Gogen Selfie 3 teleszkópos - fekete

Termékkatalógus
Gogen Selfie 3 teleszkópos - fekete
4,5 6 értékelés
Szelfibot - mobiltelefonokhoz, fényképezőgépekhez vagy kamerákhoz, 29-117 cm között állítható teleszkópos rúd , rögzítés a jobb stabilitás érdekében
Kód:  JGO912b1 Termékszám:  GOGSELFIE3B Gyártó honlapja:

Gogen Selfie 3 teleszkópos - fekete

A szelfibotok használata mára már rendkívül praktikussá és népszerűvé vált. Segítségükkel nem csak az arcodat, de a mögötted lévő izgalmas hátteret is megörökítheted. Manapság mindenki szereti az őrült szelfiket. A kényelmes használat érdekében pár centiméterrel meg kell hosszabbítanod a botot, így a kamera szöge is kiszélesedik, ami pedig tökéletes képet eredményez.

Főbb jellemzők

  • Teleszkópos szelfibot a csodálatos képekért
  • Szinte minden mobiltelefonnal kompatibilis
  • Fix telefon kábel
  • A teleszkóp legfeljebb 117 cm-ig hosszabbítható meg

Gőzerővel

Eleged van az olyan képekből, amelyeken csak az arcod egy része látszik, a legjobb barátaid pedig lemaradnak róla? Ezzel a termékkel gőzerővel gyárthatod a vicces fotókat! A teleszkópos szelfibot szinte minden mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, és sportkamerával kompatibilis. A teleszkóp legfeljebb 117 centiméterig tolható ki. A telefonod biztonsága miatt sem kell aggódnod, mivel tökéletesen illeszkedik a tartóba.

"SZELFI, micsoda ostobaság" mondhatnád, DE...

A szelfik vagy önarcképek már nem csak a fiatalabb generációk kedvenc darabjai. A különféle összejöveteleken, mint például a családi ünnepeket, partikon, a szabadban történő kiránduláson, az európai fővárásokba tett látogatásokon, vagy az egzotikus helyek felfedezésekor dokumentálni kell az izgalmas és fontos pillanatokat, a szelfibotnak köszönhetően pedig senki nem fog hiányozni a képről!

 

Még a "Szelfi" is lehet JOBB!

Akár most rögtön is készíthetsz egy képet a kezedben lévő telefonoddal, de amellett, hogy nem fog látszani a teljes arcod, mást sem fogsz tudni belezsúfolni a képbe. Vagy pedig az elkészült képen csak a telefont, vagy fényképezőgépet tartó karod fog látszani. Épp ezért jó ötlet beszerezni egy Szelfi teleszkópos monopodot, vagy elterjedtebb nevén: egy szelfibotot. Könnyű, vékony kialakításának köszönhetően utazás közben szinte bárhol tárolhatod: berakhatod a bőröndödbe, felakaszthatod a hátizsákodra, vagy akár a farzsebedbe is csúsztathatod.

Ideális csatlakozás az akció kamerákhoz!

A szelfibot nem csak fotózáshoz, de meghosszabbított formában akciókamerákkal történő videófelvételek készítéséhez kiválóan alkalmas. A fényképezőgéppel nem mindig sikerül a megfelelő zoomolás, a szelfibottal azonban a nehezen megközelíthető helyekről is kiváló képeket készíthetsz. A hosszúság 29 és 117 cm között, az igényeidnek megfelelően állítható. Egyszerűen csak húzd ki a választott hosszúságig, és rögzítsd az egyes blokkok elfordításával. A tartó eloxált alumíniumból készült, ezért erős, mégis könnyű.

Milyen eszköz csatlakoztatható a szelfibothoz?

Tartozékainak köszönhetően a szelfibot univerzális fotós kiegészítővé válik az utazások során. Bármilyen képátlóval rendelkező telefonnal, állvánnyal, vagy kültéri kamerával rendelkező hagyományos fényképezőgéppel kompatibilis. A bot minden eszköz számára alkalmas tartóval lett ellátva.

A SELFIE3 jellemzői

  • ALU teleszkópos rúd legfeljebb 117 cm hosszúsággal
  • Tartó a telefon rögzítéséhez
  • Csatlakozó állványhoz
  • Terminál a kültéri kamera csatlakoztatásához
  • Lógó heveder
  • Csúszásgátló fogantyú

A telefonod biztonságban van

A telefon csatlakoztatása érdekében a szelfibot állítható tartóval lett felszerelve, amely megfelelően tartja a készüléket a kívánt helyzetbe állítva. A rögzítés meggátolja a rúd elforgását, ezáltal megelőzi a telefon, a fényképezőgép, vagy a kamera lehetséges sérüléseit. A szelfibot maximális teherbírása 1000 g. Anyaga stabil, könnyű, és fix.

Komaptibilitás

  • 55-80 mm szélességű telefonok
  • 1/4 " képtálójú kamerák és fényképezőgépek
  • Maximális tehebírás: 1000 g

Paraméterek

  • Anyag: alumínium teleszkópos rúd, csúszásgátló fogantyú
  • Rögzítés
  • Hosszúság: 29 - 1170 cm
  • Tömeg: 445 g

A csomag tartalma

  • Szelfibot
  • Heveder a bothoz
  • Telefon tartó
  • 1/4 "-es tartó
 

Paraméterek

Min. hossz
29 cm Kész!
Max. hossz
117 cm Kész!
Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Szín
Fekete Kész!

Hossz

Min. hossz
29 cm Kész!
Max. hossz
117 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen Selfie 3 teleszkópos - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Selfie 3 teleskopický černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen Selfie 3 teleskopický čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BT Selfie 3 Teleskop schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BT Selfie 3 Teleskop schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ