Oscal S70

Termékkatalógus
Oscal S70
4,0 6 értékelés
Mobiltelefon - 6,088"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 4 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, Mediatek MT6761 processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2,2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, 6580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  OSC011ax Termékszám:  OSC011ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oscal S70

Ez a fejlett Oscal S70 mobiltelefon része a tartós a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,088" -es kijelzővel van ellátva, amely mérete miatt a legkedveltebb típusok közé tartozik. Optimális nagysággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 4 magos Mediatek MT6761 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával van ellátva. A szükséges energiát az erős, 6580 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon nem csak vízálló, hanem ütésálló is. Biztosan jól fog jönni ellenálló kialakítása. Ellenáll a talajra esésnek 1,5 m magasságból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a nagyszerű Oscal mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Oscal S70 okostelefon alapvető jellemzői

  • Ez az ellenálló Oscal okostelefon 6,088" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A megfelelő energiát az erős, 6580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Jól bírja a vizet és az ütéseket az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Ellenáll a talajra esésnek 1,5 m magasságból
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,088"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 500 Nits fényerőt garantál
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer működteti
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 6580 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a remek Oscal telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Oscal telefon használatával töltünk el, mivel 6,088" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ezen Oscal okostelefon 500 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Oscal mobiltelefon rendelkezik 13Mpx felbontású hátsó kamerával. Ezzel a lenyűgöző Oscal okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Eme Oscal mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6580 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. Feltöltésére USB-C port használható.

Eme Oscal okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek Oscal mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12,. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 4 GB RAM-mal gazdálkodik, amely lehetővé teszi több alkalmazás futását egyszerre a háttérben. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Ez a modern Oscal mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. A beépített FM rádió is lehetővé teszi a zenehallgatást. A mobiltelefonon találunk egy jelző diódát is. A készülék így képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről vagy állapotváltozásokról anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

161,5 × 77,6 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

273 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oscal S70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oscal S70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oscal S70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oscal S70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oscal S70.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ