Nedves törlőkendők, popsitörlők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sorozat szerint
Pampers Sensitive
(5)
Pampers Fresh clean
(7)
Pampers Aqua Pure
(4)
PAMPERS Coconut Pure
(1)
Pampers Harmonie
(3)
PAMPERS New Baby
(3)
Specifikus jellemzők
Alkoholmentes
(99)
Semleges pH-jú
(47)
Természetes olajokkal
(9)
Vegán
(14)
Öko/bio
(33)
Hipoallergén
(26)
Növényi kivonatokkal
(60)
Bőrtípus
Atópiás
(6)
Normál
(64)
Érzékeny (sensitive)
(99)
Száraz
(21)
Baba
(32)
Gyerek
(65)
Darabszám
1 db
1200 db
-
Illat
Illatosított
(44)
Illatmentes
(92)
XXL balení
Igen
(33)
Nem
(107)
Szűrés

A nedves törlőkendő nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, még a babafelszerelésből sem. Használd a mindennapi tisztálkodáshoz, a ház takarításához, a baba bőrének ápolásához vagy a szabadban való felfrissüléshez. Tudod, mit nem tartalmazhatnak a nedves törlőkendők, ha érzékeny a bőröd? XXL csomagolást keresel? Olvass tovább, és elmondjuk, melyek a legjobb nedves törlőkendő, és mire kell figyelned a választásnál.

Tovább

Egyetlen háztartásból sem hiányozhat a nedves törlőkendő

A popsitörlő minden háztartás számára nagyszerű eszköz. Sokféle célra használható - használhatod a mindennapos tisztálkodáshoz, otthonod tökéletes tisztítására, vagy az érzékeny bababőr ápolására, csak rajtad múlik, melyik típust választod. A nedves törlőkendő igazi életmentő a különböző helyzetekben, amikor nincs kéznél víz, tisztálkodási szer vagy takarítószer. A választás során koncentrálj a különleges tulajdonságokra, valamint az összetevőkre.

Popsitörlő olyan tulajdonságokkal, amelyeket értékelni fogsz

Különböző felhasználási célokra és többféle formában is kapható popsitörlő, például: alkoholmentes, vegán, pH-semleges, illóolajokkal vagy gyógynövénykivonatokkal. Valamint hipoallergén, vagy bio- és ökotanúsítvánnyal, amelyek egyszerre bőr- és környezetbarát.

  • A nedves popsitörlő akcióban minden gazdaságosan gondolkodó vásárlónak tetszeni fog.
  • Az illatanyag nélküli nedves popsitörlő alkalmas az allergiások és az érzékeny bőrűek számára.
  • A környezetbarát és BIO popsitörlő nem szennyezi Földünket, és biológiailag könnyen lebomlik.
  • A nedves toalettpapír alaposabb higiéniát és friss érzést biztosít.

Sensitive nedves törlőkendő
Sensitive nedves törlőkendő

Nedves törlőkendő Linteo
Nedves törlőkendő tölgyfakéreggel

Nedves törlőkendő Dada everyday
Nedves törlőkendő mindennapi használatra

Tudtad, hogy a tölgyfakéreg popsitörlő kihasználja a növény gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságait? Ha irritált a bőröd vagy kisebb sérülésekkel küzdesz, és szükséged van a bőröd megnyugtatására vagy védelmére, csak ajánlani tudjuk ezt a törlőkendőt.

Különböző bőrtípusokra alkalmas baba popsitörlő

Hogyan választható ki a bőrtípusodnak megfelelő baba popsitörlő? Atópiások és érzékenyek számára érdemes a hipoallergén és gyengéd, illatanyag nélküli popsitörlők között keresgélned. Száraz bőr esetén érdemes a hipoallergén és gyengéd popsitörlők között válogatnod, amelyek nem tartalmaznak parfümöt. Csecsemők és gyermekek számára mindig vegyszermentes nedves positörlő az ajánlott.

Melyek a legjobb popsitörlő az újszülöttek számára?

Kíváncsi vagy, melyek a legjobb popsitörlők újszülöttek számára? A válasz egyszerű: azok, amelyek pH-semlegesek, illatmentesek és hipoallergének. A vegyszermentes nedves törlőkendő nem irritálja a baba érzékeny bőrét, ugyanakkor védi a baba bőrét az irritációtól, gyengéd és garantálja az abszolút tisztaságot. Egy sajátos és nagyon népszerű változat a "99%-os vízzel készült "nedves törlőkendő" vagy "pur" elnevezésű termékek.

Nedves törlőkendő HIPP 99%-os víztartalommal
Nedves törlőkendő PUR

Nedves törlőkendő HUGGIES 99%-os víztartalommal
Nedves törlőkendő 99%-os víztartalommal

Biológiailag lebomló nedves törlőkendő 99%-os víztartalommal
Biológiailag lebomló nedves törlőkendő 99%-os víztartalommal

i

Mit nem tartalmazhat a nedves törlőkendő?

A "Mit nem tartalmazhat a nedves törlőkendő?" kérdésre azt válaszoljuk, hogy nem szeretnéd, ha ftalátok, alkohol, parabének és szintetikus illatanyagok lennének a nedves törlőkendő összetételében. Hasonlóképpen kerüld azokat, amelyek színezéket és egyéb vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak és kiszáríthatják a bőrödet.

Környezetbarát nedves törlőkendő - kíméletes választás a baba és a természet számára egyaránt

Az érzékeny bőrű baba gondozásakor a gyengéd BIO nedves törlőkendő segít, amely nem irritálja a bőrét. Ezek a termékek illatanyagmentesek, hipoallergének és természetes olajokat tartalmaznak. Különös gondot fordíts az atópiás ekcémás vagy nagyon száraz bőrben szenvedő gyermekekre. A nedves törlőkendő segítségével nem csak a babáról, hanem a környezetedről is felelősségteljesen gondoskodhatsz.

Mennyi ideig tart ki a popsitörlő?

A popsitörlő tartóssága és használhatósága attól függ, hogy megfelelően tárolod-e azt. Ha mindig gondosan lezárod a csomagolást, és a törlőkendő nem szárad ki, akkor a felbontástól számítva több hónapig is elállhat. Természetesen az eltarthatósága a nedves törlőkendő konkrét márkájától és összetételétől függően is változik. Mindig ellenőrizd a lejárati dátumot, és győződj meg róla, hogy valóban jól lezártad a nedves törlőkendőt.

Hová dobható ki a popsitörlő?

A popsitörlő nem összetéveszthető a hagyományos WC-papírral. A popsitörlő nem való a vécébe, ezért vigyázz! És legtöbbször a nedves toalettpapír sem oda való. Kivételt képeznek azok a termékek, amelyek csomagolásán kifejezetten vagy grafikusan szerepel, hogy tartalmuk biológiailag lebomló, és ezért lehúzható a WC-n. Tehát hová dobható a nedves törlőkendő, ha nem a WC-be? Dobd a vegyes hulladékba.

i

Mennyi idő alatt bomlik le a nedves törlőkendő?

A hagyományos popsitörlő lebomlása körülbelül 2 évig tarthat. Ha a termék műanyag összetevőket tartalmaz, akkor akár 15 évig is eltarthat. Ennyi idő alatt a baba felnő és saját igazolványt kap. Az öko komposztálható és biológiailag lebomló nedves törlőkendő néhány hét vagy hónap alatt lebomlik.

Hogyan cserélhető le a nedves törlőkendő?

Ha célod az egyszer használatos termékek csökkentése, és az otthonodban is szeretnéd a nedves törlőkendőket valami környezetbarátabbra cserélni, akkor a csecsemők számára kiváló alternatíva lehet ezek helyett például a viszkózból készült nem szőtt textília, azaz a Perlan.

Perlan nem szőtt szövet
Perlan nem szőtt szövet

Perlan tekercs 100% viszkóz
Perlan tekercs 100% viszkóz

Perlan szövet, tekercsben
Perlan szövet, tekercsben

Hogyan kell használható a Perlan egy csecsemőnél?

Nem tudod, hogyan kell használni a Perlan-t a baba bőrének ápolása során? Egyáltalán nem bonyolult. A Perlan 100% viszkózból áll, és tanúsítvánnyal rendelkezik a bőrrel és élelmiszerekkel való érintkezéshez. A Perlan-t használhatod elválasztó pelenkaként, törlőkendőnek, csipesznek, betétnek vagy törölközőnek. Nagyon nedvszívó, puha és gyengéd a bőrhöz, mégis elég erős ahhoz, hogy ne szakadjon el. Előnye, hogy 60 °C-on mosható és újra felhasználható. Ha kis darabokat vágtál, tedd őket egy szennyes zacskóba. A Perlan-t vízzel együtt használhatod szórófejes flakonban vagy környezetbarát mosóolajokkal együtt.

Ha nem szeretnéd, hogy a popsitörlő kiszáradjon, vegyél egy nedves törlőkendő dobozt. Az ilyen termék csomagolásán praktikus, újrazárható fedél van. Egyes baba popsitörlők esetében ez a fedél be van építve a termék kialakításába.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
145 termék
CHICCO Physioclean nedves törlőkendő orrtisztításhoz 16 db
Popsitörlő - 16 db, alkalmas bőrtípusra, alkoholmentes, illatmentes - 74,38 Ft/db
1 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY21607
 

Nedves törlőkendők, popsitörlők

Nedves törlőkendők, popsitörlők

A Nedves törlőkendők, popsitörlők kategóriában összesen 145 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nedves törlőkendők, popsitörlők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nedves törlőkendők, popsitörlők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nedves törlőkendők, popsitörlők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nedves törlőkendők, popsitörlők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ