HAAS: Tablet iPad Pro 12.9 "512 GB 2017 Szürke terület - 3 év

Termékkatalógus
HAAS: Tablet iPad Pro 12.9 "512 GB 2017 Szürke terület - 3 év
4,9 40 értékelés
Szolgáltatás Apple A10X 64 bites architektúrával és M10 mozgásprocesszorral, multi-touch Retina 12.9 "LED 2732x2048, belső memória 512 GB, WiFi, Bluetooth 4.2, 2x webkamera, 4x hangszórók, Touch ID, Lightning csatlakozó, iOS10
Kód:  NSKR_563 Termékszám:  MPKY2FD/A_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAAS: Tablet iPad Pro 12.9 "512 GB 2017 Szürke terület - 3 év Megszűnt

HAAS: Tablet iPad Pro 12.9 "512 GB 2017 Szürke terület - 3 év

iPad Pro
Vékony. Fény. Epikus.

Ki
iPad Pro
Ki
iPad Pro

Az iPad mindig is kivételes volt az egyszerűséggel, amely lenyeli az embereket. Az iPad Pro nagyméretű, 12,9 hüvelykes Retina kijelzővel, majdnem kétszerese a processzor CPU teljesítményének a iPad Air 2 és a továbbfejlesztett Multi-Touch technológiával, egészen új dimenziót kölcsönöz a teljes benyomásnak. Nem csak nagyobb. Ez egy iPad, amely kreatívabb és produktívabb lesz - egészen új léptékben.

Retina kijelző
Vászon a legnagyobb ötleteiért.

A Retina iPad Pro 5,6 millió képponttal rendelkezik - az összes iOS eszköz legmagasabb felbontása. A 12,9 hüvelykes képernyőn 4K videók vágása, prezentációk készítése, a vállalat irányítása és bármi más egyszerűbb, gyorsabb és vonzóbb. És az újjáépített Multi-Touch alrendszer kiterjeszti az interakciót az iPad készülékkel.

Ki
Retina kijelző
Ki
Retina kijelző

A10X chip
Legerősebb chipünk a leginkább alkalmas készülékeink számára.

Az iPad Pro szíve az új A10X chip, a mi 64 bites asztali osztályú architektúránk harmadik generációja. Maximálisan 1,8-szerese a CPU-teljesítménynek, és megkétszerezi az iPad Air 2 grafikus teljesítményét. Tehát még a legigényesebb alkalmazások is futnak, mint semmi.

Ki
Čip A9X
Ki
Čip A9X

iOS 10
Minden érintés tapasztalat.

Az iOS 10 a világ legintelligensebb, legfejlettebb és legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Új funkciói, amelyek a legtöbbet kihasználják az iPad Pro-ről, produktívabbá és kreatívabbá teszik Önt. A két alkalmazás egymás melletti többfeladatos végrehajtása játék. A továbbfejlesztett rendszerfunkciók - köztük a Siri és a Spotlight - még hasznosabbá teszik az iPadet. Ha úgy tűnik, hogy az iOS 10 és az iPad Pro készülnek maguknak, csak ez.

Ki
iOS 9
Ki
iOS 9

IPad alkalmazások
Nagyobb iPad. Nagyobb splash az alkalmazásokhoz.

Az iPad Pro számos alapértelmezett alkalmazással rendelkezik, amelyekkel könnyen kezelhető a mindennapi problémák. Az App Storyban pedig nagyszerű apps-t talál az iPad számára, így semmi sem akadályozza meg a permetezést.

Ki
IPad alkalmazások
Ki
IPad alkalmazások

Tervezés
Nagyon szinte minden irányba.

Hatalmas kijelzője ellenére az iPad Pro hihetetlenül vékony és könnyű profillal rendelkezik - ez csak 6,9 mm vastag és súlya 677 gramm. A szilárd unibody köszönhetően kiegyensúlyozott és robusztus módon működik. És minden képessége ellenére, a Pro iPad Pro valószínűleg meglepő, hogy hogyan veszít el a kezedben.

Ki
Tervezés
Ki
Tervezés

4 hangszóró hang
Jól hangzik. Mindenhol.

Négy új hifi hangszóró integrálva az unibody design-hoz az iPad Pro látványos hangzást jelent, mint a kijelzője. Az új formatervezés hármas akusztikus kimenettel rendelkezik az iPad Air ellen. De még tovább megy. Az iPad Pro automatikusan beállítja a magas frekvenciasorrendet, ahogyan tartja. Tehát játszani a játékot vagy nézni a filmet, az iPad hangja még jobban felhív, mint korábban.

Ki
4 hangszóró hang
Ki
4 hangszóró hang

Új Smart Keyboard iPad Pro-hez
Ismét nem kellett egy ábécére gondolnunk.

A Smart Keyboard számos új technológiát és anyagot ötvöz. Az eredmény egy olyan billentyűzet, mint senki más. Teljes méretű kulcsokkal rendelkezik, és az iPad Pro-hez csatlakozik az intelligens csatlakozón keresztül. Ez az innovatív új felület lehetővé teszi a kétirányú energiát és az adatcserét. Csatlakoztassa az intelligens billentyűzetet és indítsa el a gépelést.

Ki
Smart Keyboard
Ki
Smart Keyboard

Bemutatjuk az Apple Pencil-t az iPad Pro-re
Nagyon ismerős. Teljesen forradalmi.

A Pixel Precision Apple Pencil a Multi-Touch vezérlés előnyeit fejleszti, és új kreatív lehetőségeket kínál. Felismeri a döntést és a nyomást, és lehetővé teszi számodra, hogy különböző művészi mozgásokat és hatásokat hozzon létre - a legvékonyabb vonalaktól a finom árnyékolásig. Az Apple Pencil nem csak iPad új opciókat ad hozzá. Különösen azért, mert a kezedbe viszi, természetesen reagál és reagál.

Ki
Apple Pencil
Ki
Apple Pencil

Touch ID
A hüvelykujj alatt magas szintű biztonságot nyújt.

A Touch ID technológia átalakítja a iPad Pro-ot, hogy ujjával jelezze, hogy nem fog elfelejteni. Így kinyitni a készüléket egy érintéssel, és a személyes adatai biztonságban maradnak akkor is, ha kölcsönadnak valakinek. A Touch ID használatával megerősítheti az iTunes, az iBooks és az App Story vásárlásait.

Ki
Touch ID
Ki
Touch ID

ISight és FaceTime HD kamerák
Két nagy lencsét. Minden pillanatot megragad.

Az iPadem emberek szeretnek képeket készíteni. Az ISight iPad Pro-on fejlett érzékelővel gyönyörű fotókat és videókat készíthet. Az Apple saját tulajdonú képfeldolgozó processzora kiváló eredményt nyújt, függetlenül attól, hogy panorámafelvételt készít, szekvenciális felvételkészítéssel vagy önkioldóval. Időzített és lassított videót rögzíthet 720p HD-ben. És egy nagyobb keresővel több részletet fog látni, mint valaha.

A fejlett FaceTime HD felfelé mutató fényképezőgép még valósabb videohívást is kínál. Még a gyenge fényviszonyok vagy a hátulról érkező fények miatt a fotók és a videók nagyszerűek lesznek.

Ki
ISight és FaceTime HD kamerák
Ki
ISight és FaceTime HD kamerák

Gyors vezeték nélküli kapcsolat.

Az iPad Pro gyorsan csatlakozik a WiFi hálózatokhoz, így filmeket tölthet le, böngészhet az interneten és megoszthatja a dokumentumokat.

Ki
WiFi + 4G LTE
Ki
WiFi + 4G LTE

Smart Cover és szilikon tok
Ideális utazási tartozékok iPad Pro-hez.

A Smart Cover és a szilikon tok az iPad Pro számára készült. Az intelligens fedél tartós poliuretánból készül, és két színben választható - szögletes szürke és fehér. A szilikon tok védi az iPad Pro hátlapját, és tökéletesen kiegészíti az intelligens fedelet, ha mindkét oldalról le kívánja fedni a készüléket.

Ki
Smart Cover és szilikon tok
Ki
Smart Cover és szilikon tok

iCloud
Minden, amire szükséged van. Bárhol.

Fotókat, videókat és egyéb fájlokat közvetlenül a iPad Pro-on tárolhat. Vagy biztonságosan mentheti őket iCloud-ba, hogy bárhonnan elérhesse őket. Természetesen tárolhatja és kezelheti őket más operátorok alkalmazásaiban is, például Dropbox vagy Google Drive. És egyszerűen egyszerűen érintse meg dokumentumait és fájljait az AirDrop segítségével a közeli emberekhez. Korrekció nélkül.

Ki
iCloud
Ki
iCloud

Megbízhatóan biztonságos.

Az iPad Pro és az iOS 10 fejlesztése során arra törekedtünk, hogy zökkenőmentesen működjünk és nagyszerű élményt nyújtsunk egy rendkívül biztonságos környezetben. Mivel az iOS ilyen hangsúlyt fektet a biztonságra, a legtöbb mobil malware a világon más platformokon végződik. És folyamatosan arra törekszünk, hogy biztonságosabbá tegyük. Mi vagyunk a legfontosabbak az operációs rendszer frissítéseinek a számítógépipar tetejébe történő továbbításában. A frissítések összefoglalása és telepítése az iPad-en nagyban megkönnyíti a legújabb védelmi mechanizmusok naprakészségét.

Ki
Spolehlivě bezpečný
Ki
Spolehlivě bezpečný

Az adatvédelem fontos.

Az Apple nem célozza meg e-mailben vagy webes böngészési tartalmakon keresztül, hogy eladja profilját a hirdetőknek. Nem "bevételszerzést" adunk az iPad vagy iCloud áruházban tárolt adatokra. Nem olvassuk el e-mailjeinket vagy híreinket, így termékeket tudunk eladni. Szoftvereink és szolgáltatásaink egyszerűen növelik eszközeink értékét. Semmi más.

Ki
Az adatvédelem fontos.
Ki
Az adatvédelem fontos.

Csatlakoztassa vezeték nélkül.
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

Az iPad Pro több ezer vezeték nélküli eszközhöz csatlakozik - beleértve a külső billentyűzeteket is. A legtöbb vezeték nélküli nyomtatóra nyomtathat az AirPrint felett. Az AirPlay és az Apple TV segítségével bármit is készíthet az iPad készülékről.

Ki
Připojte se bezdrátově
Ki
Připojte se bezdrátově

Paraméterek

Kijelző mérete
12,9" (32,77 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2732 × 2048 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
12,9" (32,77 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2732 × 2048 Kész!
Kijelző technológia
Retina Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
12 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
127 219 × Kész!
Processzor frekvencia
2,38 GHz Kész!
Processzor modell
Apple A10X Fusion Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!
Operációs rendszer verziója
iOS 10 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
305,7 mm (30,57 cm) Kész!
Szélesség
220,6 mm (22,06 cm) Kész!
Mélység
6,9 mm (0,69 cm) Kész!
Tömeg
677 g (0,68 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Az összes iPad Pro táblagép

.


» További iPad táblagépek

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAAS: Tablet iPad Pro 12.9 "512 GB 2017 Szürke terület - 3 év Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Tablet iPad Pro 12.9" 512GB 2017 Vesmírně šedý - 3 roky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAAS: Tablet iPad Pro 12.9" 512GB 2017 Vesmírně šedý - 3 roky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAAS: Tablet iPad Pro 12.9" 512GB 2017 Space Grey - 3 Jahre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAAS: Tablet iPad Pro 12.9" 512GB 2017 Space Grey - 3 Jahre.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ