LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen

Termékkatalógus
LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1080 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, USB-C, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
88 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NT230a1b2 Termékszám:  ZADA0256GR Gyártó honlapja:
LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen 88 890 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen

Ez a praktikus Lenovo TAB M11 tablet megbízható társad lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, és számos praktikus alkalmazást és játékot is élvezhetsz. A tablet 11" méretű kijelzővel rendelkezik, amelyet munka és tanulás céljára is használhatsz. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. MediaTek Helio G88 processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelekő működését. A RAM mérete 4 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ez a memória korlátozások nélküli normál használatot biztosít. Az energiát 7040 mAh. USB-C portot kínál a csatlakozáshoz. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozatba tartozik.

Tablet LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen ...
Tablet LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen ...

LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen tablet - fontos paraméterek

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Lenovo tableten!
  • A rendszermemória mérete 4 GB
  • 11" kijelzőt kapott
  • USB-C csatlakozót kínál
  • A praktikus Lenovo Tab sorozathoz tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 7040 mAh
  • Több mint hét órán keresztül üzemképes marad
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali G52 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 1000 GB memóriakártyával bővíthető
  • Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely több, mint hét órán át zökkenőmentesen működik. A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet Mali G52 grafikus chippel rendelkezik, amely elég erős a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen ...

A praktikus Lenovo tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amely lehetővé teszi, hogy játssz és több alkalmazást futtass. 128 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználókhoz igazodik, így megoldja a legnagyobb mennyiségű adat és alkalmazás tárolását is. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű memóriakártyával.

Ez a praktikus Lenovo tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet kényelmes csatlakoztatását különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdjeleket használ az eszközök helyének meghatározására a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyzet megismerését, ami hasznos a navigációhoz és egyéb helyalapú alkalmazásokhoz.

Praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel az előnyös Lenovo tablettel! A környezettel való kapcsolat tekintetében nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például a célszerű giroszkóp és g-szenzor. A tablet giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét a térben, és automatikusan beállítja a képernyő tájolását az optimális felhasználói élmény érdekében. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Fel tudja ismerni, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

giroszkóp és g-szenzor

Méret:

166,31 × 255,26 × 7,15 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
11" (27,94 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1080 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 040 mAh Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G88 Kész!
Grafikus chip
Mali G52 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
166,31 mm (16,63 cm) Kész!
Szélesség
255,26 mm (25,53 cm) Kész!
Mélység
7,15 mm (0,72 cm) Kész!
Tömeg
465 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Zöld Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LenovoTab M11 (TB330FU) Seafoam Green Pen.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ