iRobot Roomba Combo j7+ (c7558)

Termékkatalógus
iRobot Roomba Combo j7+ (c7558)
3,6 12 értékelés
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, szennyeződés felismerés és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, műanyag gyűjtőtartály, 1 oldalkefe, vSLAM navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 75 perc, töltési idő 3 óra, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, magassága 8,7 cm, tömege 3,4 kg, akkumulátor a csomag része, fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  IRORV884 Termékszám:  c755840 Gyártó honlapja:
iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) 259 990 Ft Használt raktáron
Vásárlás

iRobot Roomba Combo j7+ (c7558)

iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A közismert iRobot Robotporszívó felporszívóz neked, így energiát spórolhatsz. Az összes felületre remek választás. Funkciók a padlótisztításhoz felszívás, törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Segít megszabadulni a kisállatszőrtől is. Nemcsak a funkciói kiválóak, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Az okos porszívó feltöltés után ismét nekiáll takarítani. Amennyiben szükséges, kiüríti a tartályát, ha az megtelik. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így távolról bekapcsolhatod a készüléket, illetve módosíthatod a beállításokat. Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos vSLAM navigáció. A vSLAM technológia lehetővé teszi, hogy a porszívó a képi adatok alapján egyszerre feltérképezze a környezetét és hatékonyan megtisztítsa a területet.

Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...
Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...

A neves iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) robot porszívó legfontosabb jellemzői

  • A népszerű iRobot robotporszívó jó szolgálatot tesz összes padlófelületen
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Felszedi az állati szőrt is
  • Van rajta vSLAM navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral készült, amely kapacitása 2210 mAh
  • 3 óra alatt lesz teljesen feltöltve és a teljes feltöltés után 75 perc ideig működőképes
  • A maximális kényelem érdekében automatikusan kiüríti a szemetet az állomásra
  • Műanyag anyag mellett tette le a voksát a gyártó a portartály gyártásakor
  • Lehetőséged van arra, hogy csak adott helyiséget porszívóztass fel a készülékkel
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Google Asszisztens és Amazon Alexa
  • Lépcsőn való leesés elleni érzékelő
  • Erősebben szív, ha szőnyegre érkezik
  • Újratöltés után ott folytatja a porszívózást, ahol abbahagyta
  • A rajta lévő érzékelők érzékelik a túlzottan szennyezett területeket
  • A precíz tisztítás biztosítása érdekében oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó gondoskodik a tiszta lakásról - te csak magaddal törődj - ezt kínálja a népszerű iRobot készülék

Ez az okos robot porszívó a felporszívózás mellett fel is mos, így tökéletesen tiszta padlót varázsol otthonra, és több időt fordíthatsz olyan dolgokra, amik igazán fontosak a számodra. A száraz tisztítás során speciális keféket használ a hatékony takarításhoz. Nedves tisztításkor a készülék a vizes oldatot a padlóra juttatja a szennyeződések fellazítása érdekében, majd visszaszívja a folyadékot a tartályba, hogy a padlód makulátlanul tiszta legyen. A nedves tisztítás megfelel sima, kemény felületekre, azaz járólapra és linóleumra. A felmosáshoz a készülék nedves törlőkendőt és tisztítóoldatot használ. Különösen alkalmas olyan padlókhoz, amelyek vízzel való érintkezés következtében károsodhatnak. Nagyszerű választás, ha fapadlód van otthon.

Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...
Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A szuper iRobot robotporszívó egyesíti a minőségi kivitelezést a por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátorral lett gyártva. Ha feltöltöd, a működési ideje 75 perc. Abban az esetben, ha az akkumulátor közel van a lemerüléshez, a robot porszívó a neves iRobot gyártótól automatikusan a töltődokkolóhoz megy. Semmire sem kell odafigyelned, a porszívó teljesen önállóan dolgozik. A teljes feltöltési idő: 3 óra. Használható a népszerű Google Asszisztens és Amazon Alexa technológiával. Mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető, ahol egyszerűen megadhatod a területet és a takarítási ütemtervet. Az alapos takarítás érdekében a robot porszívón forgó, oldalsó kefe van elhelyezve.

A közismert iRobot robot porszívó szórakoztató funkcióival fog elkápráztatni

A neves iRobot robot porszívó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé és könnyebbé teszik a munkát. A maximális porszívózási kényelem érdekében a szennyeződés automatikus ürítése a dokkolóállomásba történik, amely egyszer használatos porzsákkal rendelkezik. A porgyűjtő anyaga műanyag. Megmarad benne a por és az összes szennyeződés. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a helyiség térképének memóriában történő tárolását, így lehetőséged van arra, hogy adott helyiség takarítását jelöld ki a készülék számára. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, amikor szőnyegre érkezik.

Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...
Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...

A robot porszívó számára a biztonság az első

Az ismert iRobot robot porszívó rendkívül megbízható, és nem hagy cserben a működése során. Annak érdekében, hogy minden takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó az alján biztonsági érzékelőkkel van ellátva, amelyetk meggátolják a magas helyekről való leesést. A robot porszívó nem hagyja félbe a takarítást. Miután feltölti magát, ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A gubancolódásgátló funkció hasznos a kábelek és a szőnyegrojtok miatt. Az érzékelőkkel képes arra, hogy beazonosítsa a szennyezett területeket, és ezeken a helyeken intenzívebben takarítson a készülék. Lehetőséget kínál arra, hogy késleltetve indítsd el a készüléket.

Bízd rá magad a robot porszívóra a népszerű iRobot gyártótól

A népszerű iRobot robot porszívó magassága 8,7 cm. A robot porszívó tömege 3,4 kg.

Robotporszívó iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) ...

Szívófej:

padló

Töltési mód:

akkumulátor

Kefék:

padlóra/szőnyegre és oldal

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Navigáció módja
vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Padló Kész!
Töltési módok
Akkumulátor Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Oldal Kész!

Tartály

Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Magasság
8,7 cm Kész!
Tömeg
3,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba Combo j7+ (c7558)
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ