Fogkefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kefe fajtája
Klasszikus
(137)
Egycsomós
(4)
Gyerek
(73)
Fogszabályzóhoz készült
(5)
Típus
Elektromos
(7)
Kézi
(210)
Sörtekeménység
Extra soft
(35)
Soft
(76)
Medium
(19)
Hard
(5)
Ultra soft
(58)
Kefe anyaga
Műanyag
(177)
Szilikon
(2)
Bambusz
(18)
Darabszám
1 db
6 db
-
Alsó korhatár
0 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

A fogkefe a szájhigiénia és a ragyogó mosoly sarokköve. Ez a látszólag egyszerű, de nélkülözhetetlen fogmosó eszköz sokféle változatban kapható, és nehéz lehet eligazodni a különböző típusok között. Szeretnéd tudni, hogy mire használják az interdentális fogkeféket, milyen előnyöket nyújt az elektromos fogkefe, és hogyan kell helyesen használni az egyes fogkeféket, hogy valóban tökéletes mosolyod legyen? Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Tovább

Válaszd ki a fogkeféket típus, sörtekeménység és anyag szerint

A fogkefék a szájhigiénia nélkülözhetetlen eszközei. Segítenek a száj egészségének megőrzésében, friss leheletet és kellemes szájérzetet biztosítanak. Ezért magától értetődő, hogy kiválasztásukra különös figyelmet kell fordítani. Akár elektromos, akár kézi fogkefét szeretnél, összpontosíts a sörték keménységére és számára, a nyél formájára, anyagára vagy tartozékaira. Vannak speciális fogszabályozó fogkefék, fogközti fogkefék és baba fogkefe is, amelynek megvannak a maga sajátosságai, különösen, ha a baba első fogkeféjét választod.

Ha az igényeidnek legmegfelelőbb fogkefét keresed, a Hogyan válasszunk fogkefét című cikkünkben inspirációt kaphatsz a választáshoz. Itt számos hasznos tippet és érdekességet találsz nemcsak a fogkefe kiválasztásával, hanem a szájhigiéniával kapcsolatban is.

A klasszikus fogkefék hatékonyak és megfizethetőek

hagyományos fogkefék hatékonyan ápolják a fogakat és az ínyt. Különböző fejmérettel és sörtekeménységgel rendelkeznek. Általában az extra puha vagy puha sörtéket részesítik előnyben, de vannak, akik a közepes vagy kemény sörtéjű keféket részesítik előnyben, de ezek nem ajánlottak a fogzománc esetleges károsodása miatt. Az alacsony beszerzési ár nagy előnye a hagyományos fogkeféknek, és a környezetbarát fogkefék is nagyon népszerűek.

i

Milyen gyakran cseréljem a fogkefémet?

Ha nem tudod, milyen gyakran kell cserélni a fogkefét, akkor a sörték külső kopása alapján tájékozódhatsz. Általánosságban azonban ajánlott a fogkefét 2 havonta cserélni, hogy elkerüljük a túlzott kopást és a fogmosás hatékonyságának csökkenését.

A legjobb elektromos fogkefe nagy gondot fordít a szájüregre

Ha a fogmosás hatékonyságáról van szó, az elektromos fogkefe a legjobb. Nagyon jól eltávolítja a lepedéket, megakadályozza a fogak sárgulását és ápolja az ínyt. Egyes modellek számos érdekes funkciót tartalmaznak, mint például bluetooth, időzítő vagy akkumulátorjelző. Ezek még gyermekváltozatban is kaphatók. A hátrányok közé tartozik a magasabb beszerzési ár, a fej rendszeres cseréjének szükségessége, és természetesen az, hogy ezeket a fogkeféket rendszeresen tölteni kell.

  • szónikus fogkefe a rezgés és a gyors oldalirányú hintázás elvén működik, így utánozva a hagyományos fogkefe mozgását.
  • Az oszcilláló-forgó elektromos fogkefe kör- vagy félköríves mozgást végez, így kíméletesen és hatékonyan tisztítja a fogakat.

Az elektromos fogkeféknél ki kell cserélni a fejeket, hogy megfelelően működjenek. Cserélhető fejeket kínálunk rotációs és szonikus fogkefékhez, sőt még a szájzuhanyokhoz is, amelyek szintén nagyon hasznos részét képezik a szájhigiéniának.

Használj egysörtés fogkefét a precíz fogtisztításhoz

Az egycsomós fogkefék kialakításukban és céljukban különböznek a hagyományos fogkeféktől. Ezeknek a keféknek kicsi, kompakt fejük van, egyetlen sörteköteggel, így olyan területeket is elérnek, amelyek a hagyományos kefék számára elérhetetlenek. Ezért ideálisak az egyes fogak precíz tisztítására, és nagyszerűen bejutnak az ínyráncokba és a fogközökbe is, így hatékonyan távolítják el a lepedéket és az ételmaradékot olyan helyekről, ahová nélkülük nem lehetne eljutni.

philips fogkefe
Elektromos fogkefe

curaprox fogkefe
Fogkefe gyermekeknek

senzodyne fogkefe
Klasszikus fogkefék

Fogköztisztító
Fogköztisztító

Egycsomós fogkefe
Egycsomós fogkefék

i

A fogkefékhez megfelelő fogmosási technikára van szükség

Ahhoz, hogy bármilyen típusú fogkefe megfelelően működjön, tudnod kell, hogyan kell használni. Naponta kétszer - reggel és este - legalább két percig kell fogat mosni. Tartsd a fogkefét 45 fokos szögben, és keféld körkörös mozdulatokkal. Ne felejtsd el megtisztítani a külső, belső és rágófelületeket, valamint a nyelvedet. Az alapos tisztítás érdekében használj fogközti kefét vagy fogselymet a fogak közötti lepedék eltávolítására.

Válaszd ki a gyerekfogkefét a gyermek életkorának megfelelően

Gyerek fogkefék már készen állnak a baba első fogaira. Az első fogkefék általában szilikonból készülnek, amelyek a baba ínyét is masszírozzák. Fontos, hogy a baba a kezében tudja tartani őket, ezért gyakran van fogantyú az oldalán. Nagyobb gyermekek számára válassz puha sörtékkel, kis fejjel és szép képpel ellátott fogkefét, amely motiválja őket a fogmosásra. Természetesen a gyermekek számára is találsz elektromos fogkeféket, amelyek 3 éves kortól alkalmasak.

A gyermek életkorának megfelelően ne csak fogkefét, hanem fogkrémet is válasszunk. A kicsiknek ajánlatos fluoridmentes, enyhe mentol- vagy gyümölcsízű fogkrémet választani. Az idősebb gyermekek számára csökkentett fluoridtartalmú fogkrémet lehet kapni.

A fogszabályozó fogkefék a fogszabályozó kezelés alatt is biztosítják a ragyogó mosolyt

A fogszabályozó kezelés során biztosan hasznát veszed a fogszabályozó fogkeféknek, amelyek a készülék használata közben is megkönnyítik a szájhigiéniát. Ezeknek a keféknek általában kisebb fejük van, "V" alakban elhelyezett finom sörtékkel, ami megkönnyíti a drótok és a fogszabályzók tisztítását. Ez segít megelőzni a lepedék felhalmozódását és a fogszuvasodás vagy ínygyulladás kialakulását. Mosolyod egyenes és ragyogó lesz, amikor leveszed a fogszabályzót.

i

Minden fogkefének saját tok kell

Akár fogszabályozó, interdentális, elektromos vagy hagyományos fogkefére van szüksége, ne felejtsd el megfelelő tokot beszerezni hozzá. Kényelmesen elhelyezheted benne a szükséges fogkeféket és fogkrémet, ami megakadályozza, hogy a fogkefe ne csak útközben szennyeződjön külső hatások miatt.

A fogközti fogkefék fontosak a jó szájhigiénia szempontjából

Ha még nem használsz fogköztisztító kefét, akkor mindenképpen kezdd el használni. Ezek a fogkefék apró, finom sörtékkel rendelkeznek egy vékony dróton, amelyek könnyen behatolnak a fogak közötti szűk helyekre, hogy eltávolítsák az ételmaradékot és a lepedéket. A fogközti fogkefe rendszeres használata segít megelőzni a fogszuvasodást, az ínygyulladást és más szájüregi problémákat. Azonban ki kell választania az egyéni igényeknek megfelelő méretet.

Ha olcsó fogkeféket, szeretnél vásárolni, próbáld meg több darabot vásárolni belőlük. Egy csomag 4-6 darab ilyen higiéniai segédeszközt tartalmazhat. Ezenkívül mindig hasznos, ha van egy fogkefe is a készleten, ha elhasználódna vagy váratlan látogatásra kerülne sor.

Milyen anyagból készülhetnek a fogkefék?

Az anyag, amelyből a fogkefék készülnek, ökológiai szempontból különösen fontos. A legtöbb ilyen eszköz műanyagból készül, de a használt fogkefék nem a sárga kukákba, hanem a vegyes hulladékba tartoznak. Környezetbarát megoldás ez a bambuszból vagy kukoricakeményítőből készült eszköz. Figyelj a sörték anyagára is, amely általában nejlon vagy szilikon, de a csecsemők számára készült fogkefékhez használt gyakorló fogkefékhez is.

i

A fogkefék csomagolása eltérő lehet

A fogkefék minden típusa tartalmazhat különböző tartozékokat a csomagolásban. A leggyakoribb a fogkefe kupakja, de a fogkrém, a csomagolás és az elektromos változat esetében a pótfejek sem kivételek. A gyermekfogkefékhez tartozhat egy rágóka is, amellyel a fájó ínyt lehet masszírozni.

Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezhetnek a fogkefék?

A fogkefék egyéb jellemzői közé tartozik például a csúszásmentes fogantyú, amely szilárd és biztonságos fogást biztosít, így könnyebben kezelhető fogmosás közben, különösen a gyermekek vagy az idősek számára. Egy másik hasznos funkció a fogantyú alján található tapadókorong, amely lehetővé teszi, hogy a kefe könnyen és higiénikusan elhelyezhető legyen egy sima felületen. Sokan értékelni fogják az ergonomikus formát vagy az ívelt fejet is, amelyet egyes típusok kínálnak.

Még mindig nem tudsz dönteni? Akár a hagyományos, akár az elektromos fogkeféket kedveled, az értékelések biztosan segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
221 termék
NORDICS Bambusz fogkefe, sárga - Fogkefe Típusok
NORDICS Bambusz fogkefe, sárga
Fogkefe - klasszikus, nejlon sörték, bambusz, természetbarát, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1814
NORDICS Premium, gyermek, 6900, zöld - Gyerek fogkefe Típusok
1,0
NORDICS Premium, gyermek, 6900, zöld
Gyerek fogkefe -, Soft
1 390 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1927
2,0
BabyOno Gyerek fogkefe készlet, kék, 3 db
Gyerek fogkefe -, Soft, 3 db - 330 Ft/kefe
990 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3327
1 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11855
1 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11854
SPOKAR 3429 X Ultrasoft - Fogkefe
Típusok
4,7 39×
SPOKAR 3429 X Ultrasoft
Fogkefe - gyerek, ultra soft, műanyag, 1 kefe a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
1 250 Ft -tól
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB499
SPOKAR 3429 X Soft - Fogkefe
Típusok
4,7 39×
SPOKAR 3429 X Soft
Fogkefe - gyerek, soft, műanyag, 1 kefe a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
1 160 Ft -tól
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB501
CURAPROX CS 5460 Ultra Soft újrahasznosított kiadás 2 db - Fogkefe Típusok
5,0 157×
CURAPROX CS 5460 Ultra Soft újrahasznosított kiadás 2 db
Fogkefe - klasszikus, ultra soft, sörték száma 5460, nejlon sörték, műanyag, 2 kefe, kefetok a csomag része, ajánlott 8 éves kortól - 2 295 Ft/kartáček
4 590 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2167
CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Hegyi kiadás, 2 db - Fogkefe Típusok
5,0 157×
CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Hegyi kiadás, 2 db
Fogkefe - klasszikus, ultra soft, sörték száma 5460, nejlon sörték, műanyag, 2 kefe a csomagban, ajánlott 8 éves kortól - 2 295 Ft/kartáček
4 590 Ft
1 csomag
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2129
5,0 13×
PARODONTAX Gentle Clean Triopack ZK Extra Soft 3 db
Fogkefe - klasszikus, extra soft, műanyag, 3 kefe a csomagban - 1 196,67 Ft/kefe
3 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB522
4,9 62×
CURAPROX Travel Set Black is White
Szájápolási készlet - fekete színben, összecsukható fogkefét, mini Black is White 10 ml-es fogkrémet és 2 db fogközti kefét tartalmaz
6 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2116
5,0
NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, sárga
Fogkefe - klasszikus, soft, sörték száma 6580, műanyag, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban
1 590 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1923
BabyOno gyerek fogkefe dugóval 6 m+, rózsaszín - Gyerek fogkefe Típusok
5,0
BabyOno gyerek fogkefe dugóval 6 m+, rózsaszín
Gyerek fogkefe -, Soft
1 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2021a
5,0
Jack N' Jill szilikon ujjkefe DUO
Gyerek fogkefe -, 2 db
2 590 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14550
Pasta del Capitano Junior Spazzolino 6+ év - Fogkefe Típusok
5,0
Pasta del Capitano Junior Spazzolino 6+ év
Fogkefe - gyerek, műanyag, ergonomikus kialakítás, 1 kefe, kefetok a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2163
PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Family Hard - Fogkefe Típusok
4,7
PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Family Hard
Fogkefe - klasszikus, hard, műanyag, 1 kefe, kefetok a csomag része
490 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2161
PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Family Soft - Fogkefe Típusok
4,7
PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Family Soft
Fogkefe - klasszikus, soft, műanyag, 1 kefe, kefetok a csomag része
490 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2159
PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Complete Medium - Fogkefe Típusok
5,0
PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Complete Medium
Fogkefe - klasszikus, medium, műanyag, 1 kefe, kefetok a csomag része
590 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2157
5,0
COLGATE Ultra Soft Design Edition Smile Love Repeat 2db
Fogkefe - klasszikus, ultra soft, 2 kefe a csomagban - 795 Ft/kartáček
1 590 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB2040
5,0
NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, zöld
Fogkefe - klasszikus, soft, sörték száma 6580, műanyag, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1919
5,0
NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, kék
Fogkefe - klasszikus, soft, sörték száma 6580, műanyag, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban
1 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1921
5,0
NORDICS újrahasznosítható, bioplasztik, Soft 6580, lila
Fogkefe - klasszikus, soft, sörték száma 6580, műanyag, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban
1 490 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1920
TIERRA VERDE Soft mini - Fogkefe Típusok
5,0
TIERRA VERDE Soft mini
Fogkefe - gyerek, soft, nejlon sörték, bambusz, természetbarát, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
1 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1849
TIERRA VERDE Soft - Fogkefe Típusok
5,0
TIERRA VERDE Soft
Fogkefe - klasszikus, soft, nejlon sörték, bambusz, természetbarát, természetes kialakítás, 1 kefe a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
1 290 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1850

Fogkefék

Fogkefék

A Fogkefék kategóriában összesen 221 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fogkefék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fogkefék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fogkefék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fogkefék vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ