Sétáló Bag Táska - édesgyökér

Termékkatalógus
Sétáló Bag Táska - édesgyökér
Babakocsi táska 46.5x27.5x20.59 cm méretek (sz x ma xm)
Kód:  QBM070b Termékszám:  614002002155

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sétáló Bag Táska - édesgyökér Megszűnt

Sétáló Bag Táska - édesgyökér

Stílusos táska babakocsi Táska elbűvöl nemcsak karcsú design, hanem a gyakorlatiasság. Van egy csomó külső és belső zsebek, amely elfér, amire szükség van a kirándulások a baba, és lehetővé teszi, hogy a dolgokat a gyakorlatban és szépen rendezett. A fő zseb mágneses kapocs, amely könnyedén elérheti a zsákban. Továbbá a zsák egy nagy zseb a palack, zárható zseb pénztárca és telefon, MP3 lejátszó zseb nyílása könnyű Hoz fejhallgató és egy nagy hátsó zseb.

A táska vízálló anyagból, amely mentes a ftalátok és PVC. A széles vállpánt levehető. Ön minden bizonnyal értékelni fogják, hogy a rendszer a kapcsolódó a babakocsi úgy van kialakítva, hogy sikerült, hogy rögzítse a táska könnyen és gyorsan. Része a táska egy változó pad. Ez a táska tökéletes a hosszú sétákat a babakocsi és nagyon teszik szállító minden szükséges dolgot.

Műszaki adatok:

méretek:
46 x 27 x 20 cm-es

A csomag tartalma:
babakocsi táska
változó pad

Színek:
szürke
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taška na kočárek Satchel - Licorice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Taška na kočík Satchel - Licorice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Satchel - Licorice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Satchel - Licorice.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ