HAAN Tales of Lotus 450 ml

Termékkatalógus
HAAN Tales of Lotus 450 ml
Tusfürdő - uniszex hidratáló, bőrpuhító és nyugtató, hatóanyag: aloe vera, parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű, vegyszermentes, parabénmentes és környezetbarát kozmetikum, 450 ml-es - 12 353,33 Ft/1 l
Változat
5 560 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SG1544 Termékszám:  5060917125840 Gyártó honlapja:

HAAN Tales of Lotus 450 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor vedd meg a jól ismert HAAN remek tusfürdőjét. Finom illata megnyugtatja az elmét. Ez a nagyszerű Tusfürdő csakis minőségi és természetes összetevőket tartalmaz. Ráadásul teljesen parabénmentes. Ez a kiváló tusfürdő csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, amelyek nem tartalmaznak sem vegyszereket sem parabéneket. A flakonban csak a tiszta természet egy darabját és egy teljesen organikus terméket kapsz. Aloe Vera kivonata biztosan elvarázsol majd, és kellemesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. A tusfürdő aktív hatóanyagai a következők: aloe vera. Ennek a tusfürdőnek nagy előnye, hogy nem tartalmaz szulfátokat. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó, gondosan kiválasztott összetevők kivételes ápolást nyújtanak. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását, ráadásul az illata is gyönyörű.

HAAN Tales of Lotus 450 ml tusfürdő fontosabb jellemzői

  • HAAN tusfürdő segítségével a bőröd gyönyörűen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • a termék összetétele a következő: parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű
  • finom illat az elme megnyugtatására
  • aloe vera hatóanyagú
  • nem tartalmaz parabéneket és más vegyi anyagokat
  • űrtartalma: 450 ml

Összetétel

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, TEA-Lauril-szulfát, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamide DEA, Parfum (Fragrance), Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Inulin, Limonene, Disodium EDTA Szorbinsav, Linalool, Fructose, Potassium Sorbate.

Paraméterek

Összehasonlít

Űrtartalom

Űrtartalom
450 ml Kész!

Tömeg

Tömeg
529 g (0,53 kg) Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szulfátmentes, Természetes összetevőjű Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

További változatok HAAN Tales of Lotus 450 ml termékhez:

HAAN Morning Glory 450 ml

Tusfürdő - uniszex hidratáló, bőrpuhító és nyugtató, hatóanyag: aloe vera, parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű, vegyszermentes, parabénmentes és környezetbarát kozmetikum, 450 ml-es
Infó
5 560 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

HAAN Purifying Verbena 450 ml

Tusfürdő - uniszex hidratáló, bőrpuhító és nyugtató, hatóanyag: aloe vera, parabénmentes, szulfátmentes és természetes összetevőjű, vegyszermentes, parabénmentes és környezetbarát kozmetikum, 450 ml-es
Infó
5 560 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAAN Tales of Lotus 450 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAAN Tales of Lotus 450 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAAN Tales of Lotus 450 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ