Hajfestékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Válassz professzionális termékcsaládot
Sorozat szerint
GARNIER Olia
(22)
Gliss Color
(2)
IGORA Vario Blond
(1)
ĽOréal Paris CASTING
(29)
ĽOréal Paris Excellence
(37)
Árnyalat
Szőke
(175)
Barna
(162)
Fekete
(36)
Piros
(29)
Lila
(19)
Időtartam
Tartós
(391)
Lemosható
(58)
Féltartós
(82)
Demipermanens
(1)
Festési mód
Melír
(19)
Balayage
(20)
Ombre
(16)
Komplex festés
(405)
Színkiszívás és kivilágosítás
(37)
Tulajdonságok és összetétel
Ammónia mentes
(180)
Peroxid mentes
(70)
Természetes összetevők és olajok
(296)
BIO/Organikus
(39)
Vegán
(93)
Professzionális
(87)
Allergénmentes PPD és PTD
(8)
Festék állaga
Gél
(45)
Krémszínű
(299)
Hab
(1)
Por
(20)
Folyékony
(104)
Spray
(19)
Űrtartalom
40 ml
110000 ml
-
Specifikáció
Bio kozmetikum
(40)
Dekor kozmetikum
(51)
Professzionális kozmetikum
(123)
Természetes kozmetikum
(131)
Vegán kozmetikum
(87)
Haj típusa
Festett
(20)
Minden hajtípusra
(447)
Normál
(18)
Sérült
(3)
Száraz
(2)
Termék típusa
Spray
(9)
Emulzió
(1)
Krém
(2)
Szín
(247)
Maszk
(19)
Szűrés

A hajfestékek egyedülálló módon változtathatják meg megjelenésedet, fedhetik el a nem kívánt ősz hajszálaidat, vagy megújíthatják a hajszínedet. A megfelelő választás extravagáns istennővé vagy visszafogott hölggyé változtathat téged. Csak rajtad múlik, milyen árnyalatot és színtípust választasz. Kíváncsi vagy, hogyan kerülhetnéd el a kellemetlen allergiás reakciót, hogyan választhatod ki a megfelelő árnyalatot vagy a hajfesték összetételét? Olvass tovább, és mi szívesen segítünk neked a választásban.

Tovább

Hogyan választható ki a legjobb hajfesték? Mind az árnyalat, mind az összetétel fontos

A legjobb hajfestékek természetesen azok, amelyek megfelelnek az ízlésednek. A kiválasztásukkor érdemes megnézned az árnyalatot, az összetételt és azt, hogy tartósak vagy kimoshatók-e. Többek között az ősz haj elfedésére kifejlesztett különféle színeket is találsz, de vannak férfiaknak szánt hajfestékek és a festett haj ápolására kifejlesztett speciális termékek is, amelyek fényes, puha és egészséges hajat biztosítanak.

Tartós hajfesték a hosszan tartó színért

A tartós hajfesték (nem kimosható) a hosszan tartó hatás érdekében használatos. Ez 100%-ban fedő hatású és fokozatosan kell lenöveszteni. Ezért különösen ebben az esetben érdemes a megfelelő árnyalatot választanod, mert nem fogsz könnyen megszabadulni tőle. Ezenkívül, ha természetes sötét hajszíned van, akkor először világosítanod kell, amely szőkítővel vagy peroxiddal történik. Az álomszínedhez vezető út tehát kicsit bonyolultabb és nagyobb kihívást jelent a hajad számára.

  • Az élénkítő hajszínezők élénkebb színt és fényt kölcsönöznek a hajadnak. Számos változatban kaphatók a sötétfeketétől a gesztenyebarna színen át a bíborvörösig. A kevésbé hagyományos színek, mint a rózsaszín, a kék vagy a lila szintén nagyon népszerűek, különösen a fiatalabb lányok körében, de a hajfestés is népszerű.
  • A hajszőkítők és világosítók segítenek megváltoztatni a hajad színét. Különösen a sötét bőrű lányok értékelik ezeket a lehetőségeket. Jelentősen kivilágosítják a hajat, és így előkészítik azt a színváltoztatásra. Használatuknál vigyázni kell, hogy a hajad ne sérüljön nagymértékben.
  • A haj világosítására és a természetes pigment eltávolítására peroxid és színelőhívó használható.

i

Hogyan lehet megszabadulni az ősz hajszálaktól? Egy speciális hajfesték megoldja ezt a feladatot

Az ősz haj elfedésére szolgáló hajfesték más állagú, ezért sikeresen elfedi az eltérő, durvább textúrájú ősz hajat is. Hagyományos hajfesték használata esetén előfordul, hogy nem fogja be az ősz hajszálakat, vagy idő előtt lekopik a hajfesték, ezért jobb, ha kifejezetten az ősz hajszálak fedésére kifejlesztett hajfestékek között keresgélsz.

Hajfesték ammónia nélkül? Próbáld ki a félig tartós hajfestékek változatát

Az ammónia és hidrogén-peroxid nélküli hajszínezők és féltartós hajfestékek olyan hajfestéktípusok, amelyek behatolnak a hajszálak külső rétegébe. A tartós hajfestékkel ellentétben, amely tartósan megváltoztatja a haj természetes pigmentjét, a félig tartós hajfesték ideiglenes színhatást biztosít, amely több hajmosás során fokozatosan kimosódik, de hosszabb ideig tart, mint például a színezett samponok vagy hajspray-k esetében. Alkalmazása egyszerű és kényelmesen, az otthonodban is elvégezhető.

Kapható professzionális hajfesték is, amelyet sok szépségszalonban szívesen használnak. Ha azonban nem vagy biztos a hajfesték alkalmazásában, bízd szakemberekre, hogy az eredmény pontosan olyan legyen, amilyenre vágytál.

Kimosható hajfestékek

A kimosható hajfestékek rövid távú alternatívát jelentenek a tartós hajfestékek helyett. Ezért ha még nem vagy elég bátor ahhoz, hogy tartósan befestesd a hajad, és még keresed a megfelelő árnyalatot, a kimosható hajfestékek lehetővé teszik, hogy kipróbáld, mi illik hozzád a legjobban. Különleges alkalmakra tökéletes választásnak bizonyulnak. A kimosható hajfestékek nem tartalmaznak durva vegyi anyagokat, ami azt jelenti, hogy kíméletesek a hajhoz, és minden hajtípus esetében biztonságosan használhatók.

  • A hajszínélénkítő pakolások a haj teljes hosszára kerülnek fel, és mosás közben fokozatosan kimosódnak. A szín a felviteltől számítva általában 6-8 hétig tart.
  • A színező hajspray-k általában 1-3 hajmosást bírnak ki. Ideális a szín élénkítésére szalagavatókra, partikra, és gyermekek hajfestésére is használják.
  • A hajszínező kréták nagyszerű megoldást jelentenek az egyszeri hajfestés esetén.

hajfestékek Loreal
Hajfesték - lila

Férfiaknák való hajfestékek
Férfiaknák való hajfesték

Természetes hajfestékek
Természetes hajfesték

Hajfestékek palette
Szőke hajfesték

A hajmosás során a kimosható hajfestékek fokozatosan kimosódnak. Ezért a szárításhoz egy régebbi törülközőt használj, amelyen nem zavarnak a színfoltok. Egyes festéktípusok ugyanis tartósan foltot hagyhatnak a törölköződön. Ha hosszú hajad van, tartsd a törülközőt a válladon átvetve, amíg a hajad szárad, hogy elkerüld a ruháid nem kívánt elszíneződését.

A természetes hajfestékek nem csak allergiásoknak valók

A természetes hajfesték alkalmas allergiásoknak és az érzékeny bőrű vagy finom szálú hajjal rendelkező embereknek. Kíméletesen fest, nem irritálja a fejbőrt és nem károsítja a hajat. Ideális választás azok számára, akik a kémiai festékek kíméletes és környezetbarát alternatíváját keresik. Ezek a hajfestékek olyan természetes összetevőket használnak, mint a henna, az indigó, az amla vagy különböző gyógynövény kivonatok, amelyek nemcsak színt, hanem táplálást és fényt is adnak a hajnak. Általában nem tesztelik őket állatokon.

Természetes és vegán hajfestékek

Bár a természetes és vegán hajfestékek korlátozott színválasztékkal rendelkeznek és kimoshatók, nem károsítják a hajat és nem okoznak allergiás reakciókat. Tipikus példa erre a henna hajfesték, amely nem tartalmaz ammóniát vagy hidrogén-peroxidot. Általában arany, réz, vörös, barna és fekete árnyalatokban kapható. Könnyen alkalmazható otthon, és általában por vagy paszta formájában kapható.

Ammóniamentes hajfestékek

Az ammóniamentes hajfesték olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a rizsfehérje, fűzfa-származék, gyümölcssav vagy argánolaj. Krémes állagú, ápolja a hajat, természetes fényt és egészséget ad a hajadnak. A hennához hasonlóan alkalmas az allergiások számára, és általában sikeresen fedi az ősz hajat.

Peroxidmentes hajfestékek

A peroxidmentes hajfesték kíméletes, természetes formulával rendelkezik. Nem tartalmaz peroxidot vagy ammóniát. Általában vegánok számára is alkalmas, és nem tesztelik állatokon (márkától függően). Nagyszerű fedő tulajdonságokkal rendelkezik, és természetes fényt ad a hajadnak. Minden hajtípusra alkalmas.

i

Hajfesték használata a terhesség alatt? A természetes hajfesték biztonságos az anya és a baba számára is

A terhesség alatti hajfesték használata gyakran vitatott téma, mivel a leendő anyukák igyekeznek minimalizálni a születendő babát érintő kockázatokat. A szakértők óvatosságot javasolnak, különösen az első trimeszterben, amikor a magzat fejlődése a legérzékenyebb. Célszerű olyan hajfesték után nyúlnod, amely nem tartalmaz ammóniát és peroxidot, vagy a természetes hajfesték is remek alternatíva, mint például a henna, amely erősíti és védi is a hajat.

Barna vagy szőke hajfesték? Az árnyalatok széles választékából választhatsz

Álmaid hajszíne a barna, vagy inkább egy világosabb változatot szeretnél? A hajfestékek színárnyalatok szerint kategória érdekes lehet számodra. Akár az élénk szőke, akár a hollófekete, akár a lenyugvó nap árnyékában pompázó vörös hajfesték mellett döntesz, tartsd szem előtt, hogy - különösen, ha tartós megoldásról van szó - ez a szín egy ideig veled lesz. Ha tehát nem vagy biztos benne, használd inkább a kimosható hajfestékek opcióját, és nézd meg, melyik árnyalat illik hozzád a legjobban.

  • A szőke hajfestékek inkább a világosabb bőrtónusú nőknek állnak jól, akik feltűnőbb megjelenésre vágynak.
  • A vörös hajfestékek a legtöbb nőtípushoz illenek, attól függően, hogy milyen árnyalatú az adott vörös.
  • A mézszínű hajfestékek ideálisak az olíva, arany vagy barackszínű bőrtónusúaknak, mivel kiegészítik a bőr természetes meleg tónusait és ragyogó megjelenést kölcsönöznek.
Hajfesték spray a hajad rövid távú megújításáért
És így is kinézhet a hajad.

Kicsit extravagáns vagy, szereted a változatosságot és a szokatlan színeket? Akkor imádni fogod a lila, zöld, kék, sárga, narancssárga, ezüst vagy akár rózsaszín hajfestékek kínálatát. A hajfestékek balayage, ombre és melírozási technikákhoz felkelthetik a figyelmed.

Hajfesték férfiaknak - itt általában nem az extravagancia a lényeg

A férfi hajfestékek elsősorban az ősz hajszálak finom elfedésére szolgálnak. Elsősorban a pigment nélküli hajat fedik, és árnyalatai kevésbé hangsúlyosak és hidegebbek, hogy feltűnésmentesen beleolvadjanak a haj többi részébe. Azonban a férfiak, különösen a fiatalabbak között is vannak olyanok, akik szívesen kísérleteznek a melírozással vagy a színátmenetekkel. Ezért általában félig tartós és kimosható hajfestékek is találhatók a kínálatban.

A festett haj ápolása szerves része az álomkinézethez vezető útnak

A festett haj ápolása speciális termékek (samponok, maszkok és kondicionálók) használatát jelenti. Ezek segítenek mélyen táplálni a festett hajat, miközben meghosszabbítják a felvitt szín szépségét. A speciális samponokkal káprázatos ragyogást kölcsönözhetsz a hajadnak. Egészségesnek és frissnek tűnik majd több héttel a festés után is.

  • Az ezüst samponok szőkített, fehér és ősz hajra egyaránt alkalmasak. Felelevenítik a haj természetes színét és fényét. Megakadályozzák a sárgás árnyalat megjelenését és meghosszabbítják a szín élettartamát.
  • A samponok festett hajra kíméletes ápolást és táplálást biztosítanak a festett hajnak. Kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy meghosszabbítsák a szín élénkségét, beleértve a melírozott részeket is.

A minőségi hajfestékek alkalmazásához megfelelő kiegészítőkre lesz szükséged

A minőségi hajfesték megfelelő kiegészítőket igényel, hogy megkönnyítsék a felvitelüket és egyenletes eredményt biztosítsanak. Az alapvető összetevők maga a hajfesték és a hidrogén-peroxidot tartalmazó aktiváló emulzió. A festéket és az emulziót egy keverőtálban kell összekeverni, majd egy ecsettel vagy speciális applikátorral kell felvinni a hajra. Munka közben fontos, hogy a kezedet kesztyűvel, a ruhádat pedig védőkabáttal vagy törülközővel védd.

Akár a tartós, akár a kimosható hajfesték a kedvenced, az akciók és a leárazások kedvezőbb árat kínálnak. Alternatívaként megnézheted az olcsó hajfesték kategóriát is, ahol a legalacsonyabb áraktól kezdve rangsoroltuk ezeket a termékeket, hogy tényleg mindenki tudjon választani.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
545 termék
4,5
HENNAPLUS Természetes hajfesték VÖRÖSES LILÁSBARNA 4.67, 100 ml
Természetes hajfesték - tartós, krém állagú
4 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6300
REVOLUTION HAIRCARE Tones for Blondes Rose All Day 150 ml - Hajfesték Típusok
4,1 11×
REVOLUTION HAIRCARE Tones for Blondes Rose All Day 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 15, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, peroxid mentes és vegán, rendeltetés: árnyaló - 2 126,67 Ft/100 ml
3 190 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5301
4,8 31×
SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream 10-1 (C10) sarki ezüstszőke
Hajfesték - tartós, krémszínű, tulajdonságok és összetétel: természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 2 380 Ft/100 ml
1 190 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS12892
4,8 80×
ĽORÉAL PARIS Excellence 200 nagyon sötét barna
Hajfesték - tartós, krémszínű, tulajdonságok és összetétel: természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés
2 490 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS999
4,6 22×
ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 6 Mahagony Brown 75 ml
Hajtőszínező spray - lenövések azonnali elfedése, kitart a következő hajmosásig - 34 533,33 Ft/1 l
2 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS833
4,7 55×
SYOSS Oleo Intense 3-10 - Mélybarna (50 ml)
Hajfesték - tartós, krémszínű, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 4 380 Ft/100 ml
2 190 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS574
4,5 27×
NATURIGIN 5.2 Light Ash Brown 40 ml
Hajfesték - tartós, krémszínű, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, természetes összetevők és olajok és allergénmentes PPD és PTD, rendeltetés: komplex festés - 16 975 Ft/100 ml
6 790 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6930
SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Creme 9.5-21 Ragyogó ezüstszőke 50 ml - Hajfesték Típusok
4,5
SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Creme 9.5-21 Ragyogó ezüstszőke 50 ml
Hajfesték - tartós, folyékony, rendeltetés: komplex festés - 2 780 Ft/100 ml
1 390 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6567
HENNAPLUS Természetes por hajfesték MOGYORÓ 51, 100 g - Természetes hajfesték Típusok
5,0
HENNAPLUS Természetes por hajfesték MOGYORÓ 51, 100 g
Természetes hajfesték - tartós, por állagú
2 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6272
HENNAPLUS Természetes hajfesték TELT SZŐKE 7, 100 ml - Természetes hajfesték Típusok
5,0
HENNAPLUS Természetes hajfesték TELT SZŐKE 7, 100 ml
Természetes hajfesték - tartós, komplex festés, krém állagú
4 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6281
3,6
CULTIVATOR Natural 5 világosbarna (4 × 25 g)
Természetes hajfesték - lemosható, komplex festés, mosások száma: 1, folyékony állagú
4 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS12683
3,6
CULTIVATOR Natural 9 gesztenye (4 × 25 g)
Természetes hajfesték - lemosható, komplex festés, mosások száma: 1, folyékony állagú
4 690 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS12690
4,8 36×
BIOKAP Nutricolor Delicato Mahogany Light Brown Gentle Dye 5.50 140 ml
Természetes hajfesték - tartós, komplex festés, folyékony állagú
5 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS681
4,2 34×
MARIA NILA Colour Refresh Cacao Intense 4.10 (100 ml)
Természetes hajfesték - lemosható, színek élénkítése és árnyaló, mosások száma: 4, krém állagú
6 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL3902
4,7 55×
SYOSS Oleo Intense 2-10 Barnásfekete tartós hajfesték - 50 ml
Hajfesték - tartós, folyékony, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés
1 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS575
4,5
HENNAPLUS Természetes hajfesték REZES MAHAGÓNI 6.45, 100 ml
Természetes hajfesték - tartós, komplex festés, krém állagú
4 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6288
4,5 61×
SYOSS Color 3-3 Sötét violett (50 ml)
Hajfesték - tartós, krémszínű, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: komplex festés - 3 580 Ft/100 ml
1 790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4377
4,5 26×
GARNIER Color Naturals 4, 60+40+12ml - Természetes barna
Hajfesték - - 1 776,79 Ft/100 ml
1 990 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4232
4,8 20×
GARNIER Olia 3.16 Mélylila
Hajfesték - tartós, mosások száma: 1, tulajdonságok és összetétel: természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 488,51 Ft/100 ml
2 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7085
4,8 20×
GARNIER Olia 6.3 Világos aranybarna
Hajfesték - tartós, krémszínű, mosások száma: 1, tulajdonságok és összetétel: természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 488,51 Ft/100 ml
2 590 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7083
4,8 31×
SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream 7-0 (N6) Középszőke
Hajfesték - tartós, rendeltetés: komplex festés
1 290 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS12889
4,6 33×
Palette Deluxe 7-77 - Intenzív ragyogó réz, 50ml
Hajfesték - tartós, krémszínű, mosások száma: 2, rendeltetés: komplex festés - 4 980 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS483
4,9 78×
L'ORÉAL CASTING Créme Gloss 415 Tartós hajszínkrém, jeges gesztenye
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: színek élénkítése - 1 438,89 Ft/100 ml
2 590 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS111
5 190 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7617

Hajfestékek

Hajfestékek

A Hajfestékek kategóriában összesen 545 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajfestékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajfestékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajfestékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajfestékek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ