Morphy Richards Supervac Deluxe

Termékkatalógus
Morphy Richards Supervac Deluxe
5 2 értékelés
Álló porszívó - 110 W teljesítmény, lítium-ion akkumulátor (32,4 V), üzemidő: 60/25/20 perc, töltési idő: 40 perc, portartály: 0,5 l
Kód:  MORRI221 Termékszám:   MR-734050

Morphy Richards Supervac Deluxe

Az abszolút szabad mozgás

A vezeték nélküli Morphy Richards Supervac Deluxe teljesítménye felveszi a versenyt a hagyományos kábeles porszívókéval. Kiváló eredményt garantál minden típusú felületen, és a 3 teljesítmény beállítás - köztük a turbó üzemmód - biztosít arról, hogy a legmakacsabb szennyeződést is tökéletesen eltávolítja. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően nem kell többé aggódnod a bosszantó kábelek miatt, és teljes mértékű mozgásszabadságot élvezhetsz.


A Morphy Richards Supervac Deluxe porszívó legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli működés Li-ion akkumulátorral
  • Működési idő: 60/25/20 perc
  • Töltési idő: 4 óra
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • Kivehető kézi porszívó
  • Összecsukható fogantyú
  • Portartály térfogata: 0,5 l
  • Motorteljesítmény: 110 W
  • 3 teljesítményszint + Turbó üzemmód

Praktikus kézi porszívó

A Supervac Deluxe könnyen átalakítható nagy teljesítményű kézi porszívóvá, amellyel kényelmesen eltávolítható a piszok a bútorokról, konyhapultról, billentyűzetről és kitakaríthatjuk vele az autót. A behajtható nyélnek köszönhetően könnyen hozzáférhetünk a bútorok alatti területhez és egyszerűen feltakaríthatunk a nehezen elérhető helyeken is. A 0,5 l-es műanyag portartály könnyen eltávolítható a porszívóból, és közvetlenül a szemetesbe üríthető.


Újratölthető akkumulátor

A porszívó tápegysége egy gyorstöltő technológiájú lítium-ion akkumulátor, amely mindössze 4 órán belül feltöltődik. Teljesen feltöltött állapotban a porszívó 60 percig működik. A készülék része egy praktikus fali tartó, amely töltőállomásként is szolgál. Ennek köszönhetően mindig készen áll a porszívó a napi takarításra.


Gazdag tartozék-kínálat

A csomag számos tartozékot tartalmaz: résszívó-, kefe- és kárpitfejet. A tartozékokat a normál fejhez is csatlakoztathatjuk, de a kézi porszívóra téve könnyedén felporszívózhatjuk a lépcsőt, kárpitozott felületeket, függönyöket és a különböző nehezen megközelíthető helyeket.


Paraméterek

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Porszívó típus
Álló, 2 az 1-ben Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Álló, 2 az 1-ben Kész!
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morphy Richards Supervac Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Supervac Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morphy Richards Supervac Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Supervac Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Supervac Deluxe.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ