Kerti sátor Minnie és Daisy

Termékkatalógus
Kerti sátor Minnie és Daisy
4,0 2 értékelés
Gyereksátor - Méretei 120 x 87 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRA997a2 Termékszám:  4006149711049

Kerti sátor Minnie és Daisy

Kerti sátor Minnie és Daisy egy nagyszerű hely a gyerekeknek!Minden gyermek vágyik menedéket, miután egy kis magánélet, ahol lehet szőni az álmok és rejtve a szem a felnőttek. Ez a csodálatos kerti sátor őket minden titkos kívánságát valóra! A sátor elég nagy, hogy ő is vegye a gyermek, hogy látogasson el egy barátja.

Kerti sátor egy rózsaszín és a design a sátor jól ismert téma a Walt Disney, Minnie és Daisy.Stan éppúgy, mint védelmet a közvetlen meleg a nyár VMéretek a sátor 120 x 87 cm. Ez a sátor alkalmas játszani kisgyermekeknek 3 éves kortól.

Ez a gyönyörű kertben sátorban lesz menedéket a gyermek, aki örömmel találni, hanem egy szép dekoráció a kertben. Első pillantásra világos lesz mindenki számára, hogy a kertben van egy remek hely a kikapcsolódásra, és úgy érzi, jó, hogy nem csak te, hanem a gyerekek. Hogy a gyermek egy darab a királyság és díszítik a világos színek a kertben! 

méretek:
120 x 87 cm
 
Ajánlott kor:
3 éves kortól

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

 
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kerti sátor Minnie és Daisy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zahradní stan Minnie a Daisy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Záhradný stan Minnie a Daisy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gartenzelt Minnie und Daisy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gartenzelt Minnie und Daisy.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ