MACKIE MainStream

Termékkatalógus
MACKIE MainStream
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 6, kimenetek: 1× Combo XLR, 1× XLR, 1× 6,3 mm-es Jack, 1× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, integrált kompresszor
134 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MCK03k1e Termékszám:  HN263570
MACKIE MainStream 134 290 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

MACKIE MainStream

MACKIE MainStream

MACKIE MainStream keverőpult

A MACKIE MainStream az audio- és hangigények széles skáláját fedi le. Úgy tervezték, hogy professzionális hangmegoldást biztosítson a felhasználók széles köre számára, a zenei producerektől a streamelő közönségen át és a professzionális DJ-kig. Ez a minőség, a megbízhatóság és az innováció szinonimája az audiotechnológia világában. A MACKIE MAINSTREAM a legegyszerűbb módot kínálja az élő közvetítés elindításához professzionális minőségben. A videó-, hang- és adatfolyam-vezérlést egyetlen nagy teljesítményű eszközben egyesíti, így a közönséggel való kapcsolattartásra összpontosíthatsz.

MACKIE MainStream

A MACKIE MainStream keverőőult főbb jellemzői

  • A MACKIE DLZ Creator Podcasting Mixer XS streamelésre alkalmas
  • Egyesíti a videó-, hang- és adatfolyam-vezérlést
  • Alkalmas PC-re, konzolokra és csevegésre is
  • Ingyenes Matrix szoftverrel
  • Biztosan nagy hasznát veszed a HDMI In & Thru interfésznek, USB-C HUB-nak és analóg kimeneteknek
  • 6 programozható gomb is található rajta
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream

Konzolokhoz

A Mainstream rögzítőkártyaként működik Switch, Xbox, PlayStation és egyéb játékkonzolokhoz. Csak csatlakoztasd a konzolt a HDMI-bemenethez és a HDMI-átvezetést a TV-hez. Laptoppal és headsettel alacsony áron és kiváló minőségben streamelhetsz.

PC játékokhoz

Csatlakozz a csatákhoz élő közvetítéssel a Mackie MainStream segítségével. Csatlakoztass csúcskategóriás digitális képernyőt HDMI-n keresztül, USB-webkamerát egy másik szöghez, kiváló minőségű XLR kimeneti mikrofont és fejhallgatót. Mindezt egyetlen USB-C kábellel összekötheted a számítógéppel.

A chateléshez

Rugalmasságának köszönhetően a Mackie MainStream ideális interfész bármilyen típusú adatátvitelhezA „Just Chatting”, azaz csak csevegés beállításban digitális képernyőt, USB-mikrofont és okostelefont használsz a hívó vendéggel való csevegéshez. A Mix Minus funkciónak köszönhetően a hívó fél nem hallja a visszhangot.

Matrix szoftver

Az ingyenes Matrix szoftver egy újabb szintű irányítást biztosít. Akár hat virtuális bemenetet is hozzáadhatsz, mint például Discord vagy Spotify, négy hardveres bemenettel együtt, és mindent az élő közvetítésbe irányíthatsz. Az énekeffektekkel, a mix finomításának és a minták 24 virtuális paddal történő indításának lehetőségével a következő szintre emelheted a streamet. Akár MainStream-et, akár más eszközt használsz, a Matrix biztosítja a szükséges rugalmasságot a Windows operációs rendszereken.

MACKIE MainStream

Könnyű vezérlés

Élő közvetítés során fontos, hogy kéznél legyen az irányítás, és pontosan ezt kínálja a MainStream. A hangszintek tapintható vezérlésével, valamint a minták és átmenetek indítására szolgáló programozható gombokkal biztos lehetsz benne, hogy figyelmed a streamre összpontosul anélkül, hogy időt vesztegetnél a számítógép ablakai közötti váltogatással.

MACKIE MainStream
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream
MACKIE MainStream

HDMI In & Thru

A videorögzítő kártyával ellátott HDMI bemenet akár 1080p felbontást is támogat 60 képkocka/másodperc sebességgel, miközben tiszta HDMI-átvitelt biztosít a monitorhoz akár 4K felbontással, 60 képkocka/mp sebességgel.

USB-C HUB

Egyesítsd és optimalizáld a teljes beállítást két USB-C porttal, amelyek lehetővé teszik további kamerák, USB-mikrofonok, flash meghajtók és egyéb USB-eszközök csatlakoztatását számítógépedhez élő közvetítés céljából , egyetlen port használata mellett.

Analóg bemenetek

Az akár +60 dB érzékenységű fő mikrofon bemeneten kívül chat fejhallgató bemenetet is kínál, továbbá van rajta okostelefon bemenet telefonhívások közvetlen továbbításához, fejhallgató kimenet és sztereó vonalkimenetek, amelyek optimálisak a hangszórók csatlakoztatásához.

MACKIE MainStream

Imádni fogod a 6 darab, többfunkciós programozható gombot

Bővítsd lehetőségeidet, és varázsold el közönségedet új elemekkel. A hat programozható vezérlőgombnak köszönhetően érdekes mintákat és szemet gyönyörködtető átmeneteket indíthatsz el, további kamerákat adhatsz hozzá, vagy kipróbálhatod a játékok streamelését HDMI-n keresztül a játékkonzolról. A Mackie MainStream segítségével igazán kreatív lehetsz!

Paraméterek:
XLR/TRS kombinált mikrofon bemenet (+48V) (60dB)

Headset Mic & Return
Közvetlen monitorozás be/ki
Aux bemenet
1/4” fejhallgató kimenet
1/4”-os monitor kimenetek
HDMI bemenet (1080p × 60fps rögzítés)
HDMI Passthrough (4k x 60fps)
Kettős USB-C bemeneti hub
Egyetlen USB-C interfész (busszal táplálva) (felső panel)
6 többfunkciós gomb
Mikrofon szintszabályozás
Szint jelző
PC audio visszatérési szint szabályozása
HDMI hangszint szabályozás
Mikrofon és Aux Mutes
Sztereó kimenet mérés
Fejhallgató és monitor szintszabályozás
HDMI hang némítás
Fejhallgató/monitor némítása
Részletek itt

Paraméterek

Csatornák száma
6 × Kész!
Integrált kompresszor
1 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!

Csatorna tulajdonságai

Integrált kompresszor
1 × Kész!

Bemenetek

Jack 3,5 mm
1 × Kész!
6,3 mm jack
1 × Kész!
Combo XLR
1 × Kész!
XLR
1 × Kész!

Kimenetek

6,3 mm jack
1 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
6,3mm Jack Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MACKIE MainStream Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MACKIE MainStream. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MACKIE MainStream.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ