Babajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
9 éves kortól
-
Szűrés

A kicsiknek gyártott babajátékok sokaságából nagyon körültekintően kell választani! A csecsemők az egyszerű színes babajátékok között is boldogok, de hamarosan elkezdik értékelni a különböző hangokat, dallamokat és interaktív játékokat, amelyek fejlesztik a kognitív képességeiket, a kézügyességüket, a motoros készségeket, a beszédet és a gondolkodást. Olvasd el tippjeinket, hogy egyszerűbb legyen eldönteni, melyik babajátékok a legmegfelelőbbek a számotokra!

Tovább

A legkisebb babák számára készült első babajátékok közé tartozik a csörgő és a rágóka

 A csörgők és rágókák az első, legkisebbeknek szánt babajátékok. Minden baba szereti a színes, hangokat kiadó, könnyen megmarkolható és szájba vehető játékokat. A különféle formájú babajátékok, csörgők támogatják az egészséges fejlődést, valamint szórakoztatják a babát. A rágóka segít a fogzás okozta fájdalmak enyhítésében. 

Alvópajti és szundikendő, avagy ideális babajátékok a kiságyba

Az alvópajtik vagy más néven szundikendők remek kis babajátékok a csecsemők számára. Ezek a babajátékok segítenek könnyebben elaludni, és amikor nagyobbak lesznek a gyerekek, játszhatnak velük. Milyen alvópajtikat lehet kapni?

  • A plüss alvópajtik kellemes és puha anyagból készült babajátékok, amelyet egyedi csomók is díszíthetnek, ezek teszik különlegessé; a gyártók különböző mintákkal látják el a szundikendőket, mini takaró formájúak vagy báb alakúra készítik őket; nagyszerű társak a kiságyban. 
  • A világító alvópajtik lámpaként szolgálnak, a fényt dimmelni is lehet, hogy a fényviszonyok a gyermekek számára a lehető legkellemesebbek legyenek, és a lámpák ne vakítsanak; a szűrt fény elalváskor és alvás közben a béke és biztonság érzését kelti.
  • A zenélő alvópajtik nyugtató dallamok lejátszásával és kellemes légkör megteremtésével segítenek a babáknak ellazulni és elaludni; az altatódal dallama lehet klasszikus zene, de választhatsz madárcsicsergést vagy a tenger hullámainak a hangjait is.

Az első alvópajti és szundikendő - mikortól alkalmas? Ezek a babajátékok már a születéstől kezdve megfelelőek a babák számára. A csomók fogzáskor gyengéd harapdálásra is alkalmasak.

A legkisebb gyermekeknek készült babajátékok a kiságyhoz vagy a babakocsihoz rögzíthetők

Amikor a gyerekek még nagyon kicsik, célszerű olyan babajátékok beszerzése mellett voksolni, amelyeket a kiságyhoz vagy a babakocsihoz lehet rögzíteni. A babák nézegetik a játékokat, és így sokáig szórakoztatják magukat.

  • körforgók a kiságy felett szórakoztatják a babát, segítenek az elalvásban és fejlesztik a vizuális képességeket; a karokról különböző színes játékok lógnak le - amint elindul a babajáték körforgó, kellemes dallam szólal meg. 
  • Babajátékok a babakocsiba: általában a baba feje mellett vagy fölött lógnak, és remekül szórakoztatják őt kirándulások vagy séták során; csörögnek, zörögnek, zenélnek, amit a kicsik nagyon szeretnek.

i

A plüssfigurák ugyancsak az egyik leggyakrabban vásárolt babajátékok közé tartoznak, ha az 1 év alatti kicsikről van szó. Természetesen a nagyobb gyerekek és a felnőttek is szívesen használják, de a csecsemők szeretik a legjobban. Kellemes tapintású babajátékok, amelyek segítenek a babáknak elaludni, nem élesek a széleik, és gyakran a babák legjobb barátai lesznek.

A babák szeretnek a padlón lenni - a legnagyszerűbb babajátékok közé a játszószőnyeg és a habszivacs puzzle tartozik

A kisgyermekek általában a földön szeretnek játszani, ott, ahol sok helyük van. Annak érdekében, hogy a gyermek ne fázzon fel vagy ne sérüljön meg, célszerű beszerezni neki például egy játszószőnyeget vagy egy nagyobb habszivacs puzzle-t a padlóra. Mitől különlegesek ezek a babajátékok?

Könnyen elhelyezhetők a további babajátékok a játszószőnyegen

Játszószőnyegek és egyéb, földre rakható babaszőnyegek különösen a még fekvő csecsemők esetében fontosak. Gyakran jár hozzájuk egy híd, amelyre különböző babajátékok rögzíthetők a kicsik számára, így fejlesztve a gyermek tapintását és látását. Kellemesen puha anyag biztosítja a kényelmes fekvést, akár hason, akár háton fekszik a baba. A pihenés pillanataihoz klasszikus habszivacs alátétek is a rendelkezésre állnak.

A könyvek és leporellók - azaz a harmonika szerűen hajtogatható babakönyvek - ideális babajátékok a játszószőnyegen való játékhoz. Ezek olyan képeskönyvek, amelyek segítenek a gyermekeknek megtanulni a formákat és a színeket. Különböző történeteket is el lehet mesélni a segítségükkel. Gyakran tartalmaznak mondókákat, egyszerűbb verseket. 

A kislányoknak vagy kisfiúknak szánt habszivacs puzzle nem csak fekvésre való - nézzük meg, mi lehet a habszivacsból készült kirakós babajátékok három különböző felhasználási módja

A habszivacs puzzle mind a kislányok, mind a kisfiúk számára remek választás, hisz rendkívül puha épp ezért kényelmes. A tartós anyagnak köszönhetően nem baj, ha kiömlik rá az ital, vagy morzsás lesz. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így megvédi a gyermekeket a hideg és a kemény padlótól. Ismerd meg habszivacs puzzle babajátékok három felhasználási módját!

  1. Ha kényelmes fekvőhelyzetet szeretnél biztosítani a babának, szerezz be neki egy habszivacs puzzle-t. A gyermek születésétől kezdve figyelheti a habszivacs puzzle színeit és a körülötte lévő világot. Ezenkívül a strapabíró anyag tompítja az esést az első üléskor vagy felállási kísérletek során.
  2. Ha a gyermek nagyobb lesz, a habszivacs puzzle-t használhatjátok játékra. A gyerek könnyen összeállíthat egy szőnyeget, de mindenféle 3D-s modellt is - minden csak a gyermekek képzeletén múlik.
  3. Ha szereted az egyszerű designt, értékelni fogod a monokróm, habszivacsból készült kirakót. A szürke vagy bézs színűeket különösen az anyukák, a színeseket pedig maguk a gyerekek értékelik. A gyerekszobában és a nappaliban is elhelyezheted őket.

A gyermekek motorikus készségeinek fejlesztése - interaktív vagy fából készült babajátékok a kicsik számára

motorikus játékok fejlesztik a gyermekek kézügyességét, és segítik a finommotorika és nagymotoros készségek fejlesztését. A babajátékok ezen típusai közé tartozik az egyszerű kocka vagy karikák felfűzése, de népszerűek az interaktív játékok is. Milyen típusú babajátékok a legjobbak a motorikus készségek fejlesztéséhez?

  • Interaktív babajátékok a kicsiknek, amelyek fejlesztik a finommotoros készségeket, a képzeletet és megmozgatják a gyermekek kezét; különböző hangokat, dallamokat adnak ki, vagy beszélnek, hogy növeljék a gyermekek tudását és fejlesszék a készségeit.
  • A kisgyermekeknek szánt fa babajátékok egyszerű játékok, amelyek a motorikus készségeket és a logikát is fejlesztik; rendkívül egyszerű kialakításúak, egészségbarát termékek, általában természetes anyagokkal kombinálják őket.
  • A Montessori babajátékok a kicsik számára biztosítják a harmonikus fejlődést, mert a gyártók felismerték, hogy minden gyermeknek a saját útján és a saját tempójában kell fejlődnie; ezek olyan egyszerű segédeszközök, amelyek csak egy tevékenységre összpontosítanak.

Támogasd a baba első lépéseit, és szerezz be neki egy járássegítőt - mikortól alkalmas a járássegítő, mint babajáték?

A járássegítők ötvözik a babajátékok fejlesztő tulajdonságait az első lépések támogatásával. A gyerekek gyakorolják a járást, és az interaktív funkcióknak köszönhetően fejlődnek a finommotoros készségeik is. Ez a segédeszköz csak akkor használható, ha a gyermek már tud támasz nélkül ülni, vagy néhány lépést önállóan megtenni. Általános szabály, hogy 6 hónapos korú gyermekek számára célszerű járássegítőt vásárolni, és csak egy ideig használni

Egyéves és idősebb gyermekeknek szánt babajátékok - vajon alkalmasak az autók és a LEGO DUPLO?

Ha egyéves vagy annál idősebb gyermekeknek keresel ajándékot, olyan babajátékok között is válogathatsz, mint a kisautók, a LEGO DUPLO vagy a vízben használható babajátékok. Mit kínálnak ezek a játékok

  • Autók számos fény- vagy hanghatással rendelkeznek a fiúk és lányok szórakoztatására; a kínálatban találsz kisebb gyerekeknek való autókat és olyanokat is, amelyek az idősebb gyerekeknek készülnek
  • LEGO DUPLO színes építőkockák, amelyek minden kis építő számára alkalmasak; a készlet kisebb számú, nagyméretű darabot tartalmaz, így ideális kisgyermekek számára.
  • vízbe való babajátékok a kicsiknek szórakoztató fürdést biztosítanak, egyesek tapadókorongokkal is rendelkeznek, amelyekkel a kádhoz rögzíthetők, míg más típusok lehetővé teszik a gyermekek szabad játékát; különböző színekben, formákban és motívumokban kapható babajátékok.

i

Szeretnél spórolni, de mégis szeretnél beszerezni a kicsiknek valamilyen babajátékot? A használt játékok kategóriánk egy nagyszerű hely, ahol megfizethető kincseket találhatsz. Ha eredeti babajáték az, ami érdekel, az outlet a legújabb darabokat az ár töredékéért kínálja.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 215 termék
Miffy Recycled Teddy Pink 33cm - Plüss Típusok
4,5
Miffy Recycled Teddy Pink 33cm
Plüss - nyuszi, magassága 33 cm, ajánlott Újszülött kortól, Miffy tematika
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28898
4,5 20×
Világító házikó + Lumiluvs egyszarvú
Robot - játék, 3 AG13 (LR44) elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif11072
5,0
Fa dominó - Közlekedési járművek
Dominó - klasszikus játék, 2 játékos számára, ajánlott 3 éves kortól
4 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BGJ186
BABY MIX négykerekű gyerek futóbicikli hanggal - zöld - Futóbicikli Típusok
4,6
BABY MIX négykerekű gyerek futóbicikli hanggal - zöld
Futóbicikli - többnyomvonalú, hangeffektek, váz anyaga műanyag, ülésmagasság 24 cm és 24 cm között, tömege 2,3 kg, terhelhetősége 27 kg, zöld kivitel
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY2283
BABY MIX bébikomp kormánykerékkel és szilikon kerekekkel, rózsaszínű - Járássegítő Típusok
4,0 11×
BABY MIX bébikomp kormánykerékkel és szilikon kerekekkel, rózsaszínű
Járássegítő - gyerekeknek, a legkisebbeknek, műanyag, ajánlott 6 hónapos kortól, 2 az 1-ben, mosható huzat, összecsukható, fényeffektek, állítható magasság, hangeffektek, interaktív panel, párnázott ülés, játékok és kormánykerék a csomag része, terhelhetősége 12 kg, mérete 70 × 75 cm (Sz×Mé), 2 AA elem (nincs mellékelve), rózsaszín kivitel
26 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY2261
5,0
Playmobil 6773 Kisbusz
Figura kiegészítő - 18 hónapos kortól ajánlott
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAa10945
Gagagu lógó plüss Mosómedve, Fánk, Pingvin - Babakocsira rögzíthető játék Típusok
4,8 13×
Gagagu lógó plüss Mosómedve, Fánk, Pingvin
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - plüss - tépőzáras - kontraszthatásokkal - levehető játékok - állatkák motívum - fehér és fekete színben - ajánlott újszülött kortól
5 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc04338
5,0
RoyalBaby CHIPMUNK Gyerek futóbicikli
Futókerékpár - egynyomvonalú, gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 30 cm és 39 cm között, tömege 2,7 kg, terhelhetősége 30 kg, zöld kivitel
27 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTroy028
BABY MIX Gyermek futóbicikli hanggal Mercedes rendőrség kék - Futóbicikli Típusok
5,0
BABY MIX Gyermek futóbicikli hanggal Mercedes rendőrség kék
Futóbicikli - többnyomvonalú, fényeffektek és hangeffektek, Tűzoltók és rendőrök motívum, váz anyaga műanyag, ülésmagasság 27 cm és 27 cm között, tömege 2,7 kg, terhelhetősége 25 kg, kék kivitel
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY2286
5,0
BLUEPRINT Panu Panda szundikendő
Szundikendő - babáknak, panda, mosógépben mosható, csomókkal, anyag plüss, elemek mellékelve, fehér és fekete kivitel
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAb0825
5,0
Fisher-Price Gyermekiroda 2 az 1-ben tevékenységekkel
Interaktív játék - ajánlott 6 hónapos kortól
53 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29839
3,0
Fa formaberakó állatokkal
Fakocka - 7 darab a csomagban, téma állatok, ajánlott 1,5 éves kortól
5 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz20836
Lionelo Alex Turquoise - Futókerékpár Típusok
3,0
Lionelo Alex Turquoise
Futókerékpár - egynyomvonalú, váz anyaga műanyag, ülésmagasság 30 cm és 42 cm között, tömege 3 kg, terhelhetősége 30 kg, kék kivitel
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz04344
17 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc04027
5,0
Cozy Noxxiez Axolotl, zöld
Plüss - sárkány, magassága 21 cm, ajánlott Újszülött kortól
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls1713
4,0
Állatos lottó
Készségfejlesztő játék - ajánlott 2 éves kortól
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004957
5,0
Playmobil 70125 Lapátos kotrógép
Építőjáték - téma munkagépek, anyaga műanyag, ajánlott 1,5 éveskortól
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc04104
5,0
BABY EINSTEIN Ocean Glow Sensory Shaker™ Zenélő és világító játék
Babajáték - ajánlott újszülött kortól
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22065
4,5
Fillikid Colorful Fürdőjáték
Horgász játék - állatkák kifogása háló segítségével, spriccelő, felhúzható, anyaga műanyag, horgászható állatkák száma 4, botok/hálók száma 1, halászháló a csomagban, ajánlott 6 hónapos kortól
4 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY23072
TM TOYS Gagagu Készségfejlesztő kendő - Pingvin és mosómedve - Szundikendő Típusok
5,0
TM TOYS Gagagu Készségfejlesztő kendő - Pingvin és mosómedve
Szundikendő - babáknak, pingvin, anyag plüss, narancssárga kivitel, méretek 15 × 15 cm (Sz×Mé)
3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc04345
4,0
BABY EINSTEIN Curiosity Clutch™ Szenzoros játék
Kirakós játék - beltéri, hangeffektekkel, alkalmas 3 hónapos
4 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22070
5,0
Fa motorikus kocka Tevékenységek
Kirakós játék - formaberakó doboz, beltéri, számjegy, óra és geometriai alakzatok motívum, anyaga fa, alkalmas 1,5 éves
Szuper ár
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk005369
Miffy Sitting Terry Pink 23cm - Plüss Típusok
5,0
Miffy Sitting Terry Pink 23cm
Plüss - nyuszi, magassága 23 cm, ajánlott Újszülött kortól
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz00316
5,0
Melissa & Doug toronyépítő játék - parkológarázs
Toronyépítő - éles szélek nélkül, közlekedés motívum, anyaga fa, autó a csomag része, összerakott torony méretei 31 cm, ajánlott 3 éves kortól
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAmm00124

Babajátékok

Babajátékok

A Babajátékok kategóriában összesen 3217 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babajátékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ