ROHNSON RC-11

Termékkatalógus
ROHNSON RC-11
4,5 14 értékelés
Rizsfőző - 0,6 literes kapacitás, három csésze vagy 450 gramm rizshez, ideális bármilyen fajta rizshez, beleértve a sushi rizsi is, főzési és melegen tartási funkció, működést jelző fény, könnyen tisztítható, a tapadásmentes felületű, kivehető főzőedénynek, átlátszó edzett üvegfedő, tartozék mérőkanál és lapát, túlmelegedés és víz nélküli használat elleni védelem, 220-240 ~ 50/60 Hz 300W
Kód:  ROHMH003 Termékszám:  RC-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON RC-11

A ROHNSON RC-11 rizsfőzővel a rizsfőzés szinte gyerekjáték. Ez a készülék hasznos segítőtárs a konyhában bármilyen típusú rizs elkészítéséhez, beleértve a népszerű japán sushi rizst is. Ezzel a rizsfőzővel egyszerűen készíthetsz illatos és puha párolt rizst, amely garantáltan nem ég majd oda.  A készülék egy 0,6 literes, kivehető főzőedényt rejt, amely tapadásmentes felületének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható. A rizsfőzővel egyszerre 450 g rizst készíthetsz, amely körülbelül 3 adagnak felel meg. A berendezés tartozéka egy praktikus lapát és egy mérőkanál, amellyel könnyedén kimérheted a szükséges mennyiségű rizst.

A ROHNSONRC-11 rizsfőző fő előnyei

  • Bármilyen típusú rizs készítéséhez, beleértve sushi rizst is
  • Kivehető, tapadásmentes főzőedény
  • A Rohnson RC-11 rizsfőző könnyen tisztítható
  • Tartozék mérőkanál és praktikus lapát
  • Főzési és melegen tartási funkció
  • Működést jelző lámpa
  • Energiatakarékos kapcsoló

Könnyen elkészíthető, puha rizs

A rizsfőző a főzésen túl, egy hasznos, melegen tartási funkcióval is büszkélkedhet, így az elkészült köret tálalásig meleg marad. A fedél átlátszó, edzett üvegből készült. A készüléket egy működést jelző lámpával, egy energiatakarékos kapcsolóval, valamint túlmelegedés és víz nélküli használat elleni védelemmel is ellátták. A rizsfőzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Szín:
fehér

Áramellátás:
220-240 V, 50/60 Hz

 

Paraméterek

Típus
Rizsfőző Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás Kész!
Teljesítményfelvétel
300 W Kész!
Űrtartalom
0,6 l Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
300 W Kész!
Űrtartalom
0,6 l Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON RC-11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson RC-11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON RC-11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON RC-11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON RC-11.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ