SANYTOL fertőtlenítő folttisztító fehérítő, 2x 450 gramm

Termékkatalógus
SANYTOL fertőtlenítő folttisztító fehérítő, 2x 450 gramm
Folttisztító - fehér ruhákhoz - 2 145 Ft/db
Kód:  ODS051s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SANYTOL fertőtlenítő folttisztító fehérítő, 2x 450 gramm Megszűnt

SANYTOL fertőtlenítő folttisztító fehérítő, 2x 450 gramm

Szereted, ha a fehér ruháid ragyognak a tisztaságtól és a frissességtől? Akkor vedd meg a Sanytol fertőtlenítő folttisztító fehérítőt, amelyet kifejezetten fehér ruhaneműkhöz fejlesztettek ki. Megbirkózhat olyan baktériumokkal és gombákkal, amelyek kellemetlen szagot okoznak, irritálják a bőrt és akár betegségeket is okozhatnak. A Sanytol fertőtlenítő fehérítő folttisztítót fehérítő összetevőkkel dúsították, amelyek helyreállítják a fehér ruha elhalványult fényét. Ezenkívül a termék finom illatú és már 20 °C-on hatékony. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas. Ez az előnyös kiszerelés 2 darab folttisztítót tartalmaz.

 

A Sanytol Fertőtlenítő folttisztító fehérítő főbb jellemzői

  • A baktériumok és gombák 99,9%-át eltávolítja a ruhaneműből
  • A fertőtlenítő folteltávolító fehéríti és megújítja a fehér ruhákat
  • A Sanytol fertőtlenítő folttisztító fehérítő kellemes illatú
  • Alkalmas gépi és kézi mosáshoz is
  • Nem tartalmaz klórt
  • Már 20 °C-on hatékonyan eltávolítja a foltokat

Összetétel:
Biocid hatóanyag (TP2/AP) 0,13 g/l perecetsav, amelyet tetraacetil-etilén-diaminból (TAED) és nátrium-perkarbonátból állítanak elő. 15-30% oxigén alapú fehérítőszer, enzimek, illatanyagok (HEXYL CINNAMAL).

Figyelmeztetés:
Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szükséged, vidd magaddal a csomagolást vagy a termék címkéjét. Gyermekektől távol tartandó. Kerüld a szembe vagy bőrre jutást. HA ALKALMAZHATÓ: Ha nem érzed jól magad, hívd a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONTOT/fordulj orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítsd ki vízzel néhány percig. Ha van és könnyen eltávolíthatók, távolítsd el a kontaktlencséket. Folytasd az öblítést. Amennyiben a termék nem fogy el teljesen, a dobozt és annak tartalmát különleges vagy veszélyes hulladék gyűjtésére kijelölt helyre kell vinni. Ne nyeld le.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SANYTOL fertőtlenítő folttisztító fehérítő, 2x 450 gramm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANYTOL Dezinfekční odstraňovač skvrn bělící 2× 450 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SANYTOL Dezinfekčný odstraňovač škvŕn bieliaci 2× 450 g.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ