Xbox One vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a xbox one termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Xbox One – teszt eredménye

A xbox one teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a xbox one termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A xbox one termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

1 124 termék
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
17 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át őket a műhelyekben, és építsd meg őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
31 790 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: XBSE0097de
Call of Duty: Black Ops 6 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kémkedési akcióthriller az 1990-es évek elején játszódik, a világpolitika forradalmi változásainak időszakában, amelyet a hidegháború vége és az Egyesült Államok egyedüli szuperhatalomként való felemelkedése jellemez. A lenyűgöző történet és a kíméletlen harc a Black Ops-sorozat klasszikus jellemzői, amelyeket látványos egyjátékos kampány, a kategóriájában legjobb többjátékos mód és a Zombie Mode epikus visszatérése egészít ki.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: XBSE0518
TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az ATP és a WTA hivatalos teniszjátéka. Vegyél részt a hivatalos versenynaptár főbb versenyein, hívd ki a közösséget többjátékos játékban, és alakítsd ki saját játékstílusodat. A játékban a hivatalos ATP- és WTA-naptár legnagyobb versenyei szerepelnek. Játssz a Master 1000, az ATP/WTA 500 és 250-es versenyeken, és vegyél részt a 2024-es teniszszezonban.
Előrendelési ár
18 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 22, 2024
Termékkód: XBSE0517
Cat Rescue Story - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Amikor beköltözöl a nagynénéd házába, csak egy kartondobozt és egy kóbor macskát találsz, akinek a segítségedre van szüksége! A te feladatod, hogy gondoskodj róla és a többi megmentett macskáról, etesd őket és játssz velük, amíg nem találsz egy új családot, amely befogadja őket.
Előrendelési ár
15 390 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 26, 2024
Termékkód: XBSE0516
Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
Előrendelési ár
25 590 Ft
Megjelenés dátuma: július 16, 2024
Termékkód: XBSE0514
Core Keeper - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a lények, ereklyék és nyersanyagok végtelen barlangját egy 1-8 játékosnak szóló bányász sandbox kalandban. Bányássz, építkezz, harcolj, kézműveskedj és gazdálkodj, hogy felfedezd az ősi mag titkait.
Előrendelési ár
13 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: XBSE0513
Dustborn - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Ragtag crew? Jelen. Zenei felszerelés? Megvan. Turnébusz és robot sofőr? Rendben van. Lopott csomag? Ellenőriztem! Indulj veszélyes útra Amerika kettéosztott államain keresztül. Használd a szavak erejét, hogy kapcsolatokat alakíts ki a legénységeddel, kerüld ki a bajt, és érj célba.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: XBSE0508
Canyon Darkless GH-9A, fekete
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, USB-A, PC, PlayStation 5 és Xbox One konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 21 Ohm impedancia, 2 m -es kábel
13 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 08.
Termékkód: CN156n1
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
21 590 Ft
Megjelenés dátuma: október 18, 2024
Termékkód: XBSE0496
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
18 490 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: XBSE0491
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 25, 2024
Termékkód: XBSE0481
Little Nightmares 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
21 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MXO899
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át a műhelyekben, és állítsd ki őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
22 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: XBSE0097
HyperX Clutch Tanto Mini Wired
Kontroller - PC, Xbox Series X|S és Xbox One platformhoz, kompatibilitás: Windows 10, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 2,95 m, 3,5 mm Jack, USB-A, integrált elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
16 830 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DS998a3e
LORGAR Kaya 460
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, USB-A, PC, PlayStation 5 és Xbox One konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 2 m -es kábel
16 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LOGhs07
LORGAR Kaya 360
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, AAC kodek támogatás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 125 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró
14 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LOGhs05
KontrolFreek Aim Boost Kit XBX / XB1
Kontroller grip - rendeltetése analóg stick, Xbox One és Xbox Series X|S kompatibilitás
10 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SteelS2310
BigBen Stereo Headset - Xbox
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack, kompatibilitás: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series, játék mód, hangerőszabályzós,
7 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NAC080
WD BLACK D30 2TB
Külső merevlemez 2000 GB - SSD tárhely, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 900MB/s, anyaga alumínium, kábel a csomag része, mérete 60,5 × 45,9 × 96 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 137 g
88 670 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: FW905c3
Seagate FireCuda Gaming HUB 16TB
Külső merevlemez 16000 GB - HDD tárhely, alkalmas gamereknek, 3.5" formátum, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozás, átalakító és biztonsági mentési szoftver a csomag része, mérete 49,2 × 206 × 128 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1354 g
186 030 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: FR065h3
PDP Padwired REALMz - Tails Seaside Hill Zone - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, többszínű kivitel
21 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c49
PDP Padwired REALMz - Knuckles Sky Sanctuary Zone - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, integrált elemek, többszínű kivitel
21 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpx1c48
Unicorn Overlord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0459

Xbox One vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox One A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ