Remington D5805 Sapphire Luxe

Termékkatalógus
Remington D5805 Sapphire Luxe
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, kék kivitel
21 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFV40 Termékszám:  5038061154740 Gyártó honlapja:
Remington D5805 Sapphire Luxe 21 890 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Remington D5805 Sapphire Luxe

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A közismert Remington gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. Az alaposan kidolgozott hajszárító nagyszerű jellemzőkkel büszkélkedhet, többek között ionizálás, hideg levegő és hőmérséklet szabályozás. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 2200 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal segít megelőzni a haj göndörödést, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod.

Hajszárító Remington D5805 Sapphire Luxe ...
Hajszárító Remington D5805 Sapphire Luxe ...

A híres Remington D5805 Sapphire Luxe hajszárító legfontosabb előnyei

  • A neves Remington hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Sima és puha hajat biztosít az ionizátornak köszönhetően
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,8 m
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: kék

Az ionok garantálják, hogy hajad sima, lágy esésű lesz

A híres Remington hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A hajszárítás egy szükséges lépés a sima alap érdekében a későbbi hajformázáshoz. A közkedvelt Remington hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a híres Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Remington D5805 Sapphire Luxe ...

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D5805 Sapphire Luxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D5805 Sapphire Luxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D5805 Sapphire Luxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D5805 Saphire Luxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D5805 Saphire Luxe.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ