Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Manapság, amikor mindenféle filmek és mesék vesznek körül bennünket, a legtöbbször a gyerekek olyan karaktert szeretnének, akivel a lehető legjobban azonosulni tudnak. Akár rajzfilmes játék, akár filmes játék kelti fel gyermeked figyelmét, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt Melyek tehát a manapság népszerű karakterek?

Tovább

Fedezd fel a rajzfilm játékok varázsát a Jégvarázs világában

A Jégvarázs Anna hercegnő történetéről szól, aki elindul, hogy megtalálja nővérét, Elzát, aki az örök tél átkát szórta a királyságára. Utazásában segítségére van a szeretetre méltó hóember, Olaf, a vicces rénszarvas, Sven és az elszánt Kristoff. A te gyereked is beleszeretett a Frozen rajzfilm játékok sokaságába? Akkor ajándékozz neki hercegnői ruhákat, plüssállatokat, játékokat vagy Jégvarázs kirakós játékokat.

Mancs őrjárat

A Mancs őrjárat egy kutyás mentőcsapat, amely egy kisfiúval különböző küldetéseken együttműködve védi meg a tengerparti várost a veszélytől. Mindegyik kutya rajzfilm játék különleges képességekkel rendelkezik, amelyek valós szakmákon alapulnak. A te gyereked is szereti ezt a sorozatot? Akkor szerezhetsz neki rajzfilm játékokat, kirakós játékokat, különböző járműveket, könyveket vagy figurákat ebből a témakörből.

Így neveld a sárkányodat 3

Az Így neveld a sárkányodat 3 a viking Hablaty és szárnyas segítője, Fogatlan történetének folytatása. Fogatlan egy fehér sárkány hatása alatt tinédzserré változik, aki nem érzi a levegőben a közelgő veszélyt. Hablaty ezért elindul, hogy megtalálja azt a világot, ahol a sárkányok elrejtőzhetnek. A mese kedvelőinek szerezz be plüssállatokat, könyveket vagy figurákat.

Barbie

Barbie a leghíresebb baba, amelyet 1959-ben kezdtek gyártani. Ő volt a névadó gyermekrajzfilmek alapja. Az egyikben Barbie titkos ügynök, a másikban hercegnő - így minden gyerek megtalálja a sajátját. A Barbie babák mellett Barbie autók, Barbie házak és Barbie háztartási gépek is kaphatók.

Verdák

A Verdák egy animációs történet, amelynek főszereplője a versenyző Villám Mcqueen, aki meg akarja nyerni az Aranydugattyú versenyt. Egy döntő verseny előtt balesetet szenved, és egy faluba kerül, ahol összebarátkozik a lakosokkal - akik megmutatják neki, hogy az élet nem csak a győzelemről szól. A verdák nagyszerű alapot biztosít a rajzfilm játékok számára, találhatsz versenypályákat, társasjátékokat, autókat vagy építőszetteket.

Toy Story 4

A Toy Story 4 a nagyon népszerű animációs mese folytatása. Cowboy Woody mindig is tudta, hogy mi az életcélja, ami nem más, mint a gyermekei védelme. Kislánya egyszer egy új játékot hozott neki, Forkot, aminek köszönhetően hűséges barátai egy teljesen új világot fedeznek fel. Az egész banda elindul egy utazásra, ahol a cowboy végre megtudja igazi hivatását. Szerezz be a gyerekeknek figurákat, társasjátékokat vagy kirakós játékokat a népszerű rajzfilmes játékok közül.

Kisvakond - a rajzfilmes játékok igazi klasszikusa

A Kisvakondot rövid animációs filmekből ismerhetjük, amelyekben különböző kalandokat él át állatbarátaival. Az első és leghíresebb epizód 1957-ben készült. Ma már nemcsak szinte mindenféle játékon és iskolai felszerelésen, hanem a gyermekbútorokon is megtalálható a Kisvakond motívum.

My Little Pony

A My Little Pony egy sorozat egy kis póniról, aki barátaival együtt különböző kalandokat él át. Az egész történet Equestria titokzatos földjén játszódik, ahol a pónik különböző helyzeteket élnek át, amelyekből a gyerekek sok leckét tanulhatnak az életre. Lehetőség nyílik My Little Pony motívummal ellátott műanyag és plüss rajfilm játékok megvásárlására.

Varázslatos Peppa malac rajzfilm játékok

Peppa Malac a Peppa Malac című animációs sorozat aranyos hőse. Peppa sok kalandot él át az élete során mind a családjával, mind a barátaival. A történet egészen hétköznapi élethelyzeteket dolgoz fel, mint például az óvodába járás vagy a vásárlás. Szeretni fogod a hiteles könyveket, plüssállatokat és figurákat.

Trollok - a filmes játékok sem maradhatnak ki

A Trollok boldog és vidám manók, akik zenéből, táncból és éneklésből élnek. Ám a bergeniek, akik elrabolják őket, gondot okoznak nekik. Két trollnak sikerül megszöknie, és rajtuk múlik, hogy megmentik az összes lakót. Hogyan fog végződni ez a küldetés? Ha a gyerekek szeretnek olvasni és színezni, szerezz be nekik ilyen témájú könyveket.

Pokémon

A Pokémon bemutatja Ash Ketchum, Pikachu és számos más barátja kalandos történetét. A sorozatból gyűjtőkártyás játékok, videojátékok, rajzfilm játékok és különböző versenyek is készültek. Örvendeztesd meg gyermekeidet figurákkal, telefontokokkal, ruhákkal vagy konzoljátékokkal.

Pókember

Pókember egy képregényhős, akinek a kék és piros pókruháját mindenki ismeri. Pókember egy pókharapásnak köszönhetően szuperképességekre - emberfeletti erőre, gyorsaságra, falmászásra és pókérzékre - tett szert. A Pókember szerelmeseinek hátizsákok és táskák, különböző figurák, sőt kozmetikumok is készülnek.

Batman - a filmes játékok rendíthetetlen hőse

Batman egy egyedülálló képregénybeli szuperhős. Egyedülálló, mert valójában nincsenek emberfeletti képességei, ő csak egy átlagos fickó, aki leleményességére, intelligenciájára, nyomozói képességeire és harcművészetére támaszkodik. És hogy mit lehet vásárolni a Batman-témával? Legót, jegyzetfüzeteket, tárolódobozokat vagy akár kulcstartókat.

Trónok harca

A Trónok harca két fiktív kontinensen játszódik, amelyek elsősorban a Hét Királyság Vastrónjáért küzdenek. A cselekmények és a főszereplők fokozatosan kerülnek bele. Ha rajongsz a sorozatért, próbáld ki a filmes játékok különböző darabjait, sorozat témájú kártyajátékokat vagy a Monopoly Trónok harca társasjátékot.

A filmes játékok kihagyhatatlan képviselői a Marvel játékok

A Marvel játékok között megtalálható minden idők leghíresebb szuperhős csapata, a Bosszúállók. A legnagyobb hősök közé tartozik Vasember, Hulk, Pókember, Thor, Amerika kapitány és még sokan mások. Bárki, aki veszélyeztetni akarja a világ biztonságát, ezekkel a hősökkel kell megküzdenie, hiszen semmilyen katasztrófa nem állíthatja meg őket. Találsz könyveket, figurákat, konzoljátékokat, jelmezeket és még sok mást.

Star Wars - a filmes cuccok tárháza

A Star Wars egy jól ismert történet, amely a Jedi és a Sith rendek közötti viszályról szól. Az egész saga Anakin Skywalker történetét írja le, aki a Jedi lovagból a Sötét oldalra kerül. Az univerzum egyik különlegessége a fénykardpárbajok. Figurák, készletek, konzoljátékok, iskolai felszerelések és könyvek állnak rendelkezésre, hogy a saga minden rajongójának örömet szerezzenek.

Transformers

A Transformers karakterei olyan robotok, amelyek bármilyen járművé képesek átalakulni. Az univerzumban ősidők óta folyik a jó és a rossz közötti háború, amely elkerüli a Földet - egészen addig, amíg fel nem fedeztek egy energiaforrást. Az az oldal, amelyik megtalálja, megnyeri az univerzumot. Válaszd ki a saját akciófigurádat.

Witcher

A Witcher a főszereplő történetéről szól, Geraldról, aki hivatását tekintve egy vaják, azaz szörnyek fejvadásza. Ő egy mutáns, akit mágia és mérgek segítségével alakítottak át, hogy mágikus erőre tegyen szert. A történetekben főként az emberiséget sújtó különböző lényekkel kell megküzdenie. Szerezd be a konzoljátékokat, és lépj be a fantázia világába.

Minecraft

A Minecraft egy világhírű számítógépes játék, amelyben kockákból építheted fel a saját világodat. A játéknak 4 nehézségi szintje van, ahol a szörnyek száma a nehézséggel együtt nő. A blokkokból való építkezés mellett a helyi falusiakkal is kereskedhetsz, és szörnyek ellen is harcolhatsz. A rajongók számára Minecraft témájú Lego kockákat, illetve plüssjátékokat is kínálunk.

Fortnite

A Fortnite egy olyan videojáték, ahol a cél az, hogy 100 játékosból csak te maradj talpon - a játékosok véletlenszerű felszerelésekkel, például fegyverekkel vagy elixírekkel indulnak a térképre. A zóna az idő múlásával egyre jobban összezsugorodik, a játékosok pedig kénytelenek új fegyvereket találni a szigeten, harcolni másokkal, és ami a legfontosabb, túlélni. Kínálatunkban találhatsz figurákat, könyveket és fegyvereket is.

Assassin's Creed

Az Assassin's Creed a harmadik keresztes hadjárat idején játszódik. A fő cselekmény a békére törekvő templomosok és a szabad akaratú asszaszinok közötti konfliktusban játszódik. Minden egyes epizódot egy valós történelmi korszak ihletett, és valós történelmi személyiségek szerepelnek benne. Szerezd be a játékokat konzolokra, gyűjts figurákat vagy ruhákat.

Fallout

A Fallout posztapokaliptikus kalandokról szól, ahol az emberek megpróbálnak új civilizációt építeni a háború sújtotta pusztaságból, amely egykor az Amerikai Egyesült Államok volt. Mutáns állatokkal és lényekkel, sötét humorral és retro stílusban játszódó játékokkal találkozhatsz. Találsz nálunk figurákat és játékokat PC-re és konzolra is.

World of Warcraft

A World of Warcraft egy nagyszabású fantasy virtuális világ, ahol a karaktered találkozhat más játékosokkal, szórakozhat és harcolhat velük. A játékban küldetéseket teljesítesz, amelyek körbevisznek a világban. A játéknak rengeteg játékosa van, nagyon magával ragadó, és több száz órát is képes lehetsz eltölteni benne. Lehetőséged van különböző játékkiegészítőket beszerezni a játékhoz.

Super Mario

A Super Mario egy klasszikus ugrálós platformjáték, amely a Gomba Királyságban játszódik, ahol a bajuszos vízvezeték-szerelő Mario és testvére, Luigi feladata, hogy kiszabadítsa Peach hercegnőt a gonosz Bowsertől. Most a játék 3D-s térben és nyitott világban játszódik. Szerezd be a játékot konzolra.

Roblox

A Roblox inkább egy közösségi platform. A játékos kiválaszt egy avatárt, akivel különböző, saját maga által készített játékokat - lövöldözős, ugrálós vagy harci játékokat - játszik. Nem egy szokványos online játék, mert nincs központi tér, a szórakozás teljesen különálló világokban zajlik. Örvendeztesd meg magad a Roblox figurák egyikével.

Funko POP

A Funko Pop figurák olyan vinyl figurák, amelyek világszerte népszerűek. A Funko egy olyan gyártó, amely híres franchise-okat licencel - így hozzájuthatsz olyan darabokhoz, mint a Bosszúállók, a Trónok harca, a Fortnite, a Disney-filmek és még sok más film hősének figurája. A modellek puha anyagból készülnek, amelyek puhák és kellemes tapintásúak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 717 termék
Funko POP! Street Art Collection - Iron Man
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Marvel comics, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf318
Lord of the Rings - Armored Orc - BDS Art Scale 1/10
Figura - Az idők kezdetén tündék voltak, de Morgoth, Középfölde első sötét ura gonosz erőinek kegyetlen kínzása és megcsonkítása révén orkok alakját öltötték magukra. Egy törpe goblin felhúzza az íját, hogy kilőjön egy mérgezett hegyű nyilat. Ez a zöld bőrű, hosszú, hegyes fülű szörnyeteg bármit megtesz, hogy megvédje a területét. Mellette, az egykori törpeúr maradványait őrző sír tetején egy testvére áll. Páncél védi, kezében lándzsát és pajzsot tart. Kettőjükhöz csatlakozik egy másik könyörtelen kardos ork. Együtt készen állnak arra, hogy üldözőbe vegyék a Gyűrű Szövetségét.
62 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHf169
Playmobil 70624 T-Rex: Az óriások ütközete
Építőjáték - 84 darabos készlet, téma dinoszauruszok, anyaga műanyag, ajánlott 5 éveskortól
28 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29305
Playmobil 70190 Nagy kórház
Építőjáték - elektronikus, 514 darabos készlet, téma épületek, anyaga műanyag, ajánlott 4 éveskortól, az összes funkció használatához 1 db AAA elem szükséges
80 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29246
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28521
Harry Potter Hedwig - 3D bögre, kulcstartó és kitűző
Ajándék szett - Harry Potter rajongóknak, bögre űrtartalma: 450 ml, kitűző anyaga: fém
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0280g
KAUFMANN Disney Minions autós zsebes rendszerező, 40 × 60 cm - Autós rendszerező Típusok
KAUFMANN Disney Minions autós zsebes rendszerező, 40 × 60 cm
Autós rendszerező - ülésre, felfüggeszthető, mérete 60 × 40 cm (Ma×Sz), gyerek, rögzítés módja csatos pántok, kék kivitel
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY169828
Harry Potter - Griffendél - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliészter, rögzítés típusa tépőzár, mindennapi használat, sorozat Harry Potter, többszínű, méretek 9 × 11 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHd239
Schleich 70716 kölyök egyszarvú mandala
Figura - állat, játékhoz, magassága 18,6 cm, anyaga radír, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
5 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk001930
22 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz04621
3D Frozen Elsa
Kis hátizsák - gyerek, Jégvarázs motívum, mérete 31 × 26 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz03808
Funko POP! Star Wars - KOR Axe (Hem CH)
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Csillagok háborúja, magassága 10 cm, anyaga vinyl, mozgó fejjel
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif16649
Trefl Peppa Malac
- ajánlott 2 éves kortól
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif2691
Playmobil 71250 Éjjel-nappali bolt
Építőjáték - 83 darabos készlet, téma épületek, anyaga műanyag, ajánlott 4 éveskortól
12 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc05954
Popular Pókember beszélő plüssfigura, 40 cm
Plüss - spidey, beszélő, magassága 40 cm, ajánlott 3 éves kortól, Marvel comics tematika, 3 AA elem (nincs mellékelve)
15 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc00661
Playmobil SWAT - Terepjáró quad 71147
Építőjáték - 59 darabos készlet, téma közlekedési eszközök, anyaga műanyag, ajánlott 5 éveskortól
7 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAjr00037
1,0
Carrera GO 62195 Pókember
Autópálya játék - elektromos, szétszedhető, 2 sávos, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomagban, anyaga műanyag és fém, 4 D elem (nincs mellékelve), ajánlott 6 éves kortól
18 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ZT265c
SPIN MASTER Gabi babaháza Cicás szett - Gabi és Kico
Figura szett - figura, állatkák, kiegészítők, játékhoz, téma Gabby varázsháza, anyaga műanyag, játék magassága 10 cm, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, 2 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
6 670 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls8407
SPIN MASTER Rubble and Crew szett
Figura - játék szett, figura, játékhoz, téma Gabby varázsháza, anyaga műanyag, játék magassága 5 cm, mozgó fejjel, 7 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls8408
23 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0607b
Play-Doh csomag, 15 csésze
Gyurma - könnyen formázható, visszazárható csomagolás és nem toxikus, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, tömege 765 g, 15 darabos csomag
4 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls7698
Play-Doh Multicolor Magic Pack 20 db
Gyurma - könnyen formázható, visszazárható csomagolás és nem toxikus, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, tömege 1134 g, 20 darabos csomag
5 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls7702
Play-Doh Szuper tárolódoboz
Gyurma - könnyen formázható, visszazárható csomagolás és nem toxikus, téma állatok, henger, formázó és színek a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 224 g
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls7704
Play-Doh Mini kalóz Drill 'n Fill
Gyurma - könnyen formázható, visszazárható csomagolás és nem toxikus, téma fogorvos, ajánlott 3 éves kortól, tömege 227 g
2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls7701

Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok

Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok

A Rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok kategóriában összesen 3718 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rajzfilmes, mozis és gamer szereplős játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ