GORENJE DPNE83/GNLWIFI

Termékkatalógus
GORENJE DPNE83/GNLWIFI
Szárítógép - kondenzációs, A+++ energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB becsült éves energiafogyasztás 0,02 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár, mobil vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, Wi-Fi csatlakozás, távirányítás, hibadiagnózis, állapot infó, utasítások az alkalmazásban, hangvezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 62,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 47,3 kg, kondenzvíz tartály a csomag része
202 970 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GORSU023 Termékszám:  DPNE83/GNLWIFI Gyártó honlapja:
GORENJE DPNE83/GNLWIFI 202 970 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

GORENJE DPNE83/GNLWIFI

Problémát jelen számodra, hogy otthonodban nincs elég hely a ruhaszárításhoz? Ennek apropóján a hatékony GORENJE szárítógép a helyes döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép az egyik leggyakrabban használt típus. Ez azért van így, mert egyszerűen telepíthető anélkül, hogy átépítési munkálatokra vagy bonyolult összeszerelésre lenne szükség. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A hatékony GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép csakis a legjobbat kínálja Neked és ruháidnak. Olyan hasznos funkciókkal felszerelt, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár, mobil vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés. Az okosszárítógép intelligens mobileszközhöz csatlakoztatható, így távolról is vezérelheted a készüléket. A helytakarékos GORENJE szárítógép mérete 85 × 60 × 62,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 47,3 kg.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...
Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

A kiváló GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép legfontosabb jellemzői

  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • A takarékos GORENJE szárítógép A+++ energiaosztályú, éves energiafogyasztása megközelítőleg 0,02 kWh/év
  • Tervezése szerint akár 8 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 65 dB
  • Wi-Fi segítségével csatlakozik
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a szárítást egy későbbi időpontra ütemezd be
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • A gyorsprogram rövid idő alatt megszárítja a ruhákat
  • A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen átlátható a dob tartalma
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a gyűrődést

A korszerű GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A nagy kapacitású GORENJE szárítógéppel rövid idő alatt nagy mennyiségű ruhát száríthatsz meg, amely tisztább és jobb illatú lesz, mint ha kint szárítanád. A belső világításnak köszönhetően tökéletesen áttekintheted, hogy mi van a szárítóban, és nem felejtesz benne semmit, amikor kipakolod. A gyerekzár maximális biztonságot nyújt kisgyermekeid számára, ugyanis megakadályozza, hogy a készüléket kezeljék. A szárítógép hangjelzéssel is rendelkezik. Ez a praktikus funkció tájékoztat Téged, hogy a szárítás befejeződött. Az előlapon lévő áttekinthető kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...
Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

Legyél te is tudatos! Első lépés az energiatakarékos GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. Az ökonómiai szempontból előnyös GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja és a levegő fűtésére használja fel, minimalizálva a hő szivárgását és maximalizálva az energiahatékonyságot.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A változatos programokat kínáló GORENJE szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Mielőbb mosd ki és használd a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és csökkenti a kényes szövetek ráncosodását. Válaszd tehát a gyűrődésgátló programot és élvezd a sima és ráncmentes ruhát hosszas vasalás nélkül.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

A kiváló GORENJE szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép A+++ energiaosztályú. Éves energiafogyasztása 0,02 kWh/év. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruha egyidejű szárítására képes. Zajszintje 65 dB.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

Méretek:

85 × 60 × 62,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

47,3 kg

Szín:

Fehér

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
0,02 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Mélység
62,5 cm Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
0,02 kWh/év Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
62,5 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
47,3 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE DPNE83/GNLWIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DPNE83/GNLWIFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE DPNE83/GNLWIFI.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ