Határidőnaplók és naptárak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Fajta
Naplók
(29)
Kalendáriumok
(1)
Formátum
A4
(1)
A5
(18)
A6
(7)
Atipikus
(1)
B5
(3)
Szűrés

A naplók és naptárak segítségével könnyedén megszervezheted az összes tevékenységedet. Az áttekinthetően kialakított oldalak lehetővé teszik, hogy minden tevékenységet részletezz, így soha nem maradsz le egy fontos munkahelyi találkozóról vagy születésnapról. Segítségre van szükséged a kiválasztásban? Hadd segítsünk.

Tovább

Határidőnapló, hogyan válasszuk ki és mire számíthatunk?

határidőnapló nagy segítséget jelent a tevékenységek szervezésében, különösen akkor, ha véletlenül elfelejtesz vigyázni az unokákra, vagy - ami még rosszabb - elfelejtesz ebédelni az anyósoddal. A modern naplók a hasznos funkciókat és az innovatív funkciókat ötvözik az időtálló dizájnnal, így ideális eszközei az időbeosztásnak.

i

Stílusos és fényűző határidőnapló lenyűgöz

A luxus határidőnapló kiváló minőségű anyagokból készül, ami segíti a kötés és a lapok tartósságát. Ezek a darabok gyakran személyre szabottak is, így tökéletes ajándék vagy polcdíszítés. Az elegáns dizájn, a precíz kivitelezés és az olyan részletek, mint az arany lapszélek, lélegzetelállítóak lesznek.

Modern határidőnapló és típusai

A naplóknak sokféle formája létezik, ezért a választásuk zavaró lehet. Az alaptípusok közé tartoznak a napi, a tervezési és az iskolai naplók. Írjuk le az egyes típusokat:

  • A többi típushoz képest a napi határidőnapló nem tartalmaz annyi oldalt, de rengeteg helyet kínál a napi tevékenységek részletezéséhez.
  • A heti határidőnapló heti áttekintést tartalmaz, amely megkönnyíti az összes feladat és találkozó megtervezését és leírását.
  • Az iskolai határidőnapló általános áttekintést nyújt az egész éves iskolai tevékenységekről, beleértve az órarendeket és a szünidőket tartalmazó táblázatot.
  • Használd a tervezési határidőnaplót, ha szeretsz hónapokra előre tervezni, és szeretnéd nyomon követni az összes projektedet és célodat.
  • Egy speciális határidőnapló gyakran tartalmaz különböző tevékenységekre vonatkozó részeket. A tartalom vonatkozhat utazásra, pénzügyekre, fitneszre vagy más tevékenységekre.
  • A havi határidőnaplót használják a legtöbbet, mivel ez mutatja az eseményeket és a következő hónapok tevékenységeinek áttekintését.

Egy naptár a hűtőszekrényen segít jobban megszervezni az életed

falinaptárak kiválóan alkalmasak a családi tevékenységek, határidők és feladatok nyomon követésére. Ugyanakkor hatékonyan kisebb részekre osztja az évet, és megkönnyíti a távoli rokonok születésnapjainak felidézését. A számos formátum és dizájn közül választható, így mindenki ízlésének megfelelő naptárat talál. A naptárat akár saját fotókkal is elkészítheted háziállataidról vagy családodról.

i

A naptár megtalálja a helyét a hűtőszekrényen, az asztalon és a falon

A hűtőszekrény-naptárral és annak előnyeivel már foglalkoztunk, ezért nézzük meg a többi típust. Az asztali naptárak heti áttekintést nyújtanak, így tökéletesek a gyakran használt íróasztalra. A falinaptárak viszont jól látható helyen vannak, így nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valamiről.

A naptárak típusai, hogy a napod szervezett és áttekinthető legyen

Különböző formájú határidőnapló áll rendelkezésedre. Egy ilyen 16 hónapos vagy éves naptár sokáig veled marad, ezért fontos, hogy gondosan válassz.

  • Az éves naptár egy teljes évet képes egy lapon tartani, amely hasznos a hosszú távú tervezéshez. Így nem maradsz le semmilyen eseményről.
  • A 16 hónapos naptár a klasszikus naptár formátumát kínálja, és további 4 hónappal meghosszabbítja azt. Alkalmas aktív tervezők számára.
  • A havi naptár külön oldalakon mutatja a teljes havi áttekintést, beleértve a munkaszüneti és ünnepnapokat is.
  • A napi naptár lehetőségeket és helyet kínál a napi tevékenységek ütemezéséhez. Alkalmas a legelfoglaltabb dolgozók számára.
  • A heti naptár nem csak a heti áttekintést mutatja, hanem azt is, hogy mikor megy le vagy kel fel a Nap és a Hold.

Klasszikus jegyzettömb
Klasszikus napló

Heti határidőnapló
Heti határidőnapló

Falinaptár
Falinaptár

Milyen formátumú határidőnapló és naptár kapható?

A határidőnapló és naptár különböző formátumban, különböző típusú és méretű borítókkal készülnek. A kemény borítók jobb védelmet nyújtanak a naptárnak, így gyakori használat esetén kiváló társak. A puha borítók viszont könnyebben szállíthatóak, ezért rugalmasabban használhatók. A méretek a kompakt zsebnaplóktól a nagy asztali formátumú határidőnaplókig terjednek, amelyek sokkal több információt és a napi tevékenységek feljegyzését képesek tárolni.

A kötések között szerepelnek ragasztott, varrott és karikás kötőanyagok

Karikás határidőnapló, varrott vagy ragasztott? Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és jellemzői, amelyek megkönnyítik például a jegyzetelést. Mutassuk be őket részletesebben:

  • A ragasztott kötés gyakran a határidőnapló és naptár legnagyobb formátumát kínálja. Tartósságáról és szilárdságáról is ismert, amely hosszan tartó használat mellett is tartósságot biztosít.
  • A karikás kötés a legelterjedtebb típus, mivel használata és működtetése egyszerű. A könnyű lapozhatóság javítja a rugalmasságot és a kényelmet a hosszabb írásoknál.
  • A varrott kötést a fényűzőbb naplókhoz használják, mivel ezek tartanak a legtovább. Ha nem szeretnéd cserélgetni a naplóidat, értékelni fogod ennek a kötésnek az erősségét és tartósságát.

Papírváltozatok naplókhoz és naptárokhoz

A határidőnapló és naptár papírválasztékai közé elsősorban a vonalas papír tartozik, amelyet a jegyzetek és tevékenységek gyakori és egyértelmű írásához használhatsz. A sima papír szabadságot ad a kreatív íráshoz, a kockás papír pedig tökéletes műszaki rajzokhoz és diagramokhoz. Minden papírtípusnak megvannak a maga erősségei, amelyeket figyelembe kell vennie.

i

Nyelvváltozatok: Határidőnapló és naptár mindenkinek

Számos nyelven kapható határidőnapló és naptár, hogy a lehető legtöbb felhasználónak megfeleljen. A magyar mellett szlovák, német és angol nyelvű naplókat is kínálunk. A nyelvtípusos naplók hasznosak lehetnek például akkor, ha egy idegen országba utazol, és nem szeretnéd, hogy összekeveredjenek a napok vagy a helyi ünnepek nevei.

Határidőapló és naptár a hűtőszekrényre felnőtteknek és gyerekeknek

A határidőnapló és a hűtőnaptár nemcsak felnőttek, hanem gyermekek számára is tervezték és funkcionálisan igazították. Míg a férfiak inkább az egyszerű és ízléses megjelenést részesítik előnyben, a nőknek szánt naptárak nagyobb választékot kínálnak a színek, motívumok és díszítőelemek terén. A gyerekek így vidám motívumokkal és képekkel ellátott határidőnaplókat és naptárakat választhatnak, ami motiválja őket a használatukra.

Matricák

Matricák a gyermekek naplójához Frozen témában

Matricák segítenek az oldalak díszítésében és rendszerezésében. Ezzel a kreatív elemmel teljesen személyre szabhatod a naplódat, mivel a matricák alkalmasak a fontos információk kiemelésére is.

Napló utántöltő: Praktikus kiegészítő

A napló utántöltője lehetőséget nyújt arra, hogy extra lapokat szerezz a kedvenc jegyzetfüzetedhez. Az utántöltő lapok között találsz teendő lapokat, tervező lapokat, kontaktlapokat, táblázatokat az iskolai órarendhez és még sok mást. Az extra lapok rendszere különösen praktikus azoknak az egyéneknek, akik szeretnék kedvenc naplójukat minél tovább megőrizni.

Hogyan működik az intelligens határidőnapló és naptár?

Az intelligens naptárak és naptárak ötvözik a modern technológiát a tradícionális papírformátumokkal. Ezek a naplók ötvözik a hasznos digitális eszközök használatát a hagyományos írással, megkönnyítve ezzel a tevékenységek megtervezését. Ráadásul a mobillal vagy táblagéppel történő adatszinkronizálásnak köszönhetően mindig kéznél lesznek a terveid.

Személyre szabott naptárak saját fotókkal

A saját fényképekkel ellátott naptárak egyszerűen kiválóak személyes ajándékként. A személyre szabhatóságnak nincs határa, így akár családja vagy háziállatai fotóival is készíthetsz naptárat, hogy emlékezz kedvenc pillanataidra. Az ilyen típusú naptárak mostanában nagyon népszerűek, és ez nem csoda.

Szeretnél olcsó és jó minőségű határdiőnaplókat és naptárakat vásárolni? A kiárusítás biztosítja, hogy pontosan azt találd meg, amit keresel. 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
30 termék
MOLESKINE 2024-2025 L, puha fedeles, kék
Határidőnapló - formátum: A5, 104 oldal, varrott kötés, puha fedeles,
12 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MLK256a
MOLESKINE UNI Sakura L, kemény fedeles - Határidőnapló Típusok
MOLESKINE UNI Sakura L, kemény fedeles
Határidőnapló - formátum: A5, 104 oldal, varrott kötés, kemény fedeles,
12 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MLK261a
Be Nice Bohemian Garden 2021-es naptár
Falinaptár - havi, cseh nyelvű, 23 cm x 23 cm
2 380 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: VANRICH034
Moleskine UNI Lorenzo Petrantoni XL SE
Zsebnaptár - B5 formátum, 88 oldal, vonalas papír, ragasztott kötés, kemény borító
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MLK151a
5,0
MOLESKINE 2023 L, keménytábla, kék
Zsebnaptár - heti felosztás, A5 formátum, 144 oldal, vonalas papír, ragasztott kötés, kemény borító
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MLK072a
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz24846

Határidőnaplók és naptárak

Határidőnaplók és naptárak

A Határidőnaplók és naptárak kategóriában összesen 30 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó határidőnaplók és naptárak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább határidőnaplók és naptárak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb határidőnaplók és naptárak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: határidőnaplók és naptárak vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ