DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat

Termékkatalógus
DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat
Babajáték - 6 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif8219 Termékszám:  0050743627521 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat Megszűnt

DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat

A legkisebbeknek szánt minőségi játékok a gyermekeket új tevékenységekre, az ok-okozat megismerésére, érzékeik és motoros készségek fejlesztésére ösztönzik, és arra, hogy kialakítsák a megfelelő fejlődésükhöz szükséges ideális környezetet. Mindez, és még sok más is lehetséges, a kis játékszer - a DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat játékával. A csodálatos játék, amely egy tengeri akváriumot ábrázol, különböző játékmódokat kínál különböző nehézséggel, amelyek alkalmasak a legkisebb gyermekektől egészen az óvodás gyerekekig. A színek és formák ismerete, számolás, a kockák behelyezése a megfelelő lyukakba... A világító DiscoverSounds játéka könnyen és játszva tanít a gyerekeknek.

A DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat főbb jellemzői

  • Interaktív beszélő játék, változó nehézséggel, 6 forma beillesztésével
  • Vidám gömb akvárium dizájn tengeri állatokkal
  • Fejleszti az érzékszervi észlelést és motoros készségeket
  • Garantált minőség, tartósság és biztonság a Little Tikes cégtől
  • 3 választható játékmód - csecsemő, kisgyermek, óvodás
  • Mechanikus gomb a formák behelyezéséhez
  • A DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat játéka angolul beszél
  • Alkalmas kisgyermekek és óvodás gyermekek számára
  • 4 × AA 1.5V elem a csomag része

Gyere játszani és tanulni!

A DiscoverSound Ismerjük fel az alakzatokat játékával a Little Tikes márka jóvoltából a gyerekek olyan játékot kapnak, ami egyszerre szórakoztató és oktató. A három különböző játékmódnak köszönhetően, amelyekbe ez a vicces akvárium kapcsolható, a játék végigkísérheti gyermekedet csecsemőkortól az óvodáig. Az első szinten a legkisebb gyerekek felfedezhetik az egyes kockákat, meghallgathatják a színek a formák nevét és egyszerű számolást is. Minden alkalommal, amikor a kockát behelyezitek, a polip felvillan és beszél. Amikor minden forma a gömb belsejében van, a formák kiesnek a gömb aljából. Alternatív tevékenységként a gyerekek bármikor használhatják a tengeri lényekkel díszített formákkal teli gömböt dobálásra is. A második szinten, amely elsősorban a kisgyermekek számára készült, a beszédes polip az egyes színek és formák beillesztését kéri. Ha a gyermek a megfelelő darabot teszi a helyére, a DiscoverSounds gömb polipja lelkesen villog és bátorítja a kicsiket, egyéb esetben az akvárium alja elhalványul és minden kiesik belőle. A harmadik szint egy verseny az idővel. Főleg az iskola előtt álló óvodásoknak szánták, ahol a feladat, hogy a kívánt formát vagy színt a kocka megfelelő nyílásába helyezzék be, a lehető leggyorsabban. Nagy előnye, hogy a DiscoverSounds játékban található polip angolul beszél. A gyerekek ily módon természetesen elsajátítják a világnyelv alapjait.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DiscoverSounds Poznáváme tvary. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DiscoverSounds Spoznávame tvary. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DiscoverSounds Wir erkennen Formen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DiscoverSounds Wir erkennen Formen.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ