Kreul Magic Marble Fémes márvány hatású színek

Termékkatalógus
Kreul Magic Marble Fémes márvány hatású színek
Kreatív szett - 6 × 20 ml-t tartalmaz
Kód:  HRAif7504 Termékszám:  4000798736101
Kreul Magic Marble Fémes márvány hatású színek Megszűnt

Kreul Magic Marble Fémes márvány hatású színek

Légy kreatív, és engedd szabadjára a fantáziádat! A Kreul márka márványos hatású színeivel megváltoztathatod az otthonod kiegészítőinek megjelenését. A márvánnyal minden darab színesebb, eredetibb és frissebb lesz. A készlet 6 x 20 ml márványos hatású színt tartalmaz arany, ezüst, fémes kék, fémes zöld, fémes piros és fémes lila árnyalatban. 

A Kreul Magic Marble kreatív szett főbb tulajdonságai

  • A Kreul szett alkalmas a lakáskiegészítők megjelenésének megváltoztatására
  • 6 színárnyalatot tartalmaz
  • A Kreul színek alkalmasak márványozásra
  • Minden anyagon és felületen használhatóak
  • Felfrissíti a tárgyak megjelenését

Hogy használd a színeket?

A sima felületeket, mint az üveg, a fém vagy a műanyag, először zsírtalanítani kell. Üveggel való munka során érdemes selyem lakkot alkalmazni. A jobb eredmény elérése érdekében a színek csepegtetése során mindig vedd figyelembe, hogy a második szín elnyomja az elsőt, és intenzívebb lesz. Az egyszínű márványozáshoz használj színtelen színt a kívánt színárnyalattal. A színek emellett keverhetőek is egymással, és így új színárnyalatok hozhatóak létre. Márványozás során haladj gyorsabban, hogy elkerüld a színes filmréteg kialakulását.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kreul Magic Marble Fémes márvány hatású színek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kreul Mramorovací barva Magic Marble metalická. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kreul Mramorovacia farba Magic Marble metalická. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Kreul Magic Marmorierfarben - Farbe Metallic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Kreul Magic Marmorierfarben - Farbe Metallic.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ