Az első baba Annabell Panenka rózsaszín készlet

Termékkatalógus
Az első baba Annabell Panenka rózsaszín készlet
Játékbaba - 1 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif3546 Termékszám:  4001167794333 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Az első baba Annabell Panenka rózsaszín készlet Megszűnt

Az első baba Annabell Panenka rózsaszín készlet

A Baby Annabell babák speciális kiadása két ruhával érkezik az otthonodba. A ruhák és a kiegészítők is rózsaszínű árnyalatokban pompáznak, így szinte minden kislányt azonnal elvarázsolnak. A részletesen kidolgozott My First Baby Annabell baba fejleszti a kicsik fantáziáját. A kislányok megtanulják, hogyan kell másokról gondoskodni, és az aranyos baba személyében hűséges barátra lelnek.

A My First Baby Annabell főbb jellemzői 

  • A Baby Annabell speciális kiadása
  • Rózsaszínű ruhák és kiegészítők
  • Részletes kidolgozás
  • A gyermekeket felelősségtudatra neveli, és fejleszti a fantáziájukat
  • 1 éves kortól ajánlott

A rózsaszínű Baby Annabell

A My First Baby Annabell babán díszes, rózsaszínű ruhácska van, így akár hercegnőset is játszhattok együtt. A ruhát rózsák és masnik díszítik. Ha a babádra feladod a rózsaszínű szandált is, ellenállhatatlanul elragadó lesz. A csomagban találsz még egy rózsaszínű rugdalózót is, hogy át tudd a babádat öltöztetni, amíg a másik ruhácskája mosásban van. A csomag ezen kívül tartalmaz egy birka alakú csörgőt is, amely szintén rózsaszínű.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Az első baba Annabell Panenka rózsaszín készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My First Baby Annabell Panenka s růžovou sadou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My First Baby Annabell Bábika s ružovou sadou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My First Baby Annabell Panenka s růžovou sadou. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My First Baby Annabell Panenka s růžovou sadou.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ