Ravensburger Vízalatti világ

Termékkatalógus
Ravensburger Vízalatti világ
Puzzle 9000 darab, az ajánlott 15 éves kor
Kód:  LP008t Termékszám:  4005556178070

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Vízalatti világ

Puzzle motívum "Víz alatti világ" játékos szívesen mindenki, aki keres egy igazi kihívás komponálás. Rejtvények egy nagyszerű módja annak, hogy pihenjen egy nap után a nyüzsgést, vagy egy családi szórakoztató rossz időben. Mind a darab egyedi, és tökéletesen illik a többi darab. Puzzle 9000 darab, így is kielégítik a legigényesebb skládavce 15 év. A kép lehet ragasztani hajtogatás után azért, hogy aztán szolgálhat ízléses dekoráció az otthoni, mint a memória a pillanatokat töltött szeretteinkkel, ha összecsukható.

Műszaki adatok:

téma:
Víz alatti világ

Darabszám:
9000

Ajánlott kor:
15 éves

Méret puzzle:
192 x 138 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Vízalatti világ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Podmořský svět. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger Podmorský svet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Unterwasserwelt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Unterwasserwelt.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ