Mellszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Kézi
(21)
Csere alkatrészek
(7)
Elektronikus
(46)
Szívási rendszer
1 fázisos
(7)
2 fázisos
(41)
3 fázisos
(15)
Űrtartalom
0 ml
300 ml
-
Tulajdonságok és funkciók
BPA-mentes
(44)
Állítható szívási intenzitás
(42)
Csendes működés
(32)
Masszázsbetét
(25)
Kijelzős
(24)
Tápellátás módja
Akkumulátor
(5)
Táp nélkül
(13)
Elektromos hálózat
(17)
Elemes
(6)
USB kábelen keresztül
(29)
Szűrés

A mellszívó az egyik legpraktikusabb eszköz az újdonsült anyukák számára. Segíthet a szoptatás beindításában, tehermentesítheti a melleket a szoptatás előtt, vagy kiürítheti azokat a szoptatás után. A lefejt tejnek köszönhetően egy másik családtag is etetheti a babát, vagy akár le is fagyaszthatod a tejet, hogy később felhasználhasd. Melyik mellszívó a megfelelő a számodra? Olvass tovább, és az alábbi írásból kiderül.

Tovább

Milyen előnyökkel rendelkezik egy mellszívó?

A mellszívó tökéletes megoldás azoknak az anyukáknak, akiknek gondot okoz a szoptatás, de szeretnék elkezdeni, vagy azoknak, akiknek nagyon sok tejük van, és könnyíteni szeretnének a melleiken. Milyen egyéb előnyöket kínálnak a mellszívók?

  • Lehetővé teszik, hogy későbbre tejet tudj fejni.
  • Ellazítják a melleket a szoptatás előtt.
  • Segítenek beindítani a szoptatást.
  • Lehetővé teszik a mellek kiürítését.
  • Segítenek a szoptatási problémáknál.
  • Jó szolgálatot tesznek az utazás során is.

szoptatós teák minden egyes mellszívó használat előtt ajánlottak. Az étrendkiegészítők biztosítják a szükséges vitaminokat és tápanyagokat.

A mellszívó kétféleképpen működhet

A mellszívók két típusra oszthatóak - kézi és elektromos változatra. A különbség nemcsak az árban, hanem a használatban is megtalálható. Hogyan válaszd ki a megfelelő mellszívó készüléket?

A kézi mellszívó alkalmi használatra készült

A kézi mellszívók ideálisak a problémamentes szoptatással rendelkező anyák számára. Kézi működtetésük miatt alkalmi használatra, pl. tejkészlet feltöltésre alkalmasak. Az anyák a mellek kiürítésére is használhatják a szoptatások közötti hosszabb szünetekben. A kézi mellszívó azonban nem olyan kényelmes és nem annyira hatékony.

  • Tejtermelési problémákkal nem rendelkező anyák számára alkalmas.
  • A mellek tehermentesítésére vagy kiürítésére szolgál.
  • Olcsóbb.
  • Kevésbé kényelmes a használata.

Az elektromos mellszívó egy kényelmesebb megoldás

Az elektromos mellszívók nagyobb kényelmet biztosítanak a tej lefejésekor. Olyan anyák számára készültek, akiknek nagyobb az anyatejtermelésük, és naponta többször is könnyíteniük kell a megduzzadt melleken. Ráadásul a mellszívó nagyon gyors és hatékony, az intenzitása pedig állítható.

  • Alkalmas magasabb laktációjú anyák számára.
  • Nagyon kényelmes és hatékony.
  • Naponta többször is használható a mell tehermentesítésére.
  • Drágább.

i

Milyen tápegységekkel rendelkezik egy elektromos mellszívó?

Az elektromos mellszívó akkumulátorral működik, tápellátása akkumulátorról USB kábelen keresztül vagy konnektorról történik. Az elektromos mellszívó kényelmes az utazás során, amikor is az USB kábelen keresztül történő áramellátás feltölti a pumpát, amely így akár egy órán keresztül is képes áram nélkül dolgozni. Néha a mellszívó többféle töltési mód kombinációját kínálja, mind az akkumulátoros, mind a hálózati tápellátás lehetőségét biztosítva.

Diszkrét szeretnél maradni? Akkor a melltartós mellszívó tökéletes megoldás lesz a számodra!

A melltartós mellszívó ideális választás azoknak az anyukáknak, akik teljesen diszkréten szeretnék használni a mellszívót, vagy akik egyszerre több dolgot is szeretnének csinálni a mellszívó használata közben. Csak rejtsd el a melltartóban a mellszívót, és máris mindenféle korlátozás nélkül végezhetsz más feladatokat. A tejszívás ezzel az eszközzel nagyon hatékony, az intenzitás és sebesség beállításának lehetősége pedig komfortosabbá teszi a használatát. A melltartós mellszívó minden olyan modern anyukának tökéletes megoldás, aki egy percet sem akar elvesztegetni az idejéből.

kézi mellszívó
Kézi mellszívó

elektromos mellszívó
Elektromos mellszívó

melltartós mellszívó
Melltartós mellszívó

A mellszívók különféle fokozatai

A szívórendszer fontos a mellszívó kiválasztásánál. A mellszívó háromféleképpen pumpálhat, mégpedig lehet egyfokozatú, kétfokozatú vagy háromfokozatú. Mindegyik rendszer más-más célra alkalmas, ezért aszerint válassz, hogy csak a tej tárolására van-e szükséged, vagy szeretnéd, hogy a mellszívó a tejtermelésben is segítsen.

  • Az egyfokozatú mellszívó a normál szoptatást gyakorló anyák számára készült. A vákuumszabályozásnak köszönhetően a szívás az anya kényelme szerint állítható. Az egyfokozatú mellszívó egyszerű és olcsóbb, de gyakran kevésbé hatékony.
  • A kétfokozatú mellszívó olyan anyák számára készült, akik nem tudnak szoptatni, vagy akiknek nehézséget okoz a szoptatás beindítása. Ez a rendszer utánozza legjobban a baba szopási ritmusát - az első fázis serkenti a tej áramlását, a második biztosítja annak hatékony szívását.
  • A háromfokozatú mellszívó javítja a szoptatást, valamit a szopás mellett stimulálja és masszírozza a mellet. Alkalmas az olyan anyukák számára, akiknek problémájuk van a tejtermeléssel. Ez a legmodernebb mellszívó elősegíti a tejtermelést és növeli a szoptató anyák kényelmét.

A mellszívó és a tejtartály térfogata

A mellszívó tartályának térfogata 120 ml-től egészen 300 ml-ig terjedhet. Néhány mellszívóhoz tartalék tartály is tartozik, amely többszörösére növelheti a térfogatot. Ez attól is függ, hogy hány tartály van a csomagban. A tartály térfogatát is aszerint kell megválasztani, hogy mennyi tejet kell naponta lefejned.

A tejtartályok külön is megvásárolhatók. Az etetéshez szükséges kellékek rovatban is találhatsz különféle tartályokat, cumisüvegeket, termoszokat vagy más kiegészítőket.

Milyen további tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezhet egy mellszívó?

A mellszívó számos funkcióval rendelkezik, amelyek tulajdonságai többek között attól is függnek, hogy kézi vagy elektromos mellszívóról beszélünk. Ezek a funkciók sokkal kényelmesebbé és gyorsabbá tehetik a tej leszívását. Élvezd a maximális kényelmet, amit egy mellszívó nyújthat az extra funkcióknak köszönhetően.

  • A BPA mentes mellszívó kiváló minőségű szilikonból készült.
  • A szívás intenzitásának beállítását az elektromos szívókupakok teszik lehetővé. Az intenzitást a saját preferenciáidnak megfelelően választhatod ki.
  • A masszázsbetét kényelmesebbé és kevésbé fájdalmassá teszi a tej leszívását.
  • A speciális rögzítés tökéletesen illeszkedik a mellhez és megakadályozza a tej visszaáramlását.
  • A kijelzővel ellátott mellszívó lehetővé teszi az akkumulátor állapotának nyomon követését vagy az automatikus kikapcsolás beállítását.
  • A stimulációs üzemmód segíti a tej áramlását, alkalmas a laktációs problémákkal küzdő anyukák számára.

i

Szeretnéd megfogadni a tapasztalt anyukák tanácsát, és a legjobbat választani? Nézd meg, mit mondanak a gyakorlott anyák a különféle termékekről. Az alábbi termékeket vélemények szerint rangsoroltuk.

A mellszívó tisztán tartása egyszerű

A legtöbb esetben a mellszívó több részből áll, amelyeket használat után nagyon könnyű szétszerelni és megtisztítani. Minden egyes rész gond nélkül mosható és tisztítható. A mosáshoz ne használj kémiai tisztítószereket, amelyek a mell irritálását okozhatják.

Érdekel egy olcsóbb mellszívó? Az Outlet kategória remek termékeket kínál töredék áron, ráadásul garanciával. Választhatsz, hogy bontott, használt vagy újszerű mellszívót szeretnél.

Néhány tipp a mellszívó helyes használatához

Azért, hogy a mellszívás hatékony és kényelmes legyen, a mellszívót helyesen kell használni.

  1. Pumpálás előtt alaposan moss kezet, sterilizáld a mellszívót és a tejjel érintkező részeket.
  2. Keress egy nyugodt, kényelmes helyet, és igyál sok vizet vagy meleg italt a megfelelő tejfolyás érdekében.
  3. Ezután helyezd a mellbimbót a mellszívó közepére. Tartsd a gyors ritmust az első néhány percben, vagy válassz nagyobb intenzitást az elektromos változat használata során, amely a gyors ütemű szopást utánozza.
  4. Mihelyt a tej folyik, válts magasabb intenzitásra, vagy válassz lassabb szívási ritmust, amely a baba mélyebb szívását utánozza.
  5. A pumpálás után lassan vedd le a mellszívót, tisztítsd meg a tartozékot, a tejet tárold sterilizált palackokban, és tedd a hűtőbe vagy a fagyasztóba.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
76 termék
Tesla Smart Breast Pump BP100
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét, időzítő az automata kikapcsoláshoz és csendes működés
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYls1299
Zopa ComfyPro
Mellszívó - elektronikus, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, kijelzős és visszaáramlás gátló
34 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY8553
CHICCO Natural Feeling szeleppel és reduktorral
Mellszívó - kézi, 200 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY21689
ZOPA Basic kiterjesztés
Szívó tartozék - a kézi mellszívó tartozék
17 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY13974

Mellszívók

Mellszívók

A Mellszívók kategóriában összesen 76 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mellszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mellszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mellszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mellszívók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ