Konyhai eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A konyhai eszközök minden konyha elengedhetetlen részét képezik. A konyhai eszközök nemcsak a mindennapi ételkészítést könnyítik meg, hanem bizonyos esetekben a főzéshez is elengedhetetlen fontosságúak.

Tovább

Konyhai eszközök tészták készítéséhez

A tészták elkészítését megkönnyítő konyhai felszerelések sorába számos konyhai eszköz tartozik.

  • Konyhai gyúródeszka és gyúrólap - Alapvető kellék a gyúráshoz és a tészta kidolgozásához. A fából készült gyúródeszkákkal ellentétben a modern szilikon gyúrólapok nem tapadnak a tésztához. Azonban csak a fa gyúródeszka alkalmas a tészták késsel történő szeleteléséhez; a szilikon gyúrólapok könnyen megsérülnek.
  • Sodrófa - Azon konyhai felszerelések közé tartoznak, amelyek helyettesíthetők rögtönzött eszközökkel, pl. befőttesüveggel. Egy megfelelő konyhai sodrófa széles sodrófelületének köszönhetően azonban sokkal könnyebbé teszi a tészták elkészítését.
  • Konyhai spatula - Segít a bevonó krémek könnyű felvitelében, de az egyes tésztaösszetevők összekavarásában is. A spatula tehát egy nagyon sokoldalú konyhai eszköz, amely alacsony ára ellenére jelentősen befolyásolja a tészta elkészítésének minőségét és sebességét.
  • Tésztakészítő gép - Azon minőségi konyhai eszközök sorába tartoznak, amelyek az utóbbi években egyre népszerűbbek. Segítségükkel otthon is készíthetsz házi tésztát minőségi alapanyagokból, és nem kell a szupermarketben vásárolt termékekre hagyatkoznod. Az így elkésztett házi tészta nemcsak friss, de pontosan olyan vastagságú, amilyet a legjobban szeretsz.

Konyhai eszközök az alapanyagok könnyebb előkészítéséhez

A főzéshez szükséges alapanyagok előkészítését megkönnyítő konyhai eszközök minden szenvedélyes szakács és séf számára nélkülözhetetlen konyhai kiegészítők. A minőségi konyhai eszközök sok energiát és időt takaríthatnak meg a mindennapi főzés során.

  • Konyhai vágódeszka - A vágódeszka minden ételkészítés alapja. Általában fából, műanyagból vagy szilikonból készülnek. A fából készült vágódeszkákat leggyakrabban húsok vagy füstöltáruk előkészítéséhez használják, míg a műanyag vágódeszkákat gyümölcsök és zöldségek szeleteléséhez.
  • Konyhai olló - Segít a baromfi, a fűszernövények vagy a zöldségek előkészítésében. Az olló a legalulértékeltebb konyhai dolgok közé tartozik, pedig rengeteg időt tud megtakarítani.
  • Fokhagymanyomó - Teljesen műanyag, teljesen fém vagy kombinált változatban is kapható. Praktikus konyhai eszköz, amely mellett nem kell a fokhagymát reszelni vagy a kés élével szétnyomni.
  • Zöldséghámozó és kaparó - Megkönnyíti a zöldségek és gyümölcsök hámozását, amely nehézkesebb kés használatával. Csökkenti a késvágások esélyét is.
  • Hámozógép - Célja ugyanaz, mint a zöldséghámozóké és kaparóké. A hámozógépek azonban mechanikailag kifinomultabbak és alkalmasak nagy mennyiségű élelmiszer feldolgozására.
  • Diótörő - A nélkülözhetetlen konyhai felszerelések közé tartoznak, különösen karácsonykor. A gyártásukhoz leggyakrabban használt anyagok a nagy ellenállású fémötvözetek vagy az alumínium, amelyek ellenállnak a dió kemény héjának.
  • Mozsár - Különösen fűszernövény keverékek készítéséhez ajánlott. A súrlódásnak és a kíméletes porcelán vagy kőedény anyagoknak köszönhetően a fontos tápanyagok nem szivárognak ki a növényekből.
  • Klopfoló - A fakanál után az egyik leggyakoribb fából készült konyhai eszköz, bár ma már teljesen fémből készült típusok is kaphatók. Elengedhetetlen konyhai eszköz a hús feldolgozásához, amely a klopfolásnak köszönhetően puhább lesz.
  • Húspuhító - A klopfolóhoz hasonlóan a húspuhítót a keményebb húsok megpuhítására használják, elsősorban steakek és vörös húsok esetén.
  • Habverő - Különösen folyékony ételek elkészítésénél vagy a különböző szószók, mártások összekavarásánál használják. A habverők hasznos konyhai kiegészítők, s ma már gyakran nosztalgikus értékkel is bírnak, mivel a habverővel ellátott kézi turmixgépek egyre gyakrabban helyettesítik őket.
  • Konyhai segédeszközök a könnyebb főzésért

    A főzéshez használt konyhai felszerelések segíthetnek megakadályozni az ételek megégését vagy a húsok kiszáradását. Olyan konyhai eszközöket találsz köztük, mint a konyhai csipesz, vagy a húsleves készítésénél hasznos hableszedő kanál.

  • Fakanál - Fából készült konyhai eszközök, amelyek nélkül gyakorlatilag nem lehet főzni. Leggyakrabban fából készülnek, hogy ne karcolják meg a fazekak, serpenyők és egyéb edények alját.
  • Konyhai csipesz - Az ételek forgatására és kiszedésére használják. Serpenyőhöz olyan anyagból készült konyhai csipeszt válassz, amely nem karcolja meg a serpenyő felületét.
  • Lapátkanál - Olyan konyhai eszközök, amelyek megkönnyítik az ételek forgatását és kiszedését. Különösen hasznos húsok vagy palacsinta sütéséhez.
  • Konyhai merőkanál - Különösen hasznos mártások és levesek készítésénél. Szintén alkalmas kóstoláshoz vagy az elkészült ételek kiszedéséhez.
  • Hableszedő kanál - A kevésbé ismert konyhai eszközök egyike. különösen hasznos húsleves főzésénél a felesleges hab eltávolítására.
  • Krumplitörő - Burgonyapüré, kásák és pürék készítéséhez. Manapság azonban egyre gyakrabban konyhai turmixgépek és robotok váltják fel őket.
  • Konyhai szűrő - A magyar konyha alapvető eleme. Különösen hasznos a főzővíz lecsöpögtetéséhez nokedli, májgombóc, tészta vagy gnocchi készítésekor. Ide tartoznak a nokedli és gombóc szaggató sziták is, melyek jól jönnek gombóccal vagy nokedlivel dúsított levesek készítésekor is.
  • Pároló edény - Kiválóan alkalmasak zöldségek vagy knédli párolására. Nemcsak nálunk, hanem az ázsiai háztartásokban is népszerű konyhai eszközök.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 371 termék
5,0
Tontarelli Szűrő 19 cm fehér
Szűrő - alkalmas gnocchi, tészta és gyümölcs szűrésére, mosogatógépben mosható, átmérője 19 cm, 1 db a csomagban, fehér kivitel
590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 07. 01.
Termékkód: TNTcd26
WMF 1886879990 Bambusz vágódeszka 38 x 25 cm
Vágódeszka - anyaga fa, folyadékelvezető barázda, barna kivitel, 2 × 25 × 38 cm (M×Sz×H)
12 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 07. 12.
Termékkód: WMFKD052
WMF 1887616030 baromfivágó olló, 24,5 cm
Olló - baromfi szeleteléséhez, nyers, főtt és sült húshoz, beépített rugó, robusztus kivitelezés, biztonságos fogantyú az optimális energiaátvitel érdekében, anyaga rozsdamentes acél, műanyag
24 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 06. 29.
Termékkód: WMnz59
Nirosta Nirosta MEGA Zöldségkés 7/17,5cm
Konyhakés - acél, penge hossza 7,5 cm, zöldségvágó kés, markolat anyaga műanyag
1 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 29.
Termékkód: NIRKN938
Victorinox Rapid zöldséghámozó Julienne éllel, műanyag, fekete
Zöldséghámozó - jobb- és balkezes, mosogatógépben mosható, markolat anyaga műanyag, hossza 110 mm
2 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 01.
Termékkód: VICSK664
3,3
Orion WAVY snack CLASSIC 11 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 11 cm, univerzális kés, markolat anyaga műanyag
1 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 07. 01.
Termékkód: ORIKN107
Victorinox zöldséghámozó dupla fogazott pengével, rózsaszínű
Zöldséghámozó - jobb- és balkezes, része dönthető penge, mosogatógépben mosható, markolat anyaga műanyag, hossza 165 mm
4 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 01.
Termékkód: VICSK243
Zwilling TWIN Grip zöldségkés rózsaszínű
Konyhakés - rozsdamentes acél, penge hossza 8 cm, zöldségvágó kés, markolat anyaga műanyag
4 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 18.
Termékkód: ZWIknz921
LAMART LT3986 NEJLON INOX HABLESZEDŐ KANÁL
Hableszedő - nejlon eszköz rozsdamentes acél nyéllel, 210°C-ig hőálló, mosogatógépben mosható, szín: rozsdamentes acél, fekete, méret: magasság 32 cm
1 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 07. 17.
Termékkód: LAMPE418
5,0
Zwilling Pro sajtkés
Konyhakés - rozsdamentes acél, penge hossza 10 cm, sajtkés, acél markolat, markolat anyaga acél
11 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 04.
Termékkód: ZWIknz86
4,0
Zwilling Gourmet 36133-000 önélező késblokk , 7 db
Késkészlet - penge anyaga acél, késtartó a csomag része, mosogatógépben mosható, 7 darab a készletben
74 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 07. 04.
Termékkód: ZWISN804
Zwilling TWIN Grip késkészlet, 3 db
Késkészlet - hámozókés, zöldségvágó kés és szeletelőkés, nyél anyaga műanyag, penge anyaga rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, 3 darab a készletben
12 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 04.
Termékkód: ZWIsdn93
ORION akác/resin RIVER állvány konyhai eszközökhöz
Állvány - 10 × 10 × 13,5 cm méretű, akácfa és modern gyanta, evőeszközök, konyhai eszközök és papírszalvéták tárolására szolgálnak étkezés közben
6 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 02.
Termékkód: ORIstj29
Zwilling Pro szakácskés 18 cm
Konyhakés - rozsdamentes acél, penge hossza 18 cm, szakácskés, markolat anyaga műanyag
47 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 07. 04.
Termékkód: ZWIknz85
8 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 01.
Termékkód: ORInbr97
BERNDORF konyhai olló
Konyhai olló - multifunkciós, penge anyaga rozsdamentes acél, markolat ergonomikus és csúszásgátlós, markolat anyaga műanyag, üvegnyitóval, diótörővel és kinyitható, pengevédő a csomag része, teljes hossz 20,5 cm, fekete markolat, tömege 200 g
1 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 07. 04.
Termékkód: BERKN13
BERNDORF tésztaszűrő/edénygőzölő 20 x 14 cm
Szűrő - rozsdamentes, alkalmas galuska, gnocchi és tészta szűrésére, mosogatógépben mosható, mérete 14 × 20 cm (Ma×Sz), átmérője 20 cm, 1 db a csomagban, ezüst kivitel
12 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 07. 04.
Termékkód: BERCED66
3,7
Ufesa Easy Open
Nyitó borhoz - elektromos, késsel, anyaga műanyag, fekete kivitel, mérete 19,5 × 14,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé)
12 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: UFEOT709
4,7
Tescoma PRESTO Panírozó Szett
Tál - műanyag, mérete 17 × 25 cm (Sz×H), tömege 361 g, fehér kivitel
6 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TESAC012
5,0
TESCOMA húspuhító GrandCHEF
Húsklopfoló - a hús egyszerű és gyors puhítására a főzés előtt, helyettesíti a húsklopfolót és a tenderizert is, zajmentes és higiénikus
3 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TESSI338
4,7
ORION Rozsdamentes acél bárd 18 cm
Konyhakés - acél, penge hossza 18 cm, bárd, markolat anyaga műanyag
5 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ORIKN890
3,4
TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO
Tálaló csipesz - univerzális, hossza 24 cm, tömege 130 g, mosogatógépben mosható, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
3 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TESKL773
4,9 75×
Victorinox SwissClassic zöldséges kés
Konyhakés - rövidebb pengével, penge hossza 8 cm, egyenes penge
2 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAY3002g
5,0
Victorinox Konyhakés 15 cm, Swiss Modern, fekete
Konyhakés - acél, penge hossza 15 cm, univerzális kés, markolat anyaga műanyag
10 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: VICKN397

Konyhai eszközök

Konyhai eszközök

A Konyhai eszközök kategóriában összesen 1371 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ