Olcsó dangbei projektor tartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilitás
Elhelyezés
Mennyezeti
(1)
Földre
(1)
Kivitel
Összeszerelt
(1)
Hordozható
(1)
Szűrés
Az oldalon az alábbi dangbei projektor tartók kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó dangbei projektor tartók kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó dangbei projektor tartók kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Dangbei állítható mennyezeti tartó, fekete, amelynek bruttó ára 31 890 Ft. Az olcsó dangbei projektor tartók oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
2 termék
Dangbei állítható mennyezeti tartó, fekete
Mennyezeti tartó - Az univerzális kompatibilitásnak és az egyszerű telepítésnek köszönhetően a Dangbei mennyezeti tartó optimális megoldást kínál a projektor elegáns elhelyezéséhez.
31 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 07. 05.
Termékkód: WD001
Dangbei 360°-ban állítható padlóállvány, fekete
Projektor állvány - földre, dőlésszög +/- 90°, 360°-os forgás, 1 rögzítőkar, anyaga acél, állítható magasság 10 - 90 cm, fekete kivitel
46 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 07. 05.
Termékkód: WD003

Olcsó dangbei projektor tartók

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó projektor tartók Dangbei Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább projektor tartók Dangbei
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ