Játékok életkor szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
5 éves kortól
-
Szűrés

A legkisebbek számára válassz játékokat az életkoruknak megfelelően. A pici babáknak a korai életszakaszokban többé-kevésbé ugyanazokra a dolgokra van szükségük, ezért az életkor kulcsfontosságú mutató lehet a játék kiválasztásakor. Olvass tovább, hogy megtudd, mi teszi boldoggá a gyermekeket születésüktől kezdve kétéves korukig.

Tovább

A játékok életkor szerint 

A játékok életkor szerinti bontása megkönnyíti a választást és a döntést, különösen a kicsik esetében, továbbá leginkább akkor, ha ajándékba vásárolsz játékot. A gyermeknek az adott korban olyan képességekkel kell rendelkeznie, amelyekkel a játék jellemzői megegyeznek, vagy variálhatók, hogy a csöppség teljes mértékben élvezhesse a velük való játékot.

Plüss alvópajti
Plüss alvópajti

Zongora a kicsiknek
Zongora a kicsiknek

Fából készült húzócsiga
Húzócsiga

Újszülött játékok

Újszülött játékok: még a legkisebb babáknak is örömet szereznek. Az újszülöttek szeretik a kontrasztos színeket és mintákat. Odaadóan figyelik, ami előttük van, és ahogy nőnek, igyekeznek meg is fogni az útjukba kerülő játékokat. A kiságyba remek választás a puha alvópajti, amely az újszülött játékok egyik legkedveltebbike; a kiságy fölé pedig lehet tenni körforgót vagy baldachint. Az újszülött játékok egy része tud mozogni, hangot ad ki és világít. A babakocsiba is választhatsz a lelógó újszülött játékok közül. Ahogy nő, a baba örömmel használja majd a színes könyveket és a kényelmes játszószőnyeget.

A 3 hónapos játékok edzik a kicsik kezét

A 3 hónapos játékok alkalmasak arra, hogy a baba a kezével és szájával fedezze fel őket. A gyerekek a hangokat is élvezik, így nagy sikere van a 3 hónapos játékok között a csörgőknek, továbbá a különféle zizegő és zörgő töltettel rendelkező játékoknak. A babák nemcsak a játszószőnyegen, hanem a puha, méretes habszivacs kirakón is remekül érzik magukat.

Babajáték 6 hónapos kortól a féléves gyerekek szórakoztatására

Babajáték 6 hónapos kortól: támogatja a gyerekeket az adott fejlődési szakaszban - itt az ideje a forgásnak, mászásnak és az ülés elsajátításának. Ennek a korosztálynak is válasszunk olyan játékokat, amelyek fejlesztik a gyermeket. Továbbá fontos az olyan, 6 hónapos kortól ajánlott babajáték is, amely javítja a kéz koordinációját és támogatja más érzékek fejlődését, kialakulását. A babajáték 6 hónapos kortól kategóriába leginkább a finommotorikát fejlesztő játék kerülnek (pl. tornyok, egymásba tehető formák stb.), továbbá a zenélő és interaktív játékok - ezek többsége hanggal, fénnyel vagy mozgással reagálnak a gyermek ingerére.

i

Válassz Montessori játékokat a gyermek életkorának és érdeklődésének megfelelően

A Montessori játékokat is a gyermek életkorának és érdeklődési körének megfelelően kell kiválasztani. A Montessori pedagógia olyan környezetet biztosítását javasolja, ahol a gyermekeket rengeteg, a tanulást elősegítő inger éri. Ez az alapja a játékoknak is: a gyermekeket az egyszerűbb tevékenységektől a nagyobb kihívást jelentő tevékenységek felé terelik. Érdemes olyan játékokat és tevékenységeket kínálni a gyerekeknek, amelyek érdeklődési körüknek megfelelnek. A Montessori játékok további jellemzője a természetes anyagok használata.

Játék 9 hónapos babáknak otthonra és a homokozóba

Játék 9 hónapos babáknak: legyen kéznél sok, a szabadban is használható játék! A játék 9 hónapos babáknak kategóriába tartoznak a járássegítők és a húzójátékok. Gyermeked imádni fog homokozni a homokozós játékokkal. Különböző építőkészletek is a rendelkezésedre állnak, amelyek segítik a motoros készségek fejlesztését és közvetlenül a finommotorikát is. Továbbá, természetesen az interaktív játék is remek választás a gyermekek számára ebben a korban.

Játékok 1 éveseknek

Játékok 1 éveseknek: segítenek a járás elsajátításában és a tárgyak manipulálását is tovább javítják. Ebben a korban már megjelennek az első szavak. Az előző időszakhoz hasonlóan a játékok 1 éveseknek csoportba is a motoros (finommotorika és nagymozgás) készségek fejlesztését célzó játékok tartoznak, amelyek lehetnek többek között építőkockák és húzójátékok - ez utóbbiak nagyszerű szórakozást nyújtanak például séták során is. Az interaktív játékok ugyanakkor fejlesztik a hallást és a beszédet - vannak olyanok, amelyek beszélnek, különböző hangokat adnak ki, vagy dalokat játszanak le.

A gyermekeknek szánt okos játékok is serkentik a fejlődésüket, legyen szó mozgásról, érzékekről, beszédről, vagy sok más, a mindennapi életben előforduló dologról. Segítenek a gyermekeknek a helyes szokások megismerésében és kialakításában. Továbbá a kínálatban találhatók még okos, vagy inkább intelligens játékok, amelyek telefonnal vagy tablettel vezérelhetők.

Scooter

Az idősebb gyerekek már kétkerekű kerékpáron is gyakorolhatják az egyensúlyt.

Játék 18 hónapos kortól: a másfél éveseknek készülnek az első futóbiciklik

Játékok 18 hónapos kortól: változatosabbak már a korábbiaknál, az egyik nagy kedvenc a futóbicikli. A futóbiciklit mindig a gyermek magassága és a teherbírás aszerint válaszd ki! De remek szórakozást nyújt a nyéllel ellátott tricikli is, amelyet babakocsi helyett a sétákhoz is használhattok. Természetesen továbbra is remek időtöltést jelent a homokozóban való játék, a zenélő és finommotorikát fejlesztő játékok - sőt, még sok egyéb játék áll a rendelkezésre, amivel fejlesztheted gyermekedet.

i

A fából készült játékoknak számos előnye van

A gyermekeknek születésüktől kezdve kínálhatsz fából készült játékokat. Környezetbarátok és biztonságosak (de mindig ellenőrizd a ragasztó és festék tanúsítványait, válassz olyan terméket, amelyet ellenőrzött gyártó készített), kellemes és meleg tapintásúak. Ugyanakkor tartósak és nagyon hosszú ideig használhatók. A képzelőerőt is fejlesztik, mivel meglehetősen minimalista kialakításúak, felesleges funkciók nélkül készülnek.

Játékok 2 éveseknek

Játékok 2 éveseknek: ezek már kifinomultabb játékok, remekül gyakoroltatják a finommotorikus készségeket. A gyerekek többek között élvezni fogják az olyan egyszerű hangszereket, mint a xilofon és a dob. Elkezdhetsz velük rajzolni, valamint az első kirakókat kirakni, de társasjátékokat is játszhattok.

Még mindig nem tudod, mit válassz? Nézd meg itt, melyek a legkelendőbb játékok

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 712 termék
Zopa Zooter Mint
Futóbicikli - többnyomvonalú, váz anyaga fém, ülésmagasság 25 cm és 25 cm között, tömege 2,4 kg, terhelhetősége 20 kg, zöld kivitel
15 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4510
3,0
Teddies mágneses táblás kirakó Közlekedési eszközök
Puzzle - 24 darabos, téma közlekedési eszközök, táblás és mágneses, alkalmas 2 éves kortól, összeállított puzzle méretei 20 × 30 cm (M×Sz)
2 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1260
BABY FEHN Körforgó Happy Dino
Körforgó - gyerek, játékhoz is, állatkák motívum, 1 dallam, átmérője 40 cm, ajánlott újszülött kortól, tömege 540 g
18 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22483
TAF TOYS Játszópult autóba Északi-sark
Babajáték - ajánlott újszülött kortól
11 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv01288
Playgro - Baby autó hanggal
Játék autó - 6 hónapos kortól ajánlott, 50 cm hosszú, fényeffektekkel, hanghatásokkal
24 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk004105
4,8 14×
Bigjigs Fából készült motoros torony számokkal
Toronyépítő - éles szélek nélkül, anyaga fa, összerakott torony méretei 27 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5570
1,0
Lexibook Disney Jégvarázs Bluetooth CD lejátszó + fény
Zenélő játék - ajánlott 3 éves kortól
19 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAbz24833
Munchkin Fürdőállatok - óceán, 8db - Vizijáték Típusok
Munchkin Fürdőállatok - óceán, 8db
Vizijáték - gyerek, úszó, állatkák, fiúknak és lányoknak 9 hónapos kortól, anyaga műanyag, 8 darab a csomagban - 1 011,25 Ft/db
8 090 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3808
Nattou Mila, Zoe and Lana játszószőnyeg játékhíddal, 80cm
Játszószőnyeg - babáknak, függő játékok, húzódzkodó, szobába, mosógépben mosható, anyaga fa, állatkák és formák motívum
33 090 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: HRAls6323
Playmobil 1.2.3 & Disney: Tigris utazása a felfújható csónakon
Vizijáték - gyerek, fiúknak és lányoknak 1 éves kortól
4 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5031
Fisher-Price megnyugtató játszó mackó
Szundikendő - babáknak, mackó, zenélő, világító, természet hangjai, nyugtató melódiák, automatikus kikapcsolás, barna és sárga kivitel, méretek 14 × 8 × 7 cm (Ma×Sz×Mé)
10 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5544
DJECO Erdei állatkák Formaillesztő fa puzzle
Puzzle - 10 darabos, téma állatok, alkalmas 1,5 éves kortól, összeállított puzzle méretei 21 × 21 cm (M×Sz)
6 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07318
Lucy and Leo 323 Fa - zsinórkészlet
Fűzős játék - öltöztetés és összeillesztés, fűző típusa cipőfűző, alkalmas 3 éves kortól, 46 darabos, 4 fűző, anyaga fa és textil
21 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04768
Lucy & Leo 215 Éjjel-nappal - kirakós játék sablonokkal
Karika toronyépítő - fa, különböző alakú, 13 gyűrű és talpazat a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -21 %
7 690 Ft 9 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04756
Vulli Plüss zsiráf, Sophie
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - rögzítése karikával - felhúzható - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - magassága 200 mm
15 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4185
Mac Toys Gyártás és festés - Űr
Lenyomatkészítő - alkalmas 5 éves kortól
4 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3164
Játszószőnyeg, XL
Játékszőnyeg - babáknak, összehajtható, szobába, állatkák, formák és natúr motívum, ajánlott újszülött kortól, mérete 90 × 135 cm (Sz×H)
15 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06987
Babyono Felakasztható oktató játék rágókával - Leon, a lajhár 0m+
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
7 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22789
Saro Baby - Doudou Yellow - Szundikendő Típusok
Saro Baby - Doudou Yellow
Szundikendő - babáknak, cumitartóval, rágóka a csomag része, anyag poliészter, elemek mellékelve, sárga kivitel, méretek 23 × 20 cm (Ma×Sz)
2 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYand059
ZOPA Körforgó kiságyra Elephant - Körforgó Típusok
2,0
ZOPA Körforgó kiságyra Elephant
Körforgó - gyerek, játékhoz is, felhúzható, állatkák motívum, magassága 49 cm, ajánlott újszülött kortól
8 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22487
Lexibook Jégvarázs hordozható CD lejátszó
Zenélő játék - ajánlott 3 éves kortól
16 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz10242
Munchkin összecsukható vizijáték
Vizijáték - gyerek, összerakható, állatkák, fiúknak és lányoknak 1,5 éves kortól, anyaga műanyag
6 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMM606
Buddy Toys BPC 5261 VW T-Rock 3in1
Futóbicikli - többnyomvonalú, hangeffektek, váz anyaga műanyag, minimális ülésmagasság 26 cm, terhelhetősége 25 kg, piros kivitel
25 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAbz24570
SES Fürdőmatricák - állatfürdetés, 6db
Vízi puzzle - állatkák téma, úszó, anyaga műanyag és hab, 6 darabos csomag, ajánlott 1 éves kortól
4 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00215

Játékok életkor szerint

Játékok életkor szerint

A Játékok életkor szerint kategóriában összesen 2712 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok életkor szerint Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékok életkor szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok életkor szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok életkor szerint vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ