RHAPSODY 011 HOOVER RA22AFG porszívó

Termékkatalógus
RHAPSODY 011 HOOVER RA22AFG porszívó
Álló porszívó - 2 az 1-ben, H-SPIN Core technológia, 22V, Lion akkumulátor, 35 p működés, széles körű tartozékok, töltés 5 óra, teljesítmény beállítás, LED kijelző, LED világított fej, egyszerű por kiürítés, falra szerelhető, forgó fej, kiegészítő táska
Kód:  CANTV117 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  39400299 Gyártó honlapja:

RHAPSODY 011 HOOVER RA22AFG porszívó

A praktikus Hoover Rhapsody szürke-zöld színű rúdporszívó hatalmas segítséget jelent a háztartásban. És mindezt anélkül hogy a hálózathoz csatlakoztatná, azonnal. Akár 35 perc működés egy feltöltéssel. Az akkumulátor újratöltése 5 órát tart. A rendszer alapja a  H-spin Core vákuum technika, amely biztosítja a folyamatos szűrő forgást és az optimális porleválasztást. Anélkül hogy hosszan benyomná a gombot, beállíthatja a teljesítményt, ami megfelel az adott felületnek, amit éppen porszívózik. A motoros szívófej körbeforog.

Hoover RHAPSODY RA22AFG porszívó főbb jellemzői

  • vezeték nélküli kézi porszívó egy motorizált szívófejjel
  • A Rhapsody akár 35 percet működik 1 töltéssel
  • Spin-H Core technológia folyamatosan forgatja a szűrőt, és optimálisan választja le a port
  • A tartozékok széles skálája
  • LED akkumulátor indikátor
  • LED-es szívófej világítás 
  • Praktikusan falra szerelhető
  • Kiegészítőknek táska
  • Szürke-zöld színkombináció

Könnyen kezelhető Hoover Rhapsody porszívó

A Rhapsody porszívóhoz sok kiegészítő tartozik - portalanító ecset, bútor szívófej, hosszú por és bútor kefe, parketta szívófej. A könnyű használatot segíti a LED-es akku kijelző és a LED világítás a szívófejen, amellyel még a gyengén megvilágított helyeken is dolgozhat. A fali tartó gyakorlati segítség a porszívó tárolására. Összes tartozék tárolható egy praktikus táskában.

Technológia:
H-spin Core

Akku:
Lítium-ion 22 V

Működési idő:
35 perc

Töltési idő:
5 óra

Szűrés:
mosható szűrő

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
116 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke, Zöld Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RHAPSODY 011 HOOVER RA22AFG porszívó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER RHAPSODY RA22AFG 011. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER RHAPSODY RA22AFG 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER RHAPSODY RA22AFG 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER RHAPSODY RA22AFG 011.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ