Kézi mixerek botmixerrel

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítmény
85 W
850 W
-
Maximum fordulatszám
1000 ford/perc
14000 ford/perc
-
Sebességfokozat
2
9
-
Edény térfogata
0,3 l
3,6 l
-
Edény anyaga
Rozsdamentes acél
(2)
Műanyag
(18)
Tritán
(2)
BPA free műanyag
(2)
Szín
Antracit
(1)
Fehér
(20)
Fekete
(3)
Piros
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(2)
Szűrés

A habverő és botmixer egyetlen készülékben való kombinálása sokoldalúságot nyújt különféle ételek elkészítéséhez. Ezért is olyan népszerű a kézi mixer botmixerrel. Olvass tovább, és ismerkedj meg a kínálattal.

Tovább

A kézi mixer botmixerrel fontos paraméterei

A kézi mixer botmixerrel nagyon rugalmas és hasznos eszköz minden konyhában. A megfelelő modell kiválasztása az egyéni igényeken és preferenciákon alapul, ezért érdemes alaposan mérlegelni az alábbi paramétereket, hogy kiválaszthasd azt az eszközt, amely leginkább megfelel a kulináris igényeidnek.

  • Teljesítmény: meghatározza a kézi btmixer teljesítményét és képességét különböző feladatok elvégzése során, mint például a tejszín habosítás vagy a sűrű tészta keverése. A magasabb teljesítmény növeli az eszköz hatékonyságát és sebességét.
  • Maximális fordulatszám: azt jelzi, hogy milyen gyorsan foroghatnak a habverők vagy a keverőfej. A magasabb fordulatszám növeli a keverés és a habverés hatékonyságát.
  • Különböző sebességfokozatok: lehetővé teszik a felhasználó számára a keverés vagy habverés sebességének az adott recept és szükséglet szerinti beállítását.
  • A keverőtál űrtartalma: meghatározza, hogy mennyi összetevő dolgozható fel egyszerre. A nagyobb tálat használva nagyobb adagok készíthetők elő.

Vess egy pillantást az anyagokra is

A rozsdamentes acélból készült kézi mixer botmixerrel strapabíró, higiénikus és könnyen tisztítható. A műanyag modell habverők könnyebbek és gazdaságosabbak lehetnek, de kevésbé tartósak. A keverőtálak gyakran tritánból készülnek. Ez egy speciális, karcolásnak és törésnek ellenálló műanyag.

i

Kézi mixer botmixerrel és tartozékai

Néhány kézi mixer botmixerrel rendelkezik olyan tartozékokkal is, mint például tárolást és töltést megkönnyítő alap, botmixer fejek, dagasztó és habverő metélők vagy további keverőtálak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
28 termék
KitchenAid 5KHM9212EOB
Kézi mixer - 85 W teljesítmény, 9 sebességfokozat, edény anyaga rozsdamentes acél, botmixer feltét, dagasztókar és habverők a csomag része, rendeltetése dagasztás és habverés, 1300 ford/perc, mosogatógépben mosható tartozékok, fekete kivitel
68 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 07. 16.
Termékkód: KITRM340
3,4
Orava RM-800 R
Kézi mixer - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, edény térfogata 0,6 l, edény anyaga műanyag, botmixer feltét, habverők és keverőtál a csomag része, rendeltetése darálás, keverés, vágás és habverés, 13500 ford/perc, pulse gomb és mosogatógépben mosható tartozékok, piros kivitel
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORARM035
4,8
Orava RM-610
Kézi mixer - 600 W teljesítmény, edény térfogata 0,8 l, edény anyaga műanyag, botmixer feltét, habverők és keverőtál a csomag része, rendeltetése dagasztás és habverés, 14000 ford/perc, mosogatógépben mosható tartozékok, ezüst kivitel
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORARM370
1,0
PHILCO PHHM 6325
Kézi mixer - 500 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, edény térfogata 0,8 l, edény anyaga műanyag, állvány, botmixer feltét, dagasztókar, habverők és keverőtál a csomag része, rendeltetése dagasztás, vágás és habverés, pulse gomb és tartozék kioldó gomb, kábel hossza 1,25 m, fekete és ezüst kivitel
34 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PHIPH474

Kézi mixerek botmixerrel

A Kézi mixerek botmixerrel kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kézi mixerek botmixerrel A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kézi mixerek botmixerrel A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kézi mixerek botmixerrel vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ