Izzadás ellen

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkcionalitás
Izzadásgátló
(249)
Dezodor
(346)
Típus
Női
(197)
Férfi
(306)
Uniszex
(75)
Kiszerelés
Golyós
(123)
Stift
(113)
Spray
(302)
Zselés
(8)
Krém
(18)
Púder
(1)
További tulajdonságok
Nem hagy foltot
(215)
Hosszantartó hatású
(223)
Gyorsan száradó
(36)
Intim területekre
(5)
Űrtartalom
20 ml
975 ml
-
Szűrés

Az izzadás nem csak a nyári napokon zavaró, ezért fontos, hogy legyen kéznél dezodor vagy izzadásgátló, amely segít minimalizálni az izzadás vagy a kellemetlen szag érzését. Ezek az izzadás ellen kifejlesztett termékek állítólag a lehető leghosszabb ideig védelmet nyújtanak a kellemetlen szagok ellen. De mi a különbség a dezodor és az izzadásgátló között, és milyen lehetőségeink vannak, amikor izzadás ellen választunk valamit? Ez a bőrtípustól, a kívánt hatástól (a szagcsökkentésen és izzadásgátláson kívül), illetve egyéb tényezőktől függ. Olvass tovább és válaszd ki a megfelelő terméket izzadás ellen.

Tovább

Dezodort vagy izzadásgátlót keresel?

A dezodor vagy izzadásgátló megszünteti az izzadás és a szagok okozta kellemetlenségeket. Ugyanabban a formátumban kaphatók, de mindegyik izzadás ellen használt termék egy kicsit másképp működik és más a formulája. A dezodor gyakran antibakteriális és illatanyagokat tartalmaz, és megszünteti a baktériumok által okozott szagokat. Az izzadás ellen használható izzadásgátló is, amely közvetlenül megakadályozza az izzadást. Elzárja az izzadságmirigyeket, és így csökkenti az izzadás mennyiségét. Gondold át alaposan, hogy a kettő izzadás ellen használatos termék közül melyik a jobb választás számodra.

Mi a dezodor?

A dezodorok elfedik a bakteriális bomlás okozta testszagot. Alkalmas azok számára, akik nem izzadnak olyan sokat, nem akarják megakadályozni a természetes izzadságtermelést, vagy esetleg érzékenyek az izzadásgátlókban található alumíniumvegyületekre, sókra és ezüstre. A dezodorok kíméletesebbek a bőrhöz, mint az izzadásgátló, és alkalmasak kisebb vagy mérsékelt fizikai megterhelés esetén. Az izzadásgátlóktól eltérően azonban ez az izzadás ellen használható terméktípus nem akadályozza meg az izzadást, csak a szagokat fedi el.

  • Kíméletesebbek a bőrhöz, általában nem tartalmaznak alumíniumvegyületeket.
  • Vegyszerek nélküli természetes dezodorok is kaphatók.
  • Hatékonyan megszüntetik a szagokat.
  • Nem akadályozzák meg az izzadságtermelést, csak elfedik a szagot.
  • A dezodorok rövidebb ideig hatnak.

Mi az izzadásgátló?

Az izzadásgátló az alumíniumvegyületek jelenlétének köszönhetően nemcsak a szagokat fedi el, hanem az izzadságtermelést is megakadályozza. Ezek az izzadás ellen használ kozmetikumok korlátozott ideig megállítják az izzadság kiválasztását a pórusokból. Az izzadásgátló különösen nehéz fizikai tevékenységekhez vagy sportoláshoz alkalmas, ahol hosszú távú védelmet és kényelmet biztosít. A felesleges irritáció elkerülése érdekében azonban válaszd a bőrtípusodhoz illő izzadás ellen használható terméket. Érzékeny bőr esetén jobb választás az alkohol vagy más irritáló összetevők nélküli izzadásgátló.

  • Az izzadásgátlók megakadályozzák az izzadást.
  • Nagyobb fizikai megterheléshez is alkalmasak.
  • Elfedik a szagokat.
  • Egyes izzadásgátlók alumíniumvegyületeket tartalmaznak.
  • Nem olyan kíméletesek a bőrhöz, mint a dezodorok.

A dezodor vagy az izzadásgátló jobb? Az izzadás ellen használatos termékek választása attól függ, hogy csak a szagot akarod-e semlegesíteni, vagy az izzadást is meg akarod-e fékezni.

Izzadás ellen használatos termékek – hányféle típus kapható?

Az izzadás ellen használható kozmetikumok különböző formákban kaphatók. Mindegyik formának megvannak a maga előnyei és hátrányai, és mindenkinek megvan a kedvenc terméke annak tulajdonságai miatt. Ezek közé az izzadás ellen használható termékek közé tartoznak a roll-onok, amelyeket egy golyóval közvetlenül a bőrre viszünk fel, valamint a szilárd dezodorok, amelyek nem csöpögnek és könnyen használhatók. A spray-ket szintén könnyű alkalmazni és gyorsan száradnak. Kaphatók gél és krém izzadásgátlók, vagy akár porok is.

  • A spray a dezodorok és izzadásgátlók legnépszerűbb formája az azonnali frissesség és a könnyű használat miatt. Alkalmazás után gyorsan száradnak. Hátrányuk a gyakori fehér por (izzadásgátló por) képződése az alkalmazás helyén.
  • A golyós dezodorok és izzadásgátlók a spray típussal ellentétben nem képeznek port, de a felhordás helye a felvitel után egy ideig nedves marad. Pontosabban és egyenletesebben alkalmazható, mint a spray, így könnyen felviheted.
  • A szilárd készítmények izzadás ellen praktikusak az utazáshoz, és tovább tartanak, mint a spray vagy golyós változatok. Izzadásgátló formájában megakadályozzák az erős izzadást, jobban, mint a spray vagy golyós dezodorok és izzadásgátlók.
  • A krémek izzadás ellen kíméletesebbek a bőrhöz, mint más termékek. Így érzékeny bőrre is alkalmasak, izzadásgátló formájában pedig nagyon erősen megakadályozzák az izzadást. Hátrányuk, hogy alkalmazásuk után sokáig ragacsos érzést keltenek, ami egyesek számára kellemetlen lehet.

roll on dezodor
Roll on izzadás ellen

szilárd dezodor
Szilárd dezodor izzadás ellen

vichy krém izzadás ellen
Krém izzadásgátló

spray dezodor
Spray izzadás ellen

A gyerekeknek is vehetsz dezodort izzadás ellen. Ez érzékeny bőrre van kifejlesztve, így nem tartalmaz erős illatanyagokat vagy vegyi anyagokat sem.

Dermo dezodor vagy izzadásgátló érzékeny bőrre

A dermo dezodor és izzadásgátló kifejezetten érzékeny és problémás bőrre tervezett termékek izzadás ellen. Nem tartalmaznak irritáló anyagokat, például parabéneket, alkoholokat vagy mesterséges illatanyagokat, ami nagymértékben csökkenti az irritáció kockázatát használatuk során. Ideálisak az izzadság és a szagok elleni mindennapi védelemre, valamint bizonyos bőrbetegségekben szenvedők számára, miközben hosszan tartó frissességet és kényelmet biztosítanak.

i

Intim dezodorok is kaphatók

Az izzadás nem csak a hónaljnál lehet zavaró, ezért létezik olyan intim dezodor izzadás ellen, amelyet a test érzékeny területein is használhatsz. Formulája gyengéd és tiszteletben tartja a bőr természetes pH-értékét, így minimálisra csökkenti az irritáció vagy az allergiás reakciók kockázatát. Spray, krém vagy törlőkendő formájában kapható. Az intim izzadás ellen használatos termékek speciális formulája alkalmas az intim testrészek mindennapi ápolására az egész napos kényelemhez.

Férfi vagy női dezodort keresel?

Hogyan válassz megfelelő terméket izzadás ellen? Férfi és női dezodorok egyaránt kaphatók, amelyek mindegyike teljes mértékben kielégíti mindkét nem sajátos igényeit. A női változatok illatukkal és a bőrt ápoló összetevőikkel nyűgöznek le, különösen borotválkozás után. A férfi izzadásgátlók és dezodorok általában erősebbek, intenzívebb illatúak és jobban hatnak az izzadás ellen. Vannak azonban férfiaknak és nőknek is megfelelő termékek izzadás ellen, ezek illata és összetétele mindkét nemnek megfelelő.

A női és férfi dezodorok teljesítménye nem különbözik jelentősen. A férfiaknak szánt, izzadás ellen használatos termékek esetében azonban kevesebb krémkészítmény áll rendelkezésre.

Termékek izzadás ellen – egyéb hasznos tulajdonságok

Izzadás ellen használható kozmetikumot néhány különleges tulajdonság alapján is választhatsz, amelyek kielégíthetik igényeidet. Kaphatók alkohol és parabének nélküli, bőrkímélő, bio vagy natúr termékek is, valamint vegán, ásványianyag- vagy illatmentes változatok is. Mindegyik típus különféle előnyökkel rendelkezik, amelyek optimális védelmet és gondoskodást biztosítanak a bőröd igényeinek megfelelően.

  • Az alumíniummentes izzadásgátló vagy dezodor típusok a hagyományos termékek kíméletes alternatívája. Nem tartalmaznak alumíniumsókat, amelyek elzárják a verejtékmirigyeket, hanem természetes összetevőkkel szabályozzák a szagokat és az izzadást. Érzékeny bőrre is alkalmasak.
  • Az izzadás elleni kozmetikumok nem hagynak fehér vagy sárga foltokat a ruhákon. Gyorsan felszívódnak a bőrbe, így nem marad nyomuk a ruhán. Nem kell aggódnod a megjelenésed miatt.
  • A parfümmentes, izzadás ellen használható termékek alkalmasak érzékeny bőrű vagy illatanyagokra allergiás emberek számára. Egyformán hatékonyak a szagok és az izzadás ellen, de nem befolyásolják például a használni kívánt parfüm illatát.
  • A túlzott izzadás elleni izzadásgátló erősebb és tartósabb védelmet biztosít még olyan helyzetekben is, amikor sokat izzadsz, legyen szó sportról vagy egy kemény munkanapról. Magasabb hatóanyag-tartalommal rendelkezik, amely a túlzott izzadás ellen küzd.

dezodor wild
Természetes dezodor

nivea dezodor
Férfi dezodor

rexona izzadás ellen
Férfi izzadásgátló

dove izzadás ellen
Spray izzadás ellen

Nézd meg bio és természetes dezodorok és izzadásgátlók kínálatunkat is. Ezek a termékek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, és alkalmasak az érzékeny bőrre is.

Kozmetikumok izzadás ellen – élvezd az előnyeiket

Az izzadás ellen használatos termékeknek az izzadás elleni védelem mellett olyan egyéb hatásai is lehetnek, amelyek különösen kedvezőek a bőr számára. Frissítő hatást biztosítanak, ami egész nap kitart. Az antibakteriális hatás a kellemetlen szagokat okozó baktériumok ellen és az esetleges fertőzések ellen is hat. A dezodor nyugtató összetevői enyhítik az irritációt és a bőrpírt, a hipoallergén formula pedig az érzékeny bőrű egyének számára kedvező.

i

Válassz izzadásgátlót méret szerint

Az izzadás ellen használható termékeket különböző méretekben is beszerezheted. Ez a termék formájától is függ. A kisebb kiszerelések 20 és 50 ml között mozognak, és nemcsak otthon, hanem útközben is kényelmesen használhatod őket. Akkor is jól jönnek, ha csak ki szeretnéd próbálni az adott típust. A nagyobb kiszerelések 100 vagy több ml-esek is lehetnek, és biztosítják, hogy hosszú ideig használhasd kedvenc izzadásgátlódat.

Termékek izzadás ellen – milyen illatúak lehetnek?

Bármi legyen is a kedvenc illatod, biztosan kapható olyan dezodor vagy izzadásgátló. Számtalan lehetőséggel találkozhatsz, és biztosan megtalálod a megfelelő illatot minden alkalomra. A legnépszerűbbek a friss és virágos illatok, amelyek a meleg hónapokban és mindennapi használatra alkalmasak, de vannak fás és aromás vagy citrusos, finom illatú dezodorok is, amelyek közül a levendula a kedvenc. Létezik azonban illatmentes spray izzadás ellen is.

Az izzadásgátlót és a dezodort mindig tiszta bőrre kell felvinni, amely nem sérült vagy irritált.

Kozmetikumok izzadás ellen – fel lehet vinni repülőre?

Utazást tervezel? Nem hiányozhat csomagodból a kedvenc, utazáshoz alkalmas dezodorod sem, amely az egész repülés alatt frissen tart. Ha magaddal szeretnéd vinni a fedélzetre, válassz kisebb kiszerelést, amely nem foglal túl sok helyet a kézipoggyászodban- Általában legfeljebb 100 ml-es kiszerelésű, aeroszolos spray vihető fel a fedélzetre. Az izzadás ellen használt termékek szállítására vonatkozó pontos feltételeket az adott légitársaságtól tudhatod meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
581 termék
5,0 11×
DOVE Original Deo stift 40 ml
Izzadásgátló - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, hidratáló, védő és regeneráló hatású, hosszantartó hatású, 40 ml-es - 42 250 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO535
NIVEA Fresh Pure 150 ml - Dezodor
Típusok
5,0 19×
NIVEA Fresh Pure 150 ml
Dezodor - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, virágos illatú, alumínium mentes és nem hagy foltot, 150 ml-es - Ár több darab vásárlása esetén 8 000,53 Ft/1 l
Szuper ár
1 200 Ft -tól
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO066
3,7
AXE Leather & Cookies Dezodor stift férfiaknak 50 g
Dezodor - stift kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, védő hatású, nem hagy foltot és hosszantartó hatású, 50 ml-es - 31 800 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO551
4,8 189×
Axe Pink Pepper & Bergamot izzadásgátló spray férfiaknak 150 ml
Dezodor - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, üde illatú, 150 ml-es - 9 933,33 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO378
4,8 134×
NIVEA Men Silver Protect 150 ml
Izzadásgátló - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, nem hagy foltot és hosszantartó hatású, 150 ml-es - 12 600 Ft/1 l
Szuper ár
1 890 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KDR069
4,8 32×
Old spice Deep Sea Stift dezodor 85ml
Dezodor - stift kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, frissítő hatású, alumínium mentes, 85 ml-es - 30 470,59 Ft/1 l
2 590 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO960
BOROTALCO Unique Scent Golyós deo 50 ml - Dezodor Típusok
4,7 13×
BOROTALCO Unique Scent Golyós deo 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, hosszantartó hatású, 50 ml-es - 35 800 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO859
REXONA Men Sport Defence Antiperspirant 200 ml - Izzadásgátló Típusok
4,8 20×
REXONA Men Sport Defence Antiperspirant 200 ml
Izzadásgátló - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, hosszantartó hatású, 200 ml-es - 9 950 Ft/1 l
1 990 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO029
5,0
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport roll-on 50 ml
Izzadásgátló - golyós kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, 50 ml-es - 33 800 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO1001
5,0
DAVID BECKHAM RESPECT Dezodor 75 ml
Dezodor - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, frissítő hatású, 75 ml-es - 34 533,33 Ft/1 l
2 590 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO696
STR8 Freak Deodorant Body Spray 150 ml - Dezodor Típusok
4,9 16×
STR8 Freak Deodorant Body Spray 150 ml
Dezodor - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, fás illatú, frissítő hatású, hosszantartó hatású, 150 ml-es - 9 933,33 Ft/1 l
Szuper ár
1 490 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2826
5,0
DOVE Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Izzadásgátló spray 150 ml
Izzadásgátló - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, citrusos illatú, hidratáló, védő, regeneráló és bőrpuhító hatású, hosszantartó hatású, 150 ml-es - 7 933,33 Ft/1 l
Szuper ár
1 190 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO538
4,9 467×
Old spice WhiteWater Dezodor spray 2x150ml
Dezodor - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, alumínium mentes, 300 ml-es - Ár több darab vásárlása esetén 9 270 Ft/1 l
2 780 Ft -tól
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO480
BOROTALCO Original Unique Scent of Borotalco Deo Stick 40 ml - Dezodor Típusok
4,5 29×
BOROTALCO Original Unique Scent of Borotalco Deo Stick 40 ml
Dezodor - stift, hosszan tartó frissesség - 44 750 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO406
4,6
ADIDAS 6in1 Antiperspirant 50 ml
Izzadásgátló - golyós kivitel, férfiak számára, normál bőrtípusra ajánlott, frissítő hatású, hosszantartó hatású és úti, 50 ml-es - 35 800 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO813
4,8
DOVE Cucumber and Green Tea Deo stift 40 ml
Izzadásgátló - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, hidratáló, védő, regeneráló és bőrpuhító hatású, hosszantartó hatású, 40 ml-es - 42 250 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO570
REXONA Men Fresh& Power Izzadásgátló stift 50 ml - Izzadásgátló Típusok
4,4 73×
REXONA Men Fresh& Power Izzadásgátló stift 50 ml
Izzadásgátló - stift kivitel, férfiak számára, száraz bőrtípusra ajánlott, nem hagy foltot, 50 ml-es - 31 800 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO549
5,0
MEXX Forever Classic Never Boring 75 ml
Dezodor - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, virágos illatú, 75 ml-es - 33 200 Ft/1 l
2 490 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFC2733
4,9 39×
BOROTALCO Active Sea Salt Fresh Deo Roll-on 50 ml
Dezodor - golyós, hosszan tartó frissesség - 35 800 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO400
4,8 110×
Rexona Sexy Bouquet Izzadásgátló spray 150 ml
Izzadásgátló - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, gyümölcsös illatú, hosszantartó hatású, 150 ml-es - 11 266,67 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO058
STR8 Game Deodorant Body Spray 150 ml - Dezodor Típusok
4,9 16×
STR8 Game Deodorant Body Spray 150 ml
Dezodor - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, üde illatú, frissítő hatású, hosszantartó hatású, 150 ml-es - 7 933,33 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2827
4,8 12×
AXE Black Dezodor stift férfiaknak 50 g
Dezodor - stift kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, nem hagy foltot, 50 ml-es - 31 800 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO550
BOROTALCO Dry Amber Golyós deo 50 ml - Dezodor Típusok
4,7 13×
BOROTALCO Dry Amber Golyós deo 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, hosszantartó hatású, 50 ml-es - 35 800 Ft/1 l
1 790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO858
4,8 77×
BOROTALCO Active Citrus & Lime Fresh Deo Spray 150 ml
Dezodor - spray, hosszan tartó frissesség - 13 933,33 Ft/1 l
2 090 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO407

Izzadás ellen

Izzadás ellen

A Izzadás ellen kategóriában összesen 581 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó izzadás ellen Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább izzadás ellen A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb izzadás ellen A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: izzadás ellen vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ