MSI X299M-A PRO

Termékkatalógus
MSI X299M-A PRO
Alaplap Intel X299, 3x PCIe x16, DDR4 4400+ (OC), 8x SATA III, 2x M.2, 2x USB 3.1 Gen 2, 8x USB 3.1 Gen 1, 6x USB 2.0, GLAN, M-ATX
Kód:  AA393a Termékszám:  X299M-A PRO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299M-A PRO

Készüljetek ki a legjobb számítógépes alkatrészek gyártóinak egyik legnépszerűbb játéktábláján. A testreszabás korlátlan lehetőségei és az exkluzív játékelemek teszik ezt a fórumot világos választásnak még az igényes játékosok számára is . Az új Intel Core X sorozatú i7-7740X és i5-7640X típusokra tervezték, modern komponensekkel és kiváló hűtéssel, beleértve a vízhűtést is.

Az MSI X299M-A alaplapja az Intel X299-hez

  • Nagy mATX játéktábla LGA 2066 foglalattal
  • A fejlett Intel Core i7-7740X és i5-7640X processzorokhoz
  • Kétirányú NVIDIA SLI és AMD Crossfire támogatása
  • Megbízható és rendkívül hatékony hűtés
  • VR és 3D technológiák támogatása
  • Támogatja a DDR4 kétcsatornás memóriákat
  • Audio Audio Boost
  • Pár M.2 nyílás
  • Kettős BIOS

MSI X299M-A Az Intel X299 megérti a legújabb hardvert

Ez az alaplap mATX formátumú, de kompakt méretének ellenére bőséges helyet biztosít az erős komponensek számára. Fel van szerelve az LGA 2066 Intel Core X Series i7-7740X és i5-7640X processzorokkal , négy 4 400 MHz-es DDR4 bővítőhelyen és 64 GB kapacitással. Gyors adat tárolására csak a legjobb és leggyorsabb - USB 3.1, két Ultra M2 foglalat SSD-khez és 8 SATA III csatlakozóhoz.Az a hang, amelyet az alaplap képes reprodukálni kiváló minőségű komponenseinek köszönhetően, a játéApproxa visz. Hang MSI Audio Boostbiztosítja a legmagasabb minőségű hangminőséget. Ahogy játszol, élvezheti a tökéletes hangélményt és a teljes effektust.

Optimális MSI X299M-A alaplap hűtése az Intel X299-hez

MSI X299M-A alaplap Az Intel X299-et kifejezetten a játék teljesítményének megteremtésére tervezték, és ez a válasz a hűtőrendszerre, amely elengedhetetlen a nagy teljesítményhez. Ezért több kimenettel rendelkezik a segéd ventilátorok számára. Emellett szabályozhatja teljesítményüket és a tüskefejjelek automatikusan érzékelik, hogy a ventilátorok PWM vagy DC üzemmódban futnak-e. MSI X299M-A alaplap Az Intel X299 készen áll a legnépszerűbb AiO és egyedi vízhűtőrendszerek támogatására is a piacon. A világosan meghatározott terület magas szintű telepítési biztonságot nyújt, és a dedikált tűcsúcsfej a vízszivattyú számára legfeljebb 2 amp.

Merüljön el az Intel X299-es MSI X299M-A készülékével a VR világába

Az MSI együttműködése a vezető VR márkákkal, teljes körű hardvereket kap a virtuális birodalomba való belépéshez, mintha valós lenne. Támogatja az összes modern VR fejhallgatót és a One click to VR funkciót egyetlen kattintással az összes szükséges komponensből. A TriDef VR technológia lehetővé teszi a kedvenc játékainak lejátszását a tökéletes 3D-s dimenzióban, így még különleges GenMe technológiát is előállíthat. Emellett az alaplap megvásárlásához ingyenes három hónapos licencet kap az MSI-től, hogy teljes mértéApproxen kihasználhassa a VR technológiáját.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X299M-A PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X299M-A PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X299M-A PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X299M-A PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X299M-A PRO.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ