Lenovo IdeaPad 520s

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad 520s
Ultrabook - Intel CPU, 14" LED 1920x1080 IPS anti-reflex kijelző, 8 GB DDR4 RAM, 128 GB SSD, 1 TB HDD 5400 rpm, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HD webkamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, memóriakártya-olvasó, ujjlenyomat-olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, 3-cellás akkumulátor, Windows 10 Home 64bit
Kód:  NT357s2NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad 520s

A Lenovo IdeaPad 520s a Lenovo cég egy megfizethető és megbízható notebookja, amely elég erős ahhoz, hogy kényelmesen hozza a mai notebookok szintjét. A sorozat összes notebookja első osztályú kialakítással, ergonómikus vezérléssel és teljes értékű funkciókkal rendelkezik, amelyek a legfejlettebb funkciókat biztosítják a kényelmes munkavégzéshez vagy a felhőtlen szórakozáshoz.

A Lenovo IdeaPad 520s ultrabook legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 14 "-os Full HD kijelző
  • Eredeti design és karcsú kivitel
  • Hangminőség Dolby Audio támogatással
  • Gyors SSD az operációs rendszerhez
  • Modern Windows 10 Home operációs rendszer
  • Ujjlenyomat-olvasó
  • Háttérvilágítású billentyűzet

Megfelelő teljesítmény keskeny házban

A notebook nagy teljesítményű Intel processzorral, 2133 MHz frekvenciájú 8 GB DDR4 DDR4 memóriával rendelkezik, így biztosítva a notebook zökkenőmentes működését. Az adatokhoz elegendő helyet nyújt  az SSD és HDD lemezek kombinációja összesen 1 128 GB kapacitással. A notebook egy kiváló minőségű grafikus kártyát tartalmaz, amely tökéletesen kezeli a legigényesebb multimédiát vagy játékokat,  így egyedülálló minőségben élvezheted.

Ideális társ üzleti utakhoz

A notebook 14" képátlós 1920x1080 LED-es kijelzője gond nélkül jeleníti meg a nagy felbontású videókat és a Full HD minőségű filmeket. A laptop HDMI porttal, USB 3.0, USB 3.1 Type-C porttal, modern Bluetooth 4.1 szabvánnyal és  legújabb IEEE 802.11ac specifikációjú WiFi-vel rendelkezik.

A kiváló hangminőség magától értetődő

A hangminőséget a sztereó hangszórók biztosítják Dolby Audio támogatással. A beszéd minősége szintén tisztább és érthetőbb VoIP kommunikáció, videokonferencia esetén vagy játékoknál is. A notebook integrált mikrofonnal és HD webkamerával is rendelkezik.

                                                                


A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad 520s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 520s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad 520s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaPad 520s.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ