenyészik az emberiség és az emberiség által létrehozott technológia közötti vékony vonal. Pedig azért hoztuk létre, hogy megtartsuk az előnyt egy világban, ahol a technológiai szempontból fejlett katonai robotrendszerek határozzák meg a csatatér feletti uralmat.
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO189c
Tekken 8: Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek, továbbá a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, valamint minden győzelmet epikus történetté varázsol.
104 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0311ce
Five Nights at Freddys: Security Breach - Collectors Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Bújj Gregory, a fiatal fiú bőrébe, aki éjszaka csapdába esett Freddy Fazbear Mega Pizzaplex szórakoztató komplexumában; magának Freddynek a segítségével nem csak a Five Nights at Freddy's sorozat újonnan kifejlesztett karaktereinek könyörtelen támadását kell túlélned, hanem számos más rémisztő fenyegetést is.
55 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0235
Mortal Kombat 1 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Mortal Kombat univerzum újjászületése elérkezett! Új történet, ikonikus hősok és gonosztevők olyan formában, ahogyan még sohasem láthattuk őket.
18 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0357
Two Point Campus: Enrolment Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0069
Cuphead Physical Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl, a Cuphead testvérek vagy Mugman szerepében játszhatsz (egyjátékos vagy kooperatív módban), miközben furcsa világokat fedezel fel és óriási főnökökkel harcolsz, akik nem is férnek el a képernyőn, hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől!
13 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0304
EA Sports PGA Tour - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Szuper ár
19 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0330
Lords of the Fallen - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
Szuper ár
11 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0267
2,5
Vampire: The Masquerade Swansong - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
6 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0177
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
19 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0418

Xbox Series játékok

Xbox Series játékok

A Xbox Series játékok kategóriában összesen 453 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ