Olcsó orthex szelektív szemetesek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(1)
Fekete
(1)
Szürke
(2)
Szűrés
Az oldalon az alábbi orthex szelektív szemetesek kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó orthex szelektív szemetesek kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó orthex szelektív szemetesek kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Orthex fehér fedővel 46 l + 2 Collect kosár szennyesre, hulladékra 13 l, amelynek bruttó ára 33 790 Ft. Az olcsó orthex szelektív szemetesek oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
2 termék
Orthex fehér fedővel 46 l + 2 Collect kosár szennyesre, hulladékra 13 l - Szemetes Típusok
Orthex fehér fedővel 46 l + 2 Collect kosár szennyesre, hulladékra 13 l
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 46 l, szabadon álló, anyaga műanyag, bézs, fehér és szürke kivitel, manuális nyitás, 3 tartály, méretek 44 x 23 × 74 cm (H×Sz×Mé)
33 790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Termékkód: ORTodk86
Orthex fekete fedővel 46 l + 2 Collect kosár szennyesre, hulladékra 13 l - Szemetes Típusok
Orthex fekete fedővel 46 l + 2 Collect kosár szennyesre, hulladékra 13 l
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 46 l, szabadon álló, anyaga műanyag, bézs, fekete és szürke kivitel, manuális nyitás, 3 tartály, méretek 44 x 23 × 74 cm (H×Sz×Mé)
33 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Termékkód: ORTodk79
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szelektív szemetesek Orthex Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szelektív szemetesek Orthex
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ