Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1028)
DLC tartalom
(65)
Játékkredit
(74)
Platform
PC
(55)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(1162)
Xbox Series S
(727)
Xbox One
(892)
Play Anywhere
(5)
Licenc
Doboz
(434)
Letölthető
(736)
Kulcs
Xbox Live
(725)
Microsoft Store
(52)
Műfaj
Akció
(754)
RPG
(179)
Lövöldözős
(178)
Sport
(116)
Versenyzős
(97)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(507)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(306)
Szöveg
CS
(126)
SK
(2)
EN
(1152)
DE
(952)
HU
(25)
RU
(125)
PL
(106)
FR
(189)
ES
(157)
IT
(156)
Zh
(5)
JP
(1)
Szinkron
CS
(5)
EN
(1150)
DE
(507)
RU
(39)
PL
(15)
FR
(98)
ES
(79)
IT
(77)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Xbox Series logo

Játssz az Xbox Series X konzolon új generációs játékokkal - amelyeket pont erre a konzolra terveztek. Ezekben a játékokban teljes mértékben kiélvezheted a grafikai kidolgozást, az új konzol által nyújtott teljesítményt, mindezt 4K felbontásban, 60 fps mellett, ray tracing technológiával. Melyik next-gen játékkal kezded?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
838 termék
Smurfs Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
14 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0362
Warhammer 40,000: Darktide - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tisztítsd meg Tertium városát a vérszomjas ellenségek hordáitól egy brutális lövöldözős játékban, amely tele van adrenalinpumpáló akcióval.
15 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0225
Soul Hackers 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Az ördögidézők közötti háborúban Ringón és csapatán múlik, hogy megfejtsék a sorsot, és megmentsék a világot az apokalipszistől. Vágj bele ebbe a vadonatúj kalandba, hogy megakadályozd a világ elpusztulását.
16 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0208
Gangs of Sherwood
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
10 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0501nad
4,0
Skull and Bones Premium Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Lépj be a Skull and Bones™ veszedelmes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykora idején, és küzdj meg a veszélyekkel, hogy kitaszítottból hírhedt kalózzá válj. Készíts különféle egyedi hajókat, hogy túlélhess, boldogulhass és uralkodhass egy megkapó világban, amely minden idényben új kihívásokkal és funkciókkal gazdagodik. A Premium Edition tartalma: The Ballad of Bloody Bones Collection, két kiegészítő küldetés, digitális soundtrack, artbook és csempész zseton.Xbox fiókot és Xbox Live Gold előfizetést igényel (külön megvásárolható). Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szükséges.
Leárazás -3 %
14 890 Ft 15 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0237pe
F1 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
25 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: XBSE0484
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0486
Blacksad: Under the Skin - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
10 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0493
Sand Land - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0423
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Az 199X. évet írjuk, és a nukleáris háború elpusztította New York városát, így a polgároknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben lázadások és bűnözés borítja el az utcákat. A várost bűnbandák vették át, akik a romok alatt terrorizálják a várost, miközben a teljes uralomért harcolnak.
9 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0412
Exoprimal - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A történelem legvadabb állatainak hordái rejtélyes módon megjelennek szerte a világon, és csak a legmodernebb harci öltözéked állja útjukat. Ez a korszakok csatája a fő játékmódban, a Dino Survivalban zajlik, ahol az Exosuit-pilóták két csapata versenyez a küldetések teljesítéséért, miközben az ősi lények hordái ellen kell védekezniük.
14 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0324
The House of the Dead: Remake Limidead Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - Indulj a zombik és más rémálomlények ellen egyedül vagy egy barátoddal ebben a véres, korlátok nélküli, lövöldözős játékban, ahol a saját szemszögedből láthatsz mindent!
13 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO888
Gigantosaurus: Dino Sports - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party
16 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0505
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
18 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0501
Crown Wars: The Black Prince - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0499
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
15 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0489
Ghostrunner 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
+Ajándék Elektronikus promo kód Ghostrunner 2 - Traditional Katana - Xbox Series X melynek értéke 1 590 Ft
13 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0436
1,0
Banishers: Ghosts of New Eden - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0410
Outcast: A New Beginning - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Cutter Slade visszatér Adelpha elbűvölő idegen világába. Miután a mindenható Yodok feltámasztják, felfedezi, hogy a Talanokat rabszolgasorba taszították, a világot megfosztották természeti kincseitől, és saját múltja összefonódik egy robotikus idegenekből álló sereggel. Rajta múlik, hogy újra küldetésre induljon, hogy megmentse a bolygót.
21 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0141b
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vad, halálos ellenségek, hardcore akciójáték-mechanika, környezeti rejtvények, borzongató hangzás, gondos felfedezés és egy nagy adag koncentrált horror kombinációja vár rád.
16 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0363b
TopSpin 2K25: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
Leárazás -16 %
30 890 Ft 36 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0478de
House Flipper 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel leromlott házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
19 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0474
Persona 3 Reload - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
Leárazás -8 %
22 690 Ft 24 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0458
Gangs of Sherwood - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Gangs of Sherwood egy kooperatív akció játék 1-4 játékos részére, amely a Robin Hood újraalkotott világában játszódik. A nottinghami seriff seregei a bölcsek köveinek hatalmával most erősebbek, mint valaha, és Anglia népe még soha nem szenvedett ilyen elnyomást...
14 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0409

Xbox Series játékok

Xbox Series játékok

A Xbox Series játékok kategóriában összesen 1170 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ